Beauty + Fashion

NEW: Geshopt bij H&M

Afgelopen weekend ben ik weer een keer de H&M binnen gelopen. Al snel viel mijn oog op een aanbieding voor de spijkerbroeken: tweede spijkerbroek met 50% korting. Kijk, daar word ik nou vrolijk van! Heel veel mensen hoor ik zeggen dat de broeken van de H&M waardeloos zitten, maar voor mij zijn ze echt perfect. De versies met Regular Waist dan, want de Low Waist versies zijn voor mij vaak gewoon te laag (Hallo bouwvakkersdecolleté!).

De BASIC collectie van H&M is ook iets wat standaard in mijn kast is te vinden. Vooral de singlets zijn geliefd bij mij. Als hemdje onder kleding tijdens de koude dagen, onder licht doorschijnende kleding of gewoon op zichzelf tijdens warme zomerdagen. En de prijs is vriendelijk, dus greep ik er weer drie van het rek.

  

En toen nog wat andere bovenkleding: twee blouses in het blauw en een basic wit truitje. Ik zag uiteraard nog veel meer leuke kleding, maar ik vond het voor nu wel weer even genoeg. Zo heb ik de volgende keer nog wat te shoppen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Dina 9 september 2013 op 14:10

  Leuk geshopt zeg!
  Dina heeft onlangs geplaatst..Herfst herfst herfst

 • Reageer Joyce 9 september 2013 op 14:13

  wat een mooie kleuren blauw zijn je blousjes! leuke aankopen 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Lashes go wild

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 9 september 2013 op 14:26

  Mooie broeken, en leuke kortingsactie 😉 Vind de hempjes ook handig, bij de H&M hebben ze echt fijne kleding!
  Mirjam – Jewelyz heeft onlangs geplaatst..Nagelfestival!

 • Reageer Claudia 9 september 2013 op 15:32

  Die hempjes zitten altijd zo lekker van de h&m <3

  xx
  allthatmatters.tk

 • Reageer Janine 9 september 2013 op 17:53

  Die blouses zijn echt heel erg tof! Die low waist is bij mij ook al zo’n ramp, ik vraag me wel eens af wie daar wel mee wegkomt, haha. Ik in elk geval niet, maar gelukkig ligt dat dus niet aan mij 😉
  Janine heeft onlangs geplaatst..Aapjes kijken

 • Reageer Anne 9 september 2013 op 19:01

  Superleuke aankopen! X Anne

  http://www.fashionanna.com

 • Reageer Joyce 9 september 2013 op 19:56

  Leuke aankopen!
  Ik ga morgen maar eens shoppen op de H&M mama afdeling 😉
  Joyce heeft onlangs geplaatst..1+1 = 6

 • Reageer Petra 10 september 2013 op 10:36

  Leuke aankopen! Ik slaag zelf nooit zo goed bij H&M, ik weet niet wat dat is.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Oma 90 jaar!

 • Reageer Nina 10 september 2013 op 15:55

  Leuke items!!
  Nina heeft onlangs geplaatst..Take me to the movies #3

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 10 september 2013 op 17:10

  Leuk!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Memories, een bijzondere trip

 • Reageer Tessabd 11 september 2013 op 13:20

  oh wist niet dat h&m soms 50% korting deed op de broeken , goede tip!

 • Reageer Ann 12 september 2013 op 15:57

  Leuke kleding heb je gekocht bij de H&M. Ik ben daar zeker een jaar niet meer geweest als het niet langer is. Kleding van de H&M gaat bij mij vaak te snel kapot 🙁
  Ann heeft onlangs geplaatst..Fietstas kapot binnen 2 jaar

 • Reageer Sas 13 september 2013 op 12:04

  Leuk! Veel plezier ermee 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..4 boeken van mijn wishlist

 • Reageer Fabiënne 14 september 2013 op 22:09

  Ik hou van H&M broeken! Ik koop eigenlijk altijd mijn broeken daar. Ik ben 1,74 dus vaak vallen broeken bij mij te kort. Bij H&M heb je aparte lengte en breedte maten dus dat is ideaal!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge