Overige

Sprookjes bestaan!

Met rode wangen, vermoeide benen en een met McDonalds gevulde buik zit ik achter mijn laptop. Ondanks het regenachtige weer heb ik een leuk en gezellig dagje Efteling achter de rug. Samen met Kevin, mijn zusje Joyce en onze ouders. Helaas was het toch wel drukker dan we verwacht hadden van een doordeweekse dag. Ik ben twee keer eerder doordeweeks geweest, maar toen was het een stuk rustiger. We hebben dus ook niet alles kunnen doen, maar het meeste en het leukste wel. Ook hebben we lekker heel het sprookjesbos door gewandeld.

DSC01172 DSC01173
Wachten voor de Python in de regen. Ach, we zijn toch zeker niet van suiker?

Vandaag had ik het nog met Kevin over een Efteling abonnement. Ik zou namelijk ook wel eens door de Efteling willen wandelen puur om leuke foto’s te maken. En hoe heerlijk zou het zijn om op een mooie zondagmiddag gewoon spontaan te kunnen zeggen: “Kom, we stappen in de auto. Half uurtje rijden en ik kan lekker foto’s gaan maken!” En als je een abonnement heb, is het ook niet zo erg als je de ene dag niet alles hebt kunnen doen. Dan ga je een week later toch gewoon weer? Maar ja, het is toch wel even een flink bedrag wat je in ene moet betalen. Al heb je tegenwoordig ook wel de keuze voor een maandabonnement. Ik ga me er toch nog eens een beetje in verdiepen, want het park blijft leuk vind ik.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Marije 21 mei 2013 op 21:19

  Héérlijk!! Weer of geen weer áltijd Efteling weer 😉 Ik hou er zooo van! 😀
  Idd jammer dat het zo duur is..
  Ik ging altijd twee keer per jaar met de meiden maar sinds ik voor de jongste ook de volle mep moet betalen heeft het zich beperkt tot een keer..
  Gelukkig hebben we hem dit jaar nog wel tegoed 😉
  Marije heeft onlangs geplaatst..Biergist goed voor de huid?

 • Reageer Yolande 21 mei 2013 op 21:45

  De efteling is echt een leuk park! Een abonnement lijkt me ook erg leuk, dan kan je inderdaad ook gewoon een dag gaan voor alleen foto’s en dan is het niet zo erg als je niet alle attracties bent in geweest.
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek: Ecorunner

 • Reageer Sas 22 mei 2013 op 08:03

  ben al zolang niet meer geweest… Tijd om een keertje te gaan doen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Think of this, every single day

 • Reageer Lily 22 mei 2013 op 09:59

  Oh, ik word hier nostalgisch van. Ik woon in het noorden van het land en de Efteling was altijd een stukje rijden, maar als kind ging ik er toch zeker eens per jaar heen. Brengt me op het idee weer een keertje terug te gaan!
  Lily heeft onlangs geplaatst..Vetroljurk

 • Reageer Evi 22 mei 2013 op 13:33

  De Efteling is volgens mij het enige pretpark in Nederland waar je wel 100x naar toe kan gaan zonder je te vervelen!
  Evi heeft onlangs geplaatst..if i was a rich girl

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 22 mei 2013 op 19:23

  De Efteling… daar zou ik best nog eens een keertje heen willen! Helaas is dat niet meer mogelijk door mijn beperking.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Bijzonder vrijwilligerswerk

 • Reageer Leoni 23 mei 2013 op 17:37

  Ik heb de laatste jaren helemaal niks met attractie parken. Ik denk dat ik er over heen ben gegroeid, ik vind het gewoon niks meer aan.

 • Reageer Lotte 23 mei 2013 op 18:01

  Leuk!!

 • Reageer Femke 23 mei 2013 op 20:30

  Ohhh de Efteling! Ik ben zo blij dat wij in de zomervakantie met vrienden gaan, vind het ZO leuk! Ga nog net geen aftel-kalendertje maken haha.
  Femke heeft onlangs geplaatst..TBT: nog altijd fan.

 • Reageer Danielle 24 mei 2013 op 09:50

  Een abbo lijkt me inderdaad erg handig. Maar duur is het jammer genoeg wel.
  Danielle heeft onlangs geplaatst..Cecil

 • Reageer Cella's Budget Beauty Blog 24 mei 2013 op 17:27

  ziet er gezellig uit! efteling is leuk!
  Cella’s Budget Beauty Blog heeft onlangs geplaatst..KIKO make-up purple passion

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge