Overige

REVIEW: Ladycases.nl (+ winactie)

Ladycases is dé online webshop voor dames die van stijl houden! Dat is hoe ze zichzelf omschrijven. Ze verkopen voornamelijk flipcases voor de iPhone 4/4s/5 en de Samsung Galaxy S2/S3.  In dit artikel zal ik één van de door hun aangeboden flipcases reviewen en sluit ik af met een winactie.

De verzending

Ik kreeg zondag te horen dat het hoesje op maandag naar mij opgestuurd zou worden. Op die daarop volgende dinsdag lag de bubbeltjesplastic envelop al bij mij op de deurmat. In deze envelop vond ik een flyer van de webshop en het hoesje. Het hoesje was netjes ingepakt met stevig zwart papier en er zat een roze lintje omheen met een strikje. Ontzettend schattig en toch leuker dan een simpel plastic zakje of iets dergelijks. Het zwarte papier was dichtgeplakt met lijm. Op deze manier zat het wel echt goed dicht, maar ikzelf zou liever voor plakband gaan. Om niet het risico te lopen dat het papier per ongeluk aan het hoesje vastgeplakt komt te zitten of dat er lijmresten op het hoesje terecht komen. Gelukkig was geen van beide het geval, maar toch even als tip voor de webshop.

Eerste indruk

Het hoesje wat ik review is van het type “I LOVE YOU”. Hij van buiten wit met rode details. Rondom een look-a-like stikrandje (het is er op gedrukt) en voorop in het midden en hartje met de tekst i love you en achterop de tekst happymori (de naam van de Koreaanse leverancier). Aan de binnenkant bevindt zich een hard plastic houder waar je je iPhone 5 in kan klikken. De stof aan de binnenkant is zacht en mosgroen van kleur. Aan de binnenkant zit het logo van HappyMori als reliëf in de stof gedrukt. Het geheel sluit zich door middel van een klein magneetje aan de bovenkant. Op het eerste gezicht zit dit hoesje er netjes en degelijk uit.

Pasvorm

De iPhone 5 van mijn vriend werd uit zijn mannelijke, zwarte hoesje gehaald voor een pasbeurt in deze ladycase. De iPhone klikt makkelijk in de case. De telefoon heeft wel een klein beetje bewegingsruimte, maar zit toch erg stevig in het hoesje. Om hem er weer uit te krijgen, moet je toch wel een klein beetje moeite doen. Hij valt er niet zomaar uit, om het maar zo te zeggen. De opening voor de camera is goed: je ziet geen randjes in beeld als je een foto of filmpje maakt. Bij het dicht klappen van het hoesje, sluit de magneetsluiting negen van de tien keer gelijk. Heel soms heeft hij nog een klein beetje hulp nodig, maar dat vind ik absoluut niet storend.

Conclusie

Ik vind het een leuk, net en degelijk hoesje. De webshop heeft misschien (nog) niet zo’n uitgebreide keuze als de grote hoesjes aanbieders, maar ik vind wel dat dat wat ze hebben er erg leuk uit ziet. De prijs vond in persoonlijk wel wat aan de hoge kant. Ik heb wel eens goedkopere flipcases gezien. Maar daar moet ik dan weer eerlijk bij zeggen dat ik die goedkopere hoesjes nooit daadwerkelijk in mijn handen heb gehad en ik dus niet kan zeggen of die qua kwaliteit hetzelfde zijn. De levering is snel en het was goed en leuk ingepakt. Over het algemeen ben ik dus erg tevreden.

Ben jij benieuwd naar de hoesjes van Ladycases.nl en wil je misschien wel wat gaan bestellen? Ga dan zeker even op hun website of op hun facebookpagina kijken!

Winnen?

Helaas heb ik zelf geen iPhone 5 en wilt mijn vriend ook niet met deze flipcase blijven rondlopen (wat vreemd…) en daarom wil ik hem cadeau doen aan één van jullie! En naast de versie voor de iPhone 5, mag ik ook de variant voor de iPhone 4/4s weggeven! Heb jij een iPhone 4, 4s of 5 of ken je een dame met één van deze iPhones die dit hoesje wel verdient? Doe dan lekker mee! De wedstrijd loopt tot en met 9 juni.

Wat moet je doen?
 • Laat een reactie achter dat je meedoet en voor welke versie je gaat (iPhone 4/4s of iPhone 5). Vergeet dan ook niet een geldig e-mailadres in te vullen. Doe je één van de onderstaande dingen voor extra winkans? Zet dat er dan ook even bij!
Voor extra winkans
 • Volg me op Bloglovin’
 • Like dit artikel op Bloglovin’
 • Like de Facebookpagina van ItsWendy.nl
 • Like de Facebookpagina van Ladycases.nl
 • Volg me op Twitter en tweet: “Ik maak kans op een iPhone flipcase op de blog van @Its_Wndy. Doe ook mee via https://www.itswendy.nl/2013/05/review-ladycases-nl-winactie/”.
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

18 Reacties

 • Reageer Lieke 22 mei 2013 op 21:51

  Ik vind het een heel leuk hoesje, maar heb helaas ook geen iPhone 5! Dus ik sla deze winactie over 🙂
  Lieke heeft onlangs geplaatst..The Lying Game: Book 1

 • Reageer Marah 23 mei 2013 op 06:55

  Leuk hoesje! Ik heb alleen ook geen Iphone 5 😛 dus dat schiet niet op.
  Marah heeft onlangs geplaatst..Cinematic #1: Iron Man 3, Oblivion & The Great Gatsby

 • Reageer Sas 23 mei 2013 op 09:34

  Wat een leuke! Heb alleen geen Iphone 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Tea is a cup of life: Mijn favorieten thee-smaakjes

 • Reageer Miranda 23 mei 2013 op 09:38

  Leuk hoesje, ik heb voor mijn Samsung Galaxy een hoesje gekocht bij de action , 2,50 euro, dus aan dit hoesje voor de iphone heb ik niets!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Mam moet & mevrouw Bussemaker

 • Reageer Kimberly 23 mei 2013 op 10:52

  Leuk hoesje is het! Jammer genoeg heb ik geen iPhone 5, alleen een 4S
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Let´s Travel! – New York

 • Reageer Nina 23 mei 2013 op 15:36

  Ik heb er 1 en doe natuurlijk graag mee!!!! Het is echt een schatje.
  Nina heeft onlangs geplaatst..FASHION: TO WISH OR NOT TO WISH #2

 • Reageer Niekje 23 mei 2013 op 18:21

  Ziet er leuk uit, maar ben heel blij met mijn Galaxy S3. Dus hier in huis ook geen Iphone…
  Niekje heeft onlangs geplaatst..Niekjeee zkt blog

 • Reageer Eline 23 mei 2013 op 18:31

  Leuk :-)!!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Girl Crush: Miranda Kerr

 • Reageer Danielle 24 mei 2013 op 09:49

  Tof hoesje! Ik doe alleen niet mee.

 • Reageer Eva 24 mei 2013 op 13:05

  Onwijs leuk hoesje zeg!
  Eva heeft onlangs geplaatst..iPhone-foto’s afdrukken met Printic

 • Reageer Kimberly 24 mei 2013 op 21:30

  Nu doe ik wel mee voor de 4S versie hihi! Ik heb je bloglovin gevolgd en geliked en nu ook je facebook pagina! 🙂
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Miss Sporty Dokter Balm lipbalsem

 • Reageer Evey 25 mei 2013 op 10:30

  Leuke actie, helaas heb ik geen iphone. Succes! X
  Evey heeft onlangs geplaatst..Barcelona highlights

 • Reageer Lois Lorinde 25 mei 2013 op 13:02

  Erg mooi hoesje!
  Lois Lorinde heeft onlangs geplaatst..SLEEK OH SO SPECIAL PALETTE

 • Reageer Mariska 25 mei 2013 op 17:54

  Hele leuke winactie, maar ik laat hem gaan want ik heb geen iPhone! Toch vind ik de hoesjes wel écht leuk 🙂

 • Reageer Alexandra 26 mei 2013 op 18:00

  Wat een leuke winactie, ik doe mee!

  Ik volg je nu ook op Bloglovin, ook gewoon omdat ik je blog echt leuk vind! Ik heb het artikel geliked en ik volg je op Twitter!

  Ik ga voor het iPhone 4 hoesje trouwens!

  Xx Alex
  ilumuoti@gmail.com

 • Reageer Mirel 29 mei 2013 op 07:31

  Leuke iphone flipcase.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge