Overige

Laatste Loodjes

Woensdag is de laatste dag van de Speel-In. Althans, voor de kinderen. Maar voor mij eigenlijk ook wel, want foto’s maken en een nieuwsbrief maken is niet meer nodig als de kinderen er niet meer zijn. Woensdag nog even een daagje bikkelen: ‘s ochtends beginnen met het uitdelen van de laatste nieuwsbrief en verder bij de diverse wedstrijduitslagen fotograferen. ‘s Middags staat voor mij van het begin tot het einde in het teken van de playbackshow. Heel de middag zal ik vlak voor het podium zitten met mijn camera voor mijn gezicht. Waarschijnlijk zie ik de hele playbackshow door de zoeker van mijn camera.

En daarna is het voor de kinderen voorbij. Om half 4 gaan ze weer naar huis en moeten ze weer een jaar lang wachten op de volgende editie van de Speel-In. Maar voor de medewerkers gaat het nog even door. Diezelfde middag wordt er al een groot deel opgeruimd en daar gaan ze donderdag mee verder. Alles moet weer naar de diverse opslagplaatsen en dat is best nog wel een hoop sjouw werk. Die donderdag ga ik misschien mijn vriend nog even helpen, maar misschien ook wel niet. Ik kijk het nog even aan. Ik heb immers ook vakantie en ik denk dat ik het ook nog wel even lekker vind om gewoon even niets te doen. Of misschien duik ik de stad nog wel even in.

Hieronder wat foto’s van de playbackshow van 2011. In 2012 heb ik de playbackshow niet zelf gefotografeerd. Wil je meer zien? Ga dan even hier kijken voor alle foto’s van de playbackshow van 2011.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Sas 1 september 2013 op 08:39

    Leuke foto’s!
    Sas heeft onlangs geplaatst..Week 35 in foto’s

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge