Tech

New: HTC One

Ik zat er al een tijdje op te wachten nadat ik mijn huidige telefoon ontzettend sloom had gemaakt door er een nieuwe Android versie op te zetten: het moment dat ik mijn abonnement mocht verlengen en een nieuwe telefoon mocht uitzoeken. En begin deze maand was het alweer zo ver en dus verdiepte ik me weer in het smartphone wereldje.

Het liefste wilde ik weer een éénjarig abonnement. Een gewoonte die er in geslopen was, omdat ik vroeger erg wispelturig was en snel mijn telefoon zat was. Wel was ik dan tevreden met een wat ouder modelletje en dus hoefde ik dan (bijna) nooit te betalen voor de telefoon. Maar dat laatste heb je met de lease toestellen van tegenwoordig niet meer, want nu betaal je een bedrag per maand. Dus hoe duurder het telefoontje normaal zou zijn, des te duurder je maandbedrag. Ik stelde voor mezelf een regel: tussen de €40 en €45 was echt het maximale wat ik per maand wilde uitgeven.

De keus in die prijsklasse was bij de éénjarige abonnement erg klein. Eigenlijk was er gewoon niks te kiezen, tenzij ik weer ongeveer dezelfde telefoon zou nemen. Ja, ik wil er natuurlijk wel op vooruit gaan. Begin deze maand kwam wel de Huawei P6 op de markt, wat ik een ontzettend mooi toestel vind. Ook viel hij in de prijsklasse die ik zocht. Toch zag ik er vanaf: het merk is nog niet echt bekend hier en de paar reviews die ik vond, bevatten toch wel wat minpunten waar ik zwaar aan tilde.

Voor het eerst in jaren ben ik dus voor een tweejarig abonnement gegaan. Toen ik die keuze had gemaakt, besloot ik het ook maar gelijk goed te doen en koos ik voor de allerlaatste HTC. De HTC One (niet te verwarren met de HTC One V, HTC One S enzovoorts). Ik had eerder al twee keer een HTC gehad en in de tijd dat ik mijn Samsung Galaxy S Advance had, miste ik HTC toch wel een beetje.

Inmiddels heb ik de telefoon binnen en ik ben er erg blij mee dat ik weer voor HTC heb gekozen. Nu hopen dat ik niet na een jaar mijn telefoon al weer helemaal zat ben. Om ervoor te zorgen dat mijn telefoon niet binnen een half jaar al vreselijk beschadigd is, bestelde ik ook gelijk op eBay een flip cover, of eigenlijk een wallet cover. Mijn zusje heeft er ook één en het lijkt me echt ideaal. Bijvoorbeeld bij het stappen: geen gedoe met losse muntjes, briefgeld of pasjes in je broekzak. Gewoon alles bij elkaar. Nu hopen dat deze snel binnenkomt. Iemand nog tips voor een goedkope, tijdelijke bescherm optie?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

  • Reageer Dina 21 augustus 2013 op 11:14

    Leuk, veel plezier met je nieuwe telefoon!
    Dina heeft onlangs geplaatst..Is het raar?

  • Reageer Janine 21 augustus 2013 op 11:20

    Wat een toffe telefoon, ik heb toen ik aan het wachten was op mijn hoesje een paar dagen gebruik gemaakt van een van mijn leuk gekleurde sokken XD. Zeker als je er een hebt met een leuk printje valt het vaak niet eens op.
    Janine heeft onlangs geplaatst..Pickwick Vanilla Warmth

  • Reageer Lauradenkt 21 augustus 2013 op 11:29

    Ziet er mooi uit!
    Lauradenkt heeft onlangs geplaatst..Zotte en zalige zoektermen (16)

  • Reageer Veronica 21 augustus 2013 op 11:55

    Ik vind het ook altijd geweldig om een nieuwe telefoon uit te kiezen maar ik heb besloten dat als mijn abonnement afloopt ik toch voor een sim only abonnement ga. Ik ben nog steeds erg blij en tevreden met mijn huidige toestel (in tegenstelling tot voorgaande jaren) dus ik hou hem gewoon een jaartje extra en dan kijk ik het jaar daarna wel weer!
    Veronica heeft onlangs geplaatst..Wie ben jij toch?

  • Reageer Jenny 21 augustus 2013 op 14:25

    Nice!!

  • Reageer Esmée 21 augustus 2013 op 15:30

    Dat lijkt me echt zo’n fijne smartphone. Veel plezier ermee! x
    Esmée heeft onlangs geplaatst..Parfum Stash

  • Reageer Eline 21 augustus 2013 op 16:27

    Mooie telefoon zeg! Ik ben dolgelukkig met mn iPhone 🙂
    Eline heeft onlangs geplaatst..Cupcakes Galore

  • Reageer ineke 21 augustus 2013 op 22:50

    Heel handig zo’n hoesje, geld, pinpas , rijbewijs en natuurlijk telefoon, in een greep te jatten door een zakkenroller 🙂 Alleen je huis en auto sleutel ontbreken dan gelukkig nog 🙂

    • Reageer Wendy 22 augustus 2013 op 06:08

      Dat is een kwestie van op je tas letten. En een tasjesdief gaat er toch al altijd met alles vandoor. 😉

  • Reageer klorriemorrie 22 augustus 2013 op 08:37

    Ik heb nu een sim-only abonnement en als mn telefoon kapot gaat dan koop ik gewoon zelf een nieuwe.. Ik ben er een stuk goedkoper mee uit! Ik betaal nu 15 euro per maand tegenover 35 die ik eerst betaalde! Dat is 20 euro per maand.. na een jaar kun je van die 20 euro die je per maand uitspaart ook best een leuke telefoon uitkiezen! 😉

  • Reageer Bo 22 augustus 2013 op 22:11

    Ziet er goed uit! En dat hoesje is echt superhandig, op eBay hebben ze altijd van die leuke hoesjes 😀
    Bo heeft onlangs geplaatst..Recept: Maizenakoekjes met chocolade en cornflakes

  • Reageer Saar 23 augustus 2013 op 10:57

    Veel geluk met je nieuwe telefoon!
    Saar heeft onlangs geplaatst..DIY: Je Eigen Nagellak Remover Potje Maken

  • Reageer Eva 23 augustus 2013 op 11:08

    Is inderdaad een gaaf ding en die cover lijkt me ook wel ideaal!
    Eva heeft onlangs geplaatst..This Is 40

  • Reageer Sas 23 augustus 2013 op 12:40

    Ik koop vaak hoesje bij: http://www.smartphonehoesjes.nl/
    Sas heeft onlangs geplaatst..Our Anniversary Recap #2

  • Reageer Eline 25 augustus 2013 op 19:02

    ziet er goed uit zeg!
    Eline heeft onlangs geplaatst..Lanzarote 2013 – Part IV

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge