Creative

Ready For The Summer

In december van 2011 kocht een krans voor ons aan de deur. Wit en van gevlochten hout. Zo’n modelletje die je bij heel veel mensen aan de deur ziet hangen. Ik kocht hem met het voornemen om er elk seizoen mijn creativiteit op los te laten. Dat ‘elk seizoen’ is iets te enthousiast gebleken, maar minimaal twee keer per jaar is tot nu toe gelukt.

Mijn krans heeft inmiddels al drie metamorfoses gehad. Ik blogde er eerder al over toen ik hem in de herfst van 2012 een herfstlook gaf. Deze look heeft hij ook heel de winter gehad, omdat ik er geen tijd voor gemaakt heb om hem aan te passen. Maar nu het lente is en de zomer eigenlijk ook alweer voor de deur staat, is het toch echt tijd voor iets nieuws en dus ging ik aan de slag met wat nep bloemen en vlinders.

Ik heb er tot nu toe weer een hoop leuke reacties op gehad. Mijn vriend vindt hem helemaal geweldig (en dat had ik eigenlijk niet verwacht). Ik kan wel zeggen dat ik de meeste vrolijke krans van de straat heb. Hahaha.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 3 juni 2013 op 17:03

  Lekker vrolijk, leuk!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Of naar Nick en Simon?!

 • Reageer Evi 3 juni 2013 op 18:40

  Mooie krans ! Leuk gedaan allemaal
  Evi heeft onlangs geplaatst..New layout

 • Reageer Laura 3 juni 2013 op 18:46

  Ziet er echt leuk uit!
  Laura heeft onlangs geplaatst..Fictie: Een afscheid

 • Reageer Jenny 3 juni 2013 op 20:39

  Leuk idee!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Last minute stress

 • Reageer Eline 3 juni 2013 op 21:44

  Mooi!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Nieuwe liefde: Modalu tassen

 • Reageer Niekje 3 juni 2013 op 22:05

  Hij is erg leuk, zo’n één mag bij mij ook wel aan de deur :p
  Niekje heeft onlangs geplaatst..Nieuwe layout

 • Reageer Marije 3 juni 2013 op 22:07

  Wat is ie leuk geworden! Crea hoor! 😀
  Marije heeft onlangs geplaatst..Nail Challenge Day #10 ‘Gradiënt Nails’

 • Reageer Kimberly 4 juni 2013 op 06:39

  Dat ziet er echt heerlijk vrolijk en zomers uit 😀
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Currently Love

 • Reageer Bo 4 juni 2013 op 09:29

  Wat een leuke krans, lekker zomers!
  Bo heeft onlangs geplaatst..Beauty & Brains – Wist je dat… #6

 • Reageer Sas 5 juni 2013 op 08:36

  Ziet er erg gezellig uit!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Exhausting

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge