Tech

New: Nekriem en close-up Filters

Zoals ik in een eerdere post al schreef, had ik het één en ander besteld voor mijn camera via eBay. Inmiddels is het binnen en kan ik jullie er wat van laten zien. In deze post laat ik jullie de nekriem zien en de close-up filters. De diffuser is ook binnen, maar ik heb nog niet echt de mogelijkheid gehad om deze te testen. Ik hoop dit binnenkort bij een playbackshow te kunnen doen en dan zal ik er proberen nog wat over te schrijven.

De nekriem ziet er naar mijn mening erg goed uit. Ik vind de kleurtjes erg mooi en lekker vrolijk. Hij is zachter qua stof dan de originele nekriem, dus ik denk dat het ook comfortabeler is om de hele dag in je nek te hebben. Verder is hij net zo makkelijk (of moeilijk, net wat je zelf vindt) te bevestigen als de meegeleverde nekriem.

Ik was het meest benieuwd naar de close-up filters. Deze werden in een dikke envelop met bubbeltjes plastic bezorgd. De vier filters zitten in een hoesje wat wel te vergelijken is met een hoesje voor bijvoorbeeld (make-up) kwasten. Ik heb de filters in de tuin een beetje getest. Jammer dat onze tuin nog steeds een puinhoop is en ik dus geen bloemen met mooie details kan fotograferen.

De bovenste foto is gemaakt met mijn 50mm lens, zonder filter. Dichterbij kan ik niet komen, want dan stelt de camera niet meer scherp. De foto daaronder is met de close-up +10 filter. Ik kan dus veel dichterbij komen en toch scherp stellen. Hieronder nog twee foto’s die ik maakte met filter. Het spinnetje is niet helemaal scherp. Het waaide best wel op dat moment en scherpstellen op zoiets kleins terwijl het ook nog heen en weer wiebelt is niet makkelijk…

Tot nu toe ben ik tevreden. Zeker voor de prijs die ik er voor betaald heb. Ik hoop snel nog meer mooie detail foto’s te kunnen maken met de close-up filters.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

21 Reacties

 • Reageer Meiryems 15 augustus 2013 op 11:21

  Oh wat cool! Ik wil ook een leuke nekriem, snel ebay even afstruinen dan 😀
  Meiryems heeft onlangs geplaatst..Weekoverzicht #23 | Na- Ramadan-en

 • Reageer Joyce 15 augustus 2013 op 11:45

  ik ben ook op zoek naar een leuke nekriem, deze is wel heel tof!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..MOVIE TIME: V

 • Reageer Janine 15 augustus 2013 op 11:50

  Wow, wat een mooie foto’s. Ik ben jaloers en wilde dat ik ook zulke foto’s kon maken, maar ik kan echt totaal niet omgaan met dure spullen dus laat staan een dure camera XD. Veel plezier met je nieuwe lenzen en ik ben benieuwd naar meer 🙂
  Janine heeft onlangs geplaatst..Oordelen en veroordelen

 • Reageer Veronica 15 augustus 2013 op 11:50

  Ik heb die filters ook maar doe er eigenlijk veel te weinig mee! Ik vind die riem wel cool waar heb je die besteld?
  Veronica heeft onlangs geplaatst..The Impossible

 • Reageer Eline 15 augustus 2013 op 12:51

  ik heb me dit nog niet willen aanschaffen omdat ik niet overtuigd was van de kwaliteit… maar als ik die foto’s zie, zijn die wel mooi! Misschien nog maar even over nadenken 😉
  Eline heeft onlangs geplaatst..Lanzarote 2013 – Part II

 • Reageer Tineke 15 augustus 2013 op 13:00

  Wauw, zo’n filter links me echo heel fijn!

 • Reageer wendy 15 augustus 2013 op 13:23

  Wat een mooie nekriem. echt leuk die kleurtjes.
  wendy heeft onlangs geplaatst..new : cannon d1100

 • Reageer Eveline 15 augustus 2013 op 13:33

  Bij welke verkoper heb je geshopt? 🙂
  Eveline heeft onlangs geplaatst..Nieuw vriendinnetje

 • Reageer Laura 15 augustus 2013 op 13:46

  Wow, dat is wel een duidelijk verschil ja! Leuk 🙂
  Laura heeft onlangs geplaatst..Fictie: Wat je nooit meer terug kunt nemen

 • Reageer Anne 15 augustus 2013 op 18:15

  Wauw, dat ziet er echt wel goed uit!
  Anne heeft onlangs geplaatst..Tien feiten over mij

 • Reageer Miranda 15 augustus 2013 op 19:10

  Ziet er goed uit, ik doe eigenlijk nooit wat via ebay, toch maar eens op snuffelen!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Leuke blogs om te volgen/1

 • Reageer Savannah 15 augustus 2013 op 23:34

  Wauw je maakt echt prachtige foto’s! Liefs, Savannah
  Savannah heeft onlangs geplaatst..ARMCANDY; Esprit Horloges.

 • Reageer Geanne 16 augustus 2013 op 12:55

  Wat een leuke nekriem, lekker kleurrijk!
  Geanne heeft onlangs geplaatst..Nieuwe zonnebril van North Beach

 • Reageer Laura - what about her 16 augustus 2013 op 16:07

  Fijn he, lekker spelen met je camera en leuke accessoires kopen!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 16 augustus 2013 op 16:12

  Mooie foto’s!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Rollende stoel

 • Reageer Eline 16 augustus 2013 op 18:08

  Wat een fantastisch mooie foto’s! Wauw!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Nudes Eyeshadows by H&M – Soft Nudes Review

 • Reageer Sas 18 augustus 2013 op 09:19

  Mooie foto’s heb je gemaakt 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Our Anniversary Recap

 • Reageer Caroline 20 augustus 2013 op 14:31

  Super leuk!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..Complimenten

 • Reageer Ann 21 augustus 2013 op 10:14

  Zo dat is wel een duidelijk verschil tussen met en zonder filter, daar was ik altijd benieuwd naar, toch maar een keer bestellen zo’n filter 😀 Bedankt!
  Ann heeft onlangs geplaatst..Rodin #1

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge