Overige

En toen was ik 26

Zondag 16 juni was het voor de meeste mensen Vaderdag, maar voor mij was het ook de dag dat ik 26 werd. Ik heb het niet uitgebreid gevierd, want de dagen daarvoor waren erg druk en ik (we) hadden geen trek in nog zo’n drukke dag. Toch ben ik wel verwend die dag, want toen we ‘s middags naar mijn ouders gingen voor Vaderdag, vond mijn moeder dat mijn cadeaus ook gewoon gegeven moesten worden. Ik was tenslotte jarig.

Ik kreeg twee clips voor mijn Pandora armband. Ik had specifiek naar clips gevraagd, omdat deze zorgen dat je armband mooi in evenwicht blijft. Aangezien ik met Kerstmis een nieuwe armband had gekregen, kwam ik twee clips ‘te kort’.

Verder had ik twee boeken gevraagd en ook gekregen. Eigenlijk vroeg ik er drie, maar de eerste uit de serie had ik al gelezen (geleend bij de bibliotheek) en vroeg ik meer om dan de serie compleet te hebben. Die eerste kreeg ik dus niet, maar die koop ik dan zelf nog wel een keer. Ik heb in ieder geval weer wat te lezen deze zomer.

Mijn Disney collectie werd ook weer verder uitgebreid met de DVD Wreck-It Ralph. Geen Disney klassieker, maar daardoor niet minder leuk. Ik heb hem van de week gelijk gekeken en ik vond het weer een toppertje. Disney doet zijn naam weer eer aan.

Ook kreeg ik nog een bluetooth toetsenbord voor de iPad. Deze had ik eigenlijk zelf willen kopen, maar hij was hier al de eerste dag dat hij bij de Bas van der Heijden lag, uitverkocht. Ik belde mijn moeder of ze misschien ook nog even bij hun Bas een blik wilde werpen en zo werd een extra cadeautje geboren.

Verder heb ik van mijn werk een stapeltje krasloten gekregen (opbrengst: 9 euro en twee gratis krasloten) en kreeg ik van mijn opa en oma nog een envelop met geld door de brievenbus. Van Kevin heb ik (nog) niets gekregen. Ik ontving nog een verjaardagskaart van mijn andere oma en natuurlijk wat felicitaties via Facebook. Geen uitbundig gevierde verjaardag, maar ik vind het goed zo. Volgend jaar misschien weer.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Marije 21 juni 2013 op 12:46

  Gefeliciteerd met je 26e 😀
  Wat ben je lekker verwend! Mooie clips heb je gekregen!
  Marije heeft onlangs geplaatst..‘Boozy Cosmetics’ 120 Palette 2#

 • Reageer Kimberly 21 juni 2013 op 14:56

  Gefeliciteerd!!

 • Reageer Saar 21 juni 2013 op 20:07

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Je bent goed verwend, leuk!

 • Reageer natanja 22 juni 2013 op 11:38

  leuk cadeau,s heb je gekrijgen ,fijn dat je een leuke dag hebt gehad

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 22 juni 2013 op 12:16

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt leuke cadeautjes gekregen.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Haal de zon in huis!

 • Reageer Stephanie 23 juni 2013 op 14:30

  Nog gefeliciteerd!
  Zo’n clips zijn inderdaad wel handig om je armband mooi te kunnen verdelen!
  Liefs

 • Reageer Sas 23 juni 2013 op 18:28

  Nog gefeliciteerd! Leuke cadeaus.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Ik kijk uit naar.. #3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge