Overige

NEW: Scentchips

Een tijd geleden liep ik bij de Intratuin toen ik bij de kassa tegen een heerlijk ruikende, grote bak aan liep. Lekker ruikende dingen trekken mij altijd aan. Ik ben namelijk nog steeds opzoek naar een manier om ons huis een eigen luchtje te geven. Wat ik bij de Intratuin tegen kwam, waren Scentchips in tientallen verschillende geuren. Van bekende geuren als aardbei, vanille en lavendel tot geuren als babypoeder en taartbodem. En het leuke is: je kan de geurtjes combineren naar eigen smaak. Dit leek me wel wat voor ons, maar ik wilde er eerst nog een goed over nadenken.

En dat deed ik. Kevin en ik hadden het er over en bespraken de voors en tegens. Zo vroeg Kevin zich af hoe slim het was met de katten. Kaarsjes zijn ze wel gewend en ze weten uit ervaring dat ze die niet moeten aanraken. Maar wat als ze midden in de gesmolten wax meppen? (Onze katten gaan altijd slaan naar iets wat ze vreemd vinden.) We besloten dat het dan sowieso gebrand ging worden in een gesloten brandertje. Verder vonden we het allebei een gewoon een leuk idee om in huis te hebben.

Toen we afgelopen weekend bij de Expo stonden en we de Scentchips weer tegen kwamen, hakten we de knoop door en kochten we een groot doosje vol met verschillende geurtjes. Diezelfde avond bestelde ik ook een brandertje op de webshop, aangezien ze in de winkel niet hadden wat we wilde hebben. Nu afwachten tot het brandertje binnen komt en dan hopelijk genieten van allerlei lekkere geurtjes.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Saar 11 september 2013 op 12:54

  Veel plezier ermee!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Saar in Beeld #1

 • Reageer tineke 11 september 2013 op 16:58

  Leuk brandertje! ik heb er eentje gekocht bij de xenos, en de eerste geurtjes zijn onderweg. Ik ben heel benieuwd! 🙂

 • Reageer Joyce 11 september 2013 op 17:22

  Ik ben er echt dol op! Doe hem nu weer elke avond aan.
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Mama naar school #1

 • Reageer Kimberly 11 september 2013 op 17:29

  Wat een vrolijkheid zeg! Ze zien er heel leuk uit! Ben benieuwd hoe ze ruiken
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Nailart met Marije!: Autumn leaves

 • Reageer Sophie 11 september 2013 op 18:53

  Bij ons in huis staat ook zo’n ding en hij is echt super fijn! Ruikt mega lekker 🙂
  Sophie heeft onlangs geplaatst..Terug naar de basis

 • Reageer Veronica 11 september 2013 op 19:04

  aah dat brandertje is leuk! Ik heb ook zoiets alleen dan van een ander merk. Als je een nieuwe chip brand ruik je het heel goed maar na een tijdje lijkt de geur te vervliegen helaas..
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Insta Diary

 • Reageer Eline 11 september 2013 op 19:38

  Aww wat superleuk!
  Eline heeft onlangs geplaatst..New in: accessoires van River Blue

 • Reageer Janine 12 september 2013 op 09:57

  Wat super cute! Ik heb dat echt nog nooit gezien of ervan gehoord maar vind het echt een heel tof idee!

 • Reageer perfecthippie 12 september 2013 op 16:19

  Dit is heerlijk, ik heb het zelf ook. Het hele huis ruikt dan lekker.

 • Reageer Marlies 12 september 2013 op 22:11

  Ik heb ze ook, heerlijk!

 • Reageer Marjolijn 13 september 2013 op 14:44

  Ah, deze zijn zo heerlijk he! Super fijn 🙂

 • Reageer Fabiënne 14 september 2013 op 22:11

  Hoe duur zijn de chips? Echt een leuk idee!
  Fabiënne heeft onlangs geplaatst..Review: Essence Kabuki Brush

  • Reageer Wendy 16 september 2013 op 12:42

   Ik had het grootste doosje (daar kunnen zo’n 40 chips in) en ik betaalde er €14.95 voor.

 • Reageer eline 16 september 2013 op 12:34

  Heel erg leuk, ze lijken me zo lekker!
  eline heeft onlangs geplaatst..Real Techniques

 • Reageer Bychristiana 20 september 2013 op 20:35

  Oh, wat zien ze er toch gezellig uit hè;-) Het ruikt dan ook vast héél lekker bij jou:-)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge