Overige

Vrijwilligerswerk

Wat betreft het online komen van berichten, hebben jullie er denk ik niet heel veel van gemerkt. Maar wel heb ik deze week niet tot nauwelijks gereageerd op andere blogs. Ik zal proberen vandaag nog een kleine inhaalslag te doen, maar ik beloof niets.

Ik ben namelijk de afgelopen dagen weer druk bezig op de Speel-In. Wat ik daar doe? Foto’s maken en zorgen dat er elke ochtend een leuke nieuwsbrief is voor de kinderen (en ouders). Ook probeer ik de Social Media een beetje up-to-date te houden.  En ‘s avonds ben ik of daar rond de vuurton zitten of ik ben bezig met het uitzoeken en online zetten van de foto’s. Uiteraard zijn de avonden ook niet al te lang, want de volgende ochtend sta ik om 7 uur weer naast mijn bed.

De Speel-In duurt nog drie dagen en daarna wordt het allemaal weer opgeruimd. Daarna zal ik dus weer vaker een blogrondje doen! Zijn jullie ondertussen benieuwd naar wat de Speel-In eigenlijk is? Kijk dan vooral even op de Facebookpagina of op de website van dit kindervakantiespektakel.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Janine 25 augustus 2013 op 19:27

  Wow, wat ontzettend goed dat je dat doet! Echt respect voor je, maar het is vast prachtig om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben! De foto’s die hier op je blog staan vind ik erg mooi!
  Janine heeft onlangs geplaatst..Writing a World of Whimsy: Young Adult Author Claire Legrand

  • Reageer Janine 25 augustus 2013 op 19:29

   In mijn reactie hierboven heb ik de verkeerde link van mijn site getyped, de site hierboven is niet van mij. Sorry
   Janine heeft onlangs geplaatst..Oorlog en Discriminatie

 • Reageer Willemvk 25 augustus 2013 op 21:14

  Leuk, maar wel vermoeiend lijkt mij.
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..Nieuwe Broek

 • Reageer Lauradenkt 26 augustus 2013 op 14:11

  Wat leuk dat je dat doet en goed ook 🙂
  Lauradenkt heeft onlangs geplaatst..Dingen die mensen tegen me zeggen tijdens het skeeleren

 • Reageer annouska 26 augustus 2013 op 19:56

  Wat onwijs gaaf om te mogen doen. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Monday Special #9

 • Reageer Nina 27 augustus 2013 op 14:36

  Wat super leuk!!! & goed dat je vrijwilligerswerk doet in de eerste plaats al!
  Nina heeft onlangs geplaatst..Club Culinair

 • Reageer Femke 27 augustus 2013 op 15:42

  Hee wat goed dat je dat doet! Lijken me vermoeiende dagen, maar dankbaar werk. 🙂
  Femke heeft onlangs geplaatst..De Konstruktor, hoe het verder ging.

 • Reageer Sas 1 september 2013 op 08:25

  Wat super leuk! Ik lees wel meer van je hierover. Klinkt tof!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week 35 in foto’s

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge