Challenges + Tags

Liebster Award IV

Een maand geleden vond ik een mailtje in mijn mailbox met daarin de mededeling dat ik genomineerd was voor een Liebster award. Ondanks dat ik hem al meerdere keren heb mogen ontvangen, blijft het natuurlijk hartstikke leuk als je weer genomineerd ben. Maar omdat ik hem al meerdere keren gehad heb, ga ik dit keer alleen de vragen beantwoorden en geen andere mensen nomineren. Dus speciaal voor Tessa mijn antwoorden op haar vragen!

 1. Wat is de meest indrukwekkende gebeurtenis die je ooit hebt meegemaakt?
  Jeetje, gelijk beginnen met een vraag waar ik geen antwoord op weet. Hmmm. Geen leuke gebeurtenis, maar de begrafenis van mijn opa heeft toch best wel indruk op me gemaakt. Het was de eerste begrafenis die ik meemaakte. De hoeveelheid mensen, het verdriet, de mooie woorden. Best indrukwekkend.
 2. Wat is één van je meest favoriete quote en of levenswijsheden?
  Ik kwam laatst de volgende quote tegen en vond deze erg mooi. Hij zal binnenkort dan ook op posterformaat bij ons in huis hangen: What I Love Most About My Home Is Who I Share It With.

 3. Als je een feestje zou geven, wat voor een dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn, en ter gelegenheid waarvan?
  Dan zou ik een feestje geven ter gelegenheid van het feit dat ik een feestje mag geven. Hahaha. Makkelijk! Met licht en geluid geregeld door mijn vriend zijn drive-in, dan weet ik zeker dat er gedraaid wordt wat ik leuk vind!
 4. Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
  Dan zou ik nu kiezen voor 22 jaar. Ik had toen net mijn diploma SPH gehaald en ik was begonnen met werken. Ik had het er naar mijn zin en wist nog niet van de zorgen die de economische crisis zou brengen. Maar misschien, als ik heel wat jaren ouder ben, zal  ik voor een andere leeftijd kiezen. Maar voor nu is dit mijn keuze op basis van ervaring.
 5. Wanneer was je voor het laatste nerveus en waarvoor.
  Om eerlijk te zijn was dat voor de eerste dag van het vrijwilligerswerk wat ik gedaan heb een paar weken terug. Klinkt misschien heel stom, want ik deed het al jaren. Maar twee jaar terug ben ik met veel gezeik en gezeur weggegaan en ik ben dit jaar, zonder aankondiging, weer gewoon gekomen. Ik was dus wel een beetje nerveus voor de reacties.
 6. Als je elk beroep zou mogen kiezen en het vandaag kon realiseren welk beroep zou dat zijn en waarom?
  Ik vind dit eigenlijk nog best een lastige vraag, want eigenlijk ben ik best tevreden met dat wat ik doe. Dus ik denk gewoon dat ik in de kinderopvang zou blijven. En in de perfecte wereld zou het dan een kinderdagverblijf zijn die geen last heeft van de economische crisis.
 7. Waarom heb je voor het laatst ruzie gehad en met wie.
  Met mijn vriend. En het ging over de tuin die nog steeds niet af is. Tja…
 8. Waar maak ik jou ‘s nachts voor wakker?
  Ik hoop nergens voor! Hahaha. Ik kan daar niet zo goed tegen als ik halverwege de nacht wakker word gemaakt en daarna weer moet gaan slapen. Ik ben dan de volgende morgen niet vooruit te branden. Maar goed, als je me dan toch wakker MOET maken, dan maar voor mijn guilty pleasure de Mc Donalds.
 9.  Wat is jouw favoriete blog en waarom?
  Ik heb er een heleboel waar ik erg graag kom, maar mijn favorieten zijn wel de personal blogs. Gewoon lekker lezen over wat andere meemaken in hun dagelijkse leven of wat hun zoal bezig houdt.
 10. Als je één ding moet noemen waar je, je het meest aan kunt irriteren, want is dat en waarom?
  Oneerlijkheid. Vooral binnen de vriendenkring. Ik ben altijd heel eerlijk tegenover diegene die ik beschouw als mijn vrienden. Soms misschien te eerlijk (en dat wordt me dan ook niet altijd in dank afgenomen), maar ik ben liever eerlijk als oneerlijk.
 11. Wat is jouw ultieme tip aan ons als mede bloggers do’s / don’ts
  Blijf bij jezelf! Ga niet dingen schrijven omdat het bezoekers trekt of geld opbrengt. Tenzij je er zelf ook helemaal achter staat. Dat is iets wat ik de loop der tijd wel geleerd heb.
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer robin 16 september 2013 op 12:56

  ik kan me vinden in dat van oneerlijkheid! ik ben soms ook te eerlijk en dat kan ook niet iedereen waarderen 😛
  robin heeft onlangs geplaatst..Lioele – Mix Marble Skin Finish #2 Face Slim Fit

 • Reageer The Beauty Suitcase 16 september 2013 op 14:34

  Ik zou dan juist wel mensen nomineren want dan heeft iemand anders er wat aan! Wel leuke antwoorden 🙂
  The Beauty Suitcase heeft onlangs geplaatst..Wet ‘n Wild Fergie Dutchess Lounge Eye Shadow Palette

  • Reageer Wendy 16 september 2013 op 15:01

   Maar het is ook een beetje saai om steeds dezelfde mensen te moeten nomineren. Een van de regels is namelijk dat het blogs moeten zijn met minder dan 150 (?) volgers. En degene die ik ken die aan die ‘eis’ voldoen, zijn al eens aan bod geweest. 🙂
   Wendy heeft onlangs geplaatst..Liebster Award IV

 • Reageer Jess 16 september 2013 op 15:21

  Leuk om te lezen weer! Blijft een leuke award 🙂
  Jess heeft onlangs geplaatst..Baddertijd #3

 • Reageer Sas 17 september 2013 op 18:23

  Altijd leuk om zulke dingen te lezen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Dit is je kans!

 • Reageer Marjolein 17 september 2013 op 19:47

  Dit soort lijstjes zijn altijd leuk om te lezen, hierdoor leer je de persoon achter de blog beter ‘kennen’ 🙂
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..Cats of Samos

 • Reageer Renate 20 september 2013 op 14:43

  Leuke blog heb je!:)
  X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge