Overige

Overwinteren in het klein

Dit hele jaar ben ik nog niet weg geweest. Geen weekendjes, geen korte mini-breaks, geen lange vakanties. Er waren wel plannen: in het voorjaar een keer weg en in het najaar. Twee keer een weekje of iets in die trant. Maar steeds kwam het daar niet van. Er werd over gesproken, er werd afgesproken dat we een week moesten prikken, maar het daadwerkelijke datums prikken en vrij nemen gebeurde maar niet.

En dat was ik zat. Ik wilde iets om naar uit te kijken! Dus pakte ik mijn agenda en bekeek hoe Kerstmis en Oud & Nieuw dit jaar vallen. “De vrijdag na kerst en die hele week daarna nemen we vrij”, zei ik tegen Kevin en hij zei oké. Zo snel en makkelijk kan het dus ook. Niks overleggen, ik bepaal. “Maar wat gaan we doen dan?”, kreeg ik nog als reactie. Ik zei hem dat we dat later nog wel zouden zien, als we maar samen vrij waren en dan niet allerlei andere dingen moeten.

Inmiddels is er ook iets gepland in die dagen dat we vrij zijn. We gaan namelijk lekker even weg naar CenterParcs. Gewoon in eigen land, in Limburg. Ook dit heb ik zelf besloten, zonder overleg. Tenminste: we hadden het al over CenterParcs gehad, maar hadden nog geen park gekozen. Al twee/drie weken vraag ik aan Kevin of hij er even naar wilt kijken. Wat hem leuk lijkt enzo. Maar Kevin zou zichzelf niet zijn als hij daar veel te druk, druk, druk voor is. Dus dook ik alleen achter de laptop, koos een park, koos een bungalow en boekte er twee avonden uit eten bij. Geregeld!


Foto’s van CenterParcs

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Budgetproof.nl 29 augustus 2013 op 11:49

  Naast dat dit heel herkenbaar klinkt hebben onze vriendjes ook nog dezelfde naam. Zou het aan de naam liggen ;). Goed dat je geboekt hebt een heerlijk dat je er naar uit kunt kijken! Heb je soms gewoon nodig toch :D.

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 29 augustus 2013 op 12:38

  Heel goed; girlpowerrr 😉
  En het ziet er heel leuk uit, vooral het zwembad! Heerlijk is dat; als het buiten koud en donker is om dan in een warm bubbelbad of in het buitenbad te zwemmen. Met natte haren aankomen in je bungalow en dan heerlijk warme chocomelk met slagroom: openhaard aan! Geniet ervan!
  Mirjam – Jewelyz heeft onlangs geplaatst..Nailart: Striping holo!

 • Reageer Laura - what about her 29 augustus 2013 op 14:16

  Haha heel goed, gewoon boeken! Lekker hoor, er even tussenuit!

 • Reageer Jess 29 augustus 2013 op 14:30

  Leuk dat jullie er even tussen uit gaan. Limburg is echt super dus het wordt vast heel geslaagd!
  Jess heeft onlangs geplaatst..De eerste verjaardag van Sam

 • Reageer Debbie 29 augustus 2013 op 14:41

  Heerlijk even paar dagen weg, ik ga in november ook een paar dagen naar centerparcs kijk er heel erg naar uit

 • Reageer Saar 29 augustus 2013 op 15:42

  Goed geregeld!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Sarina’s Favorieten #2

 • Reageer Janine 29 augustus 2013 op 16:17

  Oh wow, dat ziet er echt goed uit! En verstandig dat je het nu gewoon gepland hebt!
  Janine heeft onlangs geplaatst..Vriendschap

 • Reageer Yolande 29 augustus 2013 op 16:45

  Center Parcs is altijd heel erg leuk om naar toe te gaan, goed dat je het heft in eigen handen hebt genomen!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Parijs

 • Reageer Nina 30 augustus 2013 op 11:11

  Het ziet er super uit. Wordt vast heerlijk!!

 • Reageer Malou 31 augustus 2013 op 09:50

  Ziet er goed uit!
  Malou heeft onlangs geplaatst..INSPIRATIE: STRIKJES

 • Reageer annouska 31 augustus 2013 op 16:25

  Oeh heerlijk naar Cp. 😀 Ik hoop dat jullie even heerlijk daar kunnen genieten.
  annouska heeft onlangs geplaatst..8 rules to live by

 • Reageer Sas 1 september 2013 op 08:56

  Oh heerlijk.. Centerparcs is zo leuk!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week 35 in foto’s

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge