Overige

Sleepover

Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen, riep mij nichtje al dat ze een keer bij ons wilde blijven logeren. Steeds kwam het er niet van en toen er eindelijk een keer wat was afgesproken, ging het niet door. Inmiddels wonen wij er alweer twee jaar en moest het er toch echt een keer van komen. Mijn laatste vrije weekend voor de scholen weer zouden beginnen, moest het weekend worden dat ze langs zou komen. Binnen een dag was het gepland en vrijdagochtend haalde ik haar thuis op.

We begonnen de dag met een lunch op mijn zusjes werk (Délifrance). Ik nam een Paris (een half stokbroodje met filet american en eiersalade) en zij nam een broodje gezond. Helaas was Joyce (mijn zusje) aan het werk in de keuken en niet in de bediening, maar ze kwam wel even speciaal onze broodjes bij ons aan het tafeltje brengen.

Daarna brachten we haar spullen weg en liepen we samen naar de supermarkt. Mijn nichtje wilde heel graag wat met mij bakken en ik liet de keuze aan haar wat het zou worden. Dat vond ze toch wel een beetje moeilijk, want er was wel heel veel keus. Toen ik liet vallen dat ik thuis ook nog voedingskleurstof had, kwam ze met een idee: ze wilde regenboogcake maken. We spraken af er regenboogcupcakes van te maken en zo gezegd, zo gedaan. Ondanks dat het niet echt regenboogkleuren werden, zagen ze er erg leuk uit en smaakte het ook erg goed.

Voor ‘s avonds hadden we afgesproken om pannenkoeken te eten. Joyce zou ook komen en mee-eten. Helaas had ik me even verkeken op de tijd die ik nodig had om ze te bakken. Ik was uitgegaan voor twee personen, maar ik moest nu het dubbele maken. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken en de pannenkoeken waren er niet minder lekker op.

Na het pannenkoeken eten, keken we nog een filmpje die mijn nichtje zelf had uitgekozen bij de videotheek: de dolle tweeling 2. Daarna hebben we nog even wat zitten kletsen en daarna ging Joyce weer naar huis. Niet lang daarna (rond middernacht) gingen mijn nichtje en ik ook maar naar bed.

De volgende ochtend bestond voornamelijk uit uitslapen en spelletjes spelen. We deden een spelletje op de wii en we deden een bordspelletje. Ook deed ik daarna nog even mijn nichtje haar nagels. Geen rare fratsen, maar gewoon een leuk kleurtje er op. Ik vond dat al lastig zat op iemand anders zijn nagels.

Daarna was het alweer etenstijd en dus stapten we in de auto richting haar thuis. Onderweg aten we nog wat bij de grote gele M. Het was een rustig, maar gezellig weekend. Op naar de volgende keer?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Eva 23 augustus 2013 op 11:21

  Ik vond logeren bij mijn tante vroeger echt het allerleukste dat er bestond! Heel cool dat jouw nichtje dan ook zo graag langskomt 🙂 En die cupcakes zien er toch behoorlijk goed uit hoor!
  Eva heeft onlangs geplaatst..This Is 40

 • Reageer Femke 23 augustus 2013 op 12:06

  Klinkt heel gezellig! De cupcakes zijn er heel grappig uit! 😀
  Femke heeft onlangs geplaatst..Nou. Ik dacht, ik probeer het maar gewoon.

 • Reageer Lieke 23 augustus 2013 op 13:16

  Hmm, regenboogcupcakes, lekker!
  En de betoverde doolhof is een leuk bordspel 😀

 • Reageer tineke 23 augustus 2013 op 21:02

  ohh wat leuk! Gezellig ook, zo’n avondje! Nichtjes of neefjes heb ik nog niet, en zal ook nog wel heeeeeel lang duren, dus voor mij geen sleepovers, helaas!

  • Reageer Wendy 23 augustus 2013 op 22:18

   Het is een nichtje in de zin van: de dochter van mijn tante en oom. Niet een kindje van mijn zusje. Dat is ook voorlopig nog lang niet het geval. 😉

 • Reageer Kimberly 24 augustus 2013 op 07:51

  Onwijs gezellig!! Die cupcakes zien er lekker en leuk uit!
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Rommelmarkt aankoopjes

 • Reageer Sas 25 augustus 2013 op 09:06

  Klinkt heel erg gezellig!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Films die ik afgelopen weken heb gezien #2

 • Reageer Eline 25 augustus 2013 op 11:56

  🙂 Superleuk!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Lanvin naamkettingen trend 2013

 • Reageer Eline 25 augustus 2013 op 19:02

  super leuk !!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Lanzarote 2013 – Part IV

 • Reageer Evi 27 augustus 2013 op 16:02

  Die cakes zien er lekker uit, leuk gedaan!
  Evi heeft onlangs geplaatst..Leaving home in a sense involves a kind of second birth in which we give birth to ourselves.

 • Reageer Mandy 28 augustus 2013 op 18:00

  Ohhhh wat gezellig! Leuk!
  Lekker cakejes bakken en nagels lakken.

 • Reageer Iris 29 augustus 2013 op 11:09

  Wat gezellig! Ik ben niet zo’n familiemens en mijn nichtjes en neefjes ken ik niet echt, als ik dan zoiets als dit lees vind ik dat stiekem toch wel jammer. Ik bedoel hallooo, regenboogcakejes bakken!
  Iris heeft onlangs geplaatst..Dankbaar

 • Reageer lieke 7 september 2013 op 11:00

  Ja het was echt leuk vaker doen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge