Lifestyle

Weekoverzicht (22)

Op maandag begon in de week met een dag werken. Eigenlijk zou ik die dag vrij zijn, maar afgelopen week werd ik gevraagd of ik kon werken en zodoende begon mijn werkweek op toch op maandag. Ik ben op mijn werk die dag begonnen aan een nieuwe raamschildering van Woezel en Pip. De kinderen werden erg enthiousiast toen ze de eerste tekenen van Woezel en Pip op het raam zagen verschijnen. Altijd zo leuk als de kinderen zo reageren. ‘s Avonds plaatste ik een bestelling bij Sieraden.com voor twee Pandora bedels. Ook belde Kevin even met onze energieleverancier, omdat wij het idee hebben dat onze hoog- en laagtarief tellers andersom zitten.

Ook op dinsdag moest ik werken. Ik maakte de raamschildering van Woezel en Pip af en kreeg veel leuke reacties. Terwijl ik bezig was, zag je ook veel voorbijgangers uitgebreid kijken naar wat ik aan het maken was. Hahaha. Stiekem ben ik wel een beetje trots op hoe het is geworden. ‘s Avonds ontving ik mijn Marvel Gel en BB Cream van Ginvera. Deze twee producten had ik als testers in de Glossybox gehad en waren mij erg goed bevallen. Ik heb met de BB Cream tester heel lang gedaan, maar afgelopen weekend was hij toch echt op. Na even twijfelen (erg goedkoop is het niet) heb ik toch maar een nieuwe gekocht.

Woensdag was een extra lange werkdag, want we hadden ‘s avonds een vergadering. Wel gezellig bij één van de meiden thuis, aangezien die een nieuw huisje had. Toen ik thuis kwam, was ik alleen en heb ik lekker met mijn zusje zitten whatsappen. Lekker klagen en roddelen over bepaalde mensen. Ja, ook ik maar me hier soms wel eens schuldig over. Maar geloof me: als je een boek leent van mijn oma en dan vervolgens gaat beweren dat het van je eigen oma is, dan verdien je het.

Op donderdag had ik mijn laatste werkdag van die week. ‘s avonds bakte ik brownies en cake en at ik een pot Ben & Jerry’s leeg. Lekker zittend op de bank een filmpje kijken. Terwijl ik film keek, stond de cake af te koelen op het aanrecht. Toen ik een tijdje later naar de keuken liep, zag ik een gat in mijn cake. Wat bleek: Charlie de kat had heerlijk van de cake zitten genieten. De vreetschuur!

Vrijdag was het begin van mijn weekend en ‘s ochtends kreeg ik mijn bestelde Pandora bedels binnen. Ik ben er echt heel erg blij mee. De details op de twee poesjes zijn echt super. Zelfs de kussentjes onder op de pootjes van een kat zijn er in gegrafeerd. Kevin werd die dag ook teruggebeld door onze energieleverancier. Het ziet er inderdaad naar uit dat onze meterstanden andersom horen te zijn en dus wordt de hele situatie bij een commissie neergelegd. Die gaan het bekijken en er komt misschien even iemand bij onze meter kijken. Als alles dan klopt (of eigenlijk dus niet klopt), krijgen we met terugwerkende kracht al het teveel betaalde geld terug. Verder zat ik de hele dag lekker in de tuin met een boek. Met als resultaat: boek uit en een licht kleurtje op mijn huid.

Op zaterdag deden we ‘s ochtends boodschappen en knutselde ik ‘s middags onze krans in elkaar. Kevin moest een feestje draaien en at even tussen door een patatje van de patatzaak. Ik deed lekker mee. ‘s Avonds ben ik lekker met mijn zusje naar de kroeg gegaan. De sfeer kwam er langzaam in, maar uiteindelijk hadden we weer een gezellige avond.

Met als gevolg dat we zondag vooral bezig zijn geweest met brak zijn. We wilden halverwege de middag een milkshake bij de Mc Donalds gaan halen, maar uiteindelijk is dat opgeschoven tot daar naar toe gaan voor het avond eten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Nienke 4 juni 2013 op 11:19

  Ik wil ook nog nieuwe bedels bestellen, wist alleen nooit goed welke website betrouwbaar was. Zo te lezen is deze iig snel met leveren, zal zo ‘ns kijken.

 • Reageer modegek 4 juni 2013 op 12:34

  leuke krans! dat je dat kan en die bedels zijn ook echt heel leuk!
  modegek heeft onlangs geplaatst..25 jaar huwelijk

 • Reageer Jenny 4 juni 2013 op 12:41

  wauw knap gedaan!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Corfu

 • Reageer Simone 4 juni 2013 op 12:51

  Wat ben jij creatief zeg! Mooie wandschildering en ook een super gave krans! Ziet eruit als een leuke week 🙂 En dan mag je af en toe wel eens brak zijn, toch? 😉
  Simone heeft onlangs geplaatst..❤ HSP, geaccepteerde vorm van Borderline?

 • Reageer Sylvia 4 juni 2013 op 12:53

  Die bedels zijn echt leuk! 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Tentamenstress, eenzame opsluiting en laatste loodjes

 • Reageer Olga 4 juni 2013 op 15:40

  Oe, milkshake! *honger*
  Olga heeft onlangs geplaatst..Blog: Met daarwaseens.nl op Facebook

 • Reageer Nina 4 juni 2013 op 16:39

  Je krans en bedels zijn echt super leuk!
  Nina heeft onlangs geplaatst..PERSONAL: TATTOO

 • Reageer Yolande 4 juni 2013 op 16:41

  Wauw wat een mooie krans en dat bedeltje van de katjes is erg leuk. Grappig ook dat de kussentjes onder de pootjes er zelfs in zijn gegrafeerd. Je raamschildering is trouwens ook erg goed gelukt!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek week 17

 • Reageer Eline 4 juni 2013 op 19:08

  Prachtige krans, echt supercreatief gedaan!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Nieuwe liefde: Modalu tassen

 • Reageer Marije 4 juni 2013 op 20:46

  Wat Leuk die Woezel en Pip!! Echt knap! ik doe het je niet na! en gisteren al zo crea met die mooie krans.. 😀
  Marije heeft onlangs geplaatst..Day #11 Nail Challenge ‘Polka Dots’

 • Reageer Sas 5 juni 2013 op 08:41

  Leuk foto overzicht. Mooie Pandora bedels ook 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Exhausting

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge