Overige

GOOOD Day!

Kennen jullie Royal Club GOOOD Energy al? Een fruitige energiedrank met de natuurlijke kracht van guarana (een bes die van nature cafeïne bevat). Ik had het al voorbij zien komen op televisie en had ze ook al in de winkel zien staan. Toen ik een mail kreeg van The Insiders dat ik deze nieuwe drankjes via hun kon proberen, melde ik me gelijk aan. Niet lang daarna kreeg ik een mailtje dat ik ingeloot was en dat ik binnenkort een pakket zou ontvangen om zelf (en samen met collega’s) te gaan testen.

Deze week vond ik een briefje van de postbode dat ik mijn pakket kon ophalen bij het postkantoor en twee dagen later had ik het goed gevulde pakket in huis. Het pakket bestaat uit:

 • 48 flesjes Royal Club GOOOD Energy in 4 verschillende smaken.
 • 5 Royal Club GOOOD Energy Post-it’s blokjes.
 • 5 GOOOD Energy stickervellen.
 • 42 Share GOOOD Energy leaflets met een coupon voor 1 gratis flesje bij de Albert Heijn.
 • 1 campagnegids.

Het idee van de campagne is dat ik zelf alle 4 de smaken probeer en mijn mening hierover vorm. De rest van de flesjes ‘moet’ je uitdelen op je werk om te laten proberen door je collega’s. Nou heb ik maar 7 collega’s, dus ik zal ze ook uitdelen aan andere, maar waar het om gaat is dat je zoveel mogelijk mensen laat kennismaken met dit product en ontdekt wat zij er van vinden. En naast de flesjes, heb je natuurlijk ook nog de leaflets die een coupon bevatten voor 1 gratis flesje. Eigenlijk heb ik dus meer dan 80 flesjes om uit te delen! Hartstikke leuk!

Zelf heb ik nu twee smaken geprobeerd, namelijk Booming Berry en Rapid Raspberry. Die eerste vond ik tot nu toe het lekkerst. Heel wat anders dan de standaard mierzoete energy drankjes in de welbekende blikjes, maar daardoor niet minder lekker. Wat betreft de ‘energy boost’: daar kan ik niet echt over oordelen. Ik merk weinig verschil als ik zo’n flesje op heb. Maar dat heb ik bij al die andere energiedrankjes ook. Ik heb soms het idee dat immuun ben voor cafeïne.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

19 Reacties

 • Reageer Sylvia 1 juli 2013 op 11:48

  Hahaha, wij hebben thuis precies datzelfde pakket ontvangen, ik leef momenteel op die dingen (http://instagram.com/p/bNwsEviPnD/) 😛
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Week om snel te vergeten

 • Reageer Jess 1 juli 2013 op 12:19

  Ik ben benieuwd! Ik vind Red Bull echt niet lekker dus misschien valt zo’n drankje beter in de smaak.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Another order at Zara

 • Reageer Angelique 1 juli 2013 op 14:08

  Ziet er wel erg lekker uit moet ik zeggen
  Angelique heeft onlangs geplaatst..Study Sunday #14 Ik ben (er) klaar (mee)!

 • Reageer Sas 1 juli 2013 op 14:27

  Ziet er goed uit!

 • Reageer Evey 1 juli 2013 op 14:52

  Ik ken het niet, ziet er lekker uit!
  Evey heeft onlangs geplaatst..Boardchick of the month: Liliane

 • Reageer annouska 1 juli 2013 op 15:35

  Wauw wat leuk om te testen, ik ga mij meteen aanmelden. Ik ben benieuwd hoe het je bevalt overigens. 😀

 • Reageer Yolande 1 juli 2013 op 18:14

  Royal club heeft altijd wel hele lekkere dranken, ik ben benieuwd naar deze smaken!

 • Reageer Saar 1 juli 2013 op 20:35

  Mijn drankjes zouden het niet zijn, denk ik maar veel testplezier!
  Saar heeft onlangs geplaatst..En Ik Kocht…

 • Reageer Marije 1 juli 2013 op 21:03

  Toevallig heb ik van alle smaken een in de koelkast staan, een vriendinnetje van me had ook zo’n pakket en heb er gisteren van allemaal een meegenomen.. moet dus alleen nog testen 😉
  Marije heeft onlangs geplaatst..E.O.T.D “Purple Smokey Eyes”

 • Reageer Femke Blogt 1 juli 2013 op 23:04

  Ziet er lekker uit, vooral in dat berenvachtje!
  Femke Blogt heeft onlangs geplaatst..Hop, paardje, hop

 • Reageer Lois Lorinde 2 juli 2013 op 09:06

  Lijken me lekkere drankjes!

 • Reageer Kimberly 2 juli 2013 op 14:35

  Wat zijn ze schattig!

 • Reageer Nina 2 juli 2013 op 15:43

  Wat leuk!!! Hoe werkt dat insiders eigenlijk? Zie het vaker voorbij komen…
  Nina heeft onlangs geplaatst..PERSONAL: Getting there..

  • Reageer Wendy 2 juli 2013 op 18:57

   De basis is heel simpel: je meld je aan bij hun en zodra ze dan mensen gezocht worden voor een nieuwe campagne, krijg je een e-mail. Je kan dan zelf kiezen of je wel of niet wilt mee testen. Zo niet, dan doe je niks. En zo wel, dan meld je je op de site aan voor die campagne. Je moet dan wat vragen beantwoorden en dan is het wachten of je ingeloot wordt. Daar krijg je dan ook weer een e-mail over.
   Het verloop daarna is bij mij tot nu toe verschillend geweest (dit is de tweede keer dat ik ingeloot ben voor een campagne). De eerste keer moest ik tussen door rapportjes schrijven en nu krijg ik alleen aan het eind een vragenlijst die je online moet invullen. Maar op de site http://www.theinsiders.eu kan je er meer over lezen.

 • Reageer LNNK 2 juli 2013 op 19:31

  Ik ben benieuwd naar dit drankje 🙂
  LNNK heeft onlangs geplaatst..Lazy mornings

 • Reageer Eline 2 juli 2013 op 20:04

  Ken het niet, maar ben wel erg benieuwd geworden nu!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Tag: I Love Summer

 • Reageer Joyce 2 juli 2013 op 21:56

  hier staan ze ook in de koelkast, en ik vind ze allemaal lekker haha!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Onze bruiloft

 • Reageer Evi 4 juli 2013 op 11:30

  Ze zien er wel goed uit, maar het lijkt een beetje op Vitamine Water, of is het daar niet mee te vergelijken?
  Evi heeft onlangs geplaatst..Let your imagination do the work

  • Reageer Wendy 5 juli 2013 op 09:20

   Vitamine Water heb ik nog nooit geprobeerd. Het is misschien qua smaak er mee te vergelijken, maar het energy gedeelte volgens mij niet. Want in Vitamine Water zit geen cafeïne dacht ik. Of wel?

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge