Lifestyle

Weekoverzicht (23)

De week begon met een vroeger werkdag. Gelukkig had ik weinig last van het ‘snooze-gedrag’ van Kevin en kon ik de week redelijk uitgerust beginnen. Een dagje werken, zonder al te veel bijzonderheden. Gewoon een leuke dag met de kinderen.

Op dinsdag was het weer nog beter dan de dag daarvoor. Zou het dan eindelijk echt zomer worden? Ik juich nog niet te vroeg. Ik begon weer vroeg op mijn werk en we genoten van het mooie weer. ‘s Avonds hadden we een bezoek aan Kevin zijn moeder gepland staan. Op Moederdag zat zij met zijn jongere broertjes in Amerika en dus was dit Moederdag bezoekje verzet naar deze avond. Wel weer op tijd naar huis, want de dag daarna moest er door ons weer gewoon gewerkt worden.

Woensdag mocht ik ‘s ochtends een beetje uitslapen, want ik had een late dienst op mijn werk. Om kwart voor negen hoefde ik er pas te zijn. Vandaag lekker gewerkt met mijn nieuwste collega: een oud stagiaire die nu als invalkracht bij ons werkt. Ik was tegen half zeven weer thuis en we aten de restjes macaroni van gisteren. ‘s Avonds ben ik bezig geweest met het installeren van een nieuwere Android versie op mijn mobiel. Ik wilde eerder die dag de app ‘Vine’ downloaden, maar die bleek niet geschikt te zijn voor mijn verouderde versie van Android. Tijd voor een update dus. Dat duurde alleen allemaal wel wat langer dan verwacht. Tussendoor knutselde ik dus maar een feestmuts in elkaar voor mijn collega die donderdag jarig was.

Donderdag was het druk om mijn werk. Eigenlijk zitten we dan met de kinderen in twee groepen, maar in verband met de verjaardag van onze collega, het mooie weer en een paar afmeldingen, zaten we gezellig bij elkaar. En gezellig was het, maar dus ook erg druk. Om zes uur was de werkdag weer voorbij en ging ik naar huis, waar Kevin al bezig was met de nasi. ‘s avonds gingen we nog langs bij zijn vader, aangezien die jarig was geweest.

En toen was het alweer vrijdag: weekend! En precies die dag werd het het warmst die week. ‘s Ochtends had ik een afspraak bij de kapper gepland staan. Na bijna een jaar (!!) werden de highlights in mijn haar eindelijk weer eens bijgewerkt. Daarna ben ik lekker in de zon gaan zitten met een boek om nog een beetje kleur op mijn huid te krijgen. Het gaat helaas niet hard, maar ik moet toch ergens beginnen? Gelukkig ben ik dat gewend, dus ik heb geduld.

Zaterdag was een gevulde dag. ‘s Ochtends deden we boodschappen en daarna moest Kevin op pad voor een feestje op de voetbal. Ik ging mee om op te bouwen en belangrijker nog, ook om af te breken. De jongens die normaal Kevin helpen, konden allebei niet tot het einde blijven, dus hielp ik hem. Altijd leuk om mijn Kevin te kunnen helpen en ook heel leuk om de gezichten van mensen te zien als ik met een groot stuk traanplaat loop te sjouwen.

En toen was het zondag: schoonmaakdag. Kevin bracht ondertussen zijn kar weg en ging even langs zijn moeder. We aten die avond kip en gingen later nog een ijsje halen. Lekkere afsluiter van de week en vol energie op naar de volgende week.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Marije 10 juni 2013 op 20:26

  Wat een práchtige foto!! Echt heel gaaf zo met die zon inval WoW! 😀
  Marije heeft onlangs geplaatst..Day #15 Nail Challenge ‘Delicate Print’

 • Reageer Sas 12 juni 2013 op 11:57

  Mooie foto zo met die zon!
  Sas heeft onlangs geplaatst..So long, farewell..

 • Reageer Debbie 12 juni 2013 op 18:57

  Echt een mooie foto
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Dagje shoppen Utrecht

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge