Lifestyle

Weekoverzicht (21)

Maandag was het  tweede Pinksterdag en heb ik de winnares van het gehaakte beertje bekend gemaakt. Verder deden we die dag erg weinig. Heerlijk zo’n verlengde zondag.

Dinsdag was ik ook nog lekker vrij. Extra EXTRA lang weekend voor deze mazzelaar dus. Maar ik was niet alleen vrij. Mijn ouders, mijn zusje en Kevin hadden ook lekker vrij, want we hadden die dag afgesproken om naar de Efteling te gaan. Helaas was het weer een drama, maar dat maakte de dag  niet minder leuk. Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje op mij te wachten.

Woensdag werd er eerst weer een dagje gewerkt en ‘s avonds pakte ik dat pakketje uit. Ik plaatste een review over de leuke iPhone flipcase die er in zat. Ook koppelde ik er gelijk een nieuwe winactie aan vast.

Donderdag was mijn tweede en gelijk ook de laatste werkdag van deze week. Heerlijk zo’n kort weekje werken, vooral na de week van vijf dagen die ik eerder had gewerkt.

Vrijdag ontving ik de Glossybox en wilde ik daar eigenlijk een vlog over maken. Maar omdat er al zoveel geblogd en gevlogd wordt over Glossybox, besloot ik de 25 Questions Tag in een vlog-vorm te doen. Misschien dat ik dit keer geen blog plaats over de Glossybox. Of willen jullie het graag zien?

Zaterdag ging Kevin ‘s morgens even snel alleen boodschappen doen, omdat hij zich enigszins had verslapen en alweer vroeg op de voetbal moest zijn om het geluid te doen bij het kroegentoernooi.  Ikzelf draaide wat wasjes en maakte de wc schoon. Ik ging langs de Kruidvat, de Marskramer en ik kocht spuitverf en twee shirtjes bij de HEMA. Met die spuitverf maakte ik de krans die bij ons aan de deur hing weer mooi wit. Ondertussen deed ik mee aan een leuk en goed initiatief en verscheen er een foto van mij online zonder make-up.

En nu is het zondag en gaan we zo eerst iets voor Kevins bedrijfje/hobby ophalen. Daarna nog even het huis opruimen en schoonmaken, want wat kan ik er toch een troep van maken in een week tijd. Vooral in de logeerkamer, wat een beetje mijn blogkamertje is geworden.

Fijne zondag allemaal en het allerbeste voor de komende week!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Eline 26 mei 2013 op 12:04

  Wat leuk om te lezen en wat een schattige foto van je kat! Succes met opruimen en schoonmaken, zo fijn klusje altijd he 😉
  Eline heeft onlangs geplaatst..New York’s Finest: Street style in New York

 • Reageer annouska 26 mei 2013 op 12:11

  Klinkt als een lekkere week. Jij ook nog een fijne zondag gewenst.

 • Reageer Kimberly 26 mei 2013 op 13:00

  Wat een prachtige foto!!
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..LOTD – Hearing the Christmas Bells…

 • Reageer Olga 26 mei 2013 op 16:16

  Je zou ook kunnen schrijven over je favoriete Glossybox producten tot nu toe. Ik bekijk verder geen blogs waarin dit echt besproken wordt, dus wat er allemaal in die dozen zit iedere maand is voor mij een groot raadsel 😉
  Olga heeft onlangs geplaatst..(P)inspiration: Welome to my Garden

 • Reageer Ashley 26 mei 2013 op 20:05

  Die foto is echt zo cute!
  Ashley heeft onlangs geplaatst..Vrienden maken #3

 • Reageer Lianne 26 mei 2013 op 20:59

  Mooie foto! Jij ook een fijne week!

 • Reageer Sas 27 mei 2013 op 07:34

  Leuk overzicht met super cute foto!
  Sas heeft onlangs geplaatst..J.T. » The 20/20 Experience

 • Reageer Evey 27 mei 2013 op 10:38

  Succes met opruimen haha, En wat mooie foto van je kat. XXX
  Evey heeft onlangs geplaatst..Foodies Diary

 • Reageer Niekje 27 mei 2013 op 10:49

  Soms moet er even puingeruimd worden, dat moet hier elke maandag haha. Dan hebben vriendlief en ik weekend. Dus ik zal ook even bezig 😉
  Niekje heeft onlangs geplaatst..Winactie Niekjeee ♥ Sieraden & zooo…

 • Reageer Nina 27 mei 2013 op 16:18

  Leuk overzicht!!!
  Nina heeft onlangs geplaatst..FOOD: Burgertime

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 27 mei 2013 op 16:34

  Leuk weekoverzicht!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Bloggen doe je zo!

 • Reageer Leoni 29 mei 2013 op 21:57

  Drukke week maar met veel leuke dingen! Ik hou er wel van!

 • Reageer Angelique 31 mei 2013 op 13:04

  Leuk overzichtje 😉
  Angelique heeft onlangs geplaatst..Music @ the moment #2

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge