Overige

Tien Typische Trekjes

 1. Als ik een magazine in mijn handen heb, begin ik altijd achterin met bladeren. Ik blader dus van achter naar voren in plaats van van voor naar achteren.
 2. Ik moet aan papier ruiken. Bijvoorbeeld aan een nieuw gekocht boek of een flyer die ik in mijn handen gedrukt krijg in de stad. Of bijvoorbeeld een informatieboekje. Ik heb dat niet met gewoon printpapier, folders of kranten.
 3. Als ik in een winkel zie dat iets niet op zijn plek staat, ligt of hangt, heb ik heel erg de neiging om het goed te leggen. “Daar is het winkelpersoneel voor Wendy!”, zegt mijn vriend dan en mijn zusje: “Jij zou gek worden als je in een kledingwinkel werkt.”
 4. Als ik op de wc zit, dan ga ik vaak zitten spelen met de zoom van mijn shirtje/truitje. Meestal ga ik hem zitten vouwen. In de lengte of de breedte. Zigzaggend heen en weer. Ik doe dit echt al zolang als ik me kan herinneren.
 5. Ik speel ook regelmatig met een plukje van mijn haar. Ik draai het rond om mijn vinger, maak een vlechtje, maak er “knoopjes” in of draai het in de lengte rond. Soms stop ik het zelfs in mijn mond. Deze tik heb ik trouwens van mijn moeder.
 6. Ik kan moeilijk stil zitten met mijn voeten. Vaak ga ik ze heel hard zitten wiebelen. Dan heb ik mijn benen over elkaar en de voet die dan vrij in de lucht hangt, schud/wiebel ik hard heen en weer. Ook iets wat ik van mijn moeder heb. Mijn vader werd er vroeger al gek van en Kevin tegenwoordig ook.
 7. Ik vermijd de proefbakken in supermarkten altijd angstvallig. Ik heb echt geen smetvrees ofzo, maar zulke pakken vind ik echt ranzig. Vooral als ik zie hoeveel kinderen er uit staan te graaien. Een schap verderop stonden ze nog uit hun neus te eten, hun duim in hun mond of niesden ze in hun handje en nu graaien ze lekker door die bak met pepernoten of M&M’s.
 8. Als we door een tunnel rijden, houd ik me adem in. Dat is iets wat mijn zusje en ik deden toen we klein waren en uit automatisme doe ik het soms dus nog steeds. Maar als ik aan het praten ben, dan praat ik gewoon door. Het is dus meer iets wat ik tijdens de stille momenten in de auto doe. En alleen als bijrijder.
 9. Als ik thuis ben, schenk ik bijna nooit een glas te drinken voor mezelf in. Ik neem dan eigenlijk altijd gewoon een slok uit de fles of uit het pak. Vreemd, want het is misschien wel net zo vies als die kinderhandjes in de proefbakken.
 10. Als ik Nibbits eet, eet ik altijd eerst de gele/oranje variant op en bewaar ik de rode chipjes voor het laatst.
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

18 Reacties

 • Reageer Nienke 13 september 2013 op 11:15

  Wij hadden op vakantie een tunnel van 24,5km, leuke uitdaging om daar je adem in te houden 😉

  • Reageer Wendy 13 september 2013 op 11:27

   Dat gaat hem niet worden denk ik Nienke. 😉 Het moet wel haalbaar blijven natuurlijk.

 • Reageer Simone 13 september 2013 op 11:27

  Haha, wat grappig! Ik weet eigenlijk zo snel niet wat voor gekke trekjes ik heb. Zo normaal zijn ze dus al geworden 😛
  Simone heeft onlangs geplaatst..Photoblog #3

 • Reageer Simone 13 september 2013 op 11:58

  Als ik in de auto zit, ga ik heel obsessief mijn voeten omhoog houden als we met de auto langs de strepen rijden, en tussen in tik ik gauw mijn voet tegen de vloer van de auto. Ook zo’n trekje 😛
  Simone heeft onlangs geplaatst..❤ Een half uurtje puur genieten

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 13 september 2013 op 12:05

  Leuk om te lezen! Ik begin ook altijd achterin tijdschriften met lezen, soms ook met spannende boeken haha, dan wil ik eerst weten hoe het eindigt voordat ik begin met lezen 😉
  Mirjam – Jewelyz heeft onlangs geplaatst..Maybelline #635 Surreal

 • Reageer tineke 13 september 2013 op 12:15

  Zo grappig, waarom lees je een tijdschrift nou van achter naar voor? :p

  • Reageer Wendy 16 september 2013 op 08:45

   Het is nog niet eens zozeer achterin beginnen met lezen, maar meer dat ik het doorblader van achter naar voren. Bladert lekkerder ofzo, hahaha.

 • Reageer Esmée 13 september 2013 op 13:28

  Heel leuk om te lezen! Ik weet niet eens of ik wel trekjes heb. x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Nieuw: Miss Monthly

  • Reageer Wendy 16 september 2013 op 08:46

   Vast wel, iedereen heeft trekjes. Ze worden soms alleen heel normaal voor jezelf en dan herken je ze niet meer. 😉

 • Reageer Sas 13 september 2013 op 19:17

  Haha leuke weetjes!
  Sas heeft onlangs geplaatst..4 boeken van mijn wishlist

 • Reageer Jess 13 september 2013 op 20:29

  Leuk om te lezen. Ik blader ook vaak achterstevoren door tijdschriften heen. Waarom weet ik eigenlijk niet.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Risotto met een pittige bite

 • Reageer Saar 14 september 2013 op 20:15

  Haha, dat doe ik ook altijd met Nibbits!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Saar in Beeld #1

 • Reageer Nina 14 september 2013 op 20:22

  10 is herkenbaaaaaar!!
  Nina heeft onlangs geplaatst..Vogue Fashion Night Out

 • Reageer Fabiënne 14 september 2013 op 22:13

  Ik drink ook vaak uit het pak. Haha, zal wel iets met luiheid te maken hebben.
  Fabiënne heeft onlangs geplaatst..Review: Essence Kabuki Brush

 • Reageer Lauradenkt 15 september 2013 op 09:17

  Haha ja die neiging heb ik in winkels ook 😛
  Lauradenkt heeft onlangs geplaatst..Wat er allemaal gebeurt als je klein en schattig bent

 • Reageer Dina 15 september 2013 op 11:16

  Oh ik kan daar ook absoluut niet tegen als iets niet goed ligt in een winkel.
  Dina heeft onlangs geplaatst..Deze week

 • Reageer Eline 15 september 2013 op 15:43

  Superleuk om te lezen!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Prints Charming: prints en patronen najaar 2013

 • Reageer Laura - What about her 16 september 2013 op 14:16

  Heel leuk om te lezen, haha! En een paar ook wel herkenbaar.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge