Overige

Vertraagd verjaardagscadeau

Het is een avond in 2006 en wij zijn in de Pathé in Rotterdam. We gaan naar de film, maar moeten best nog een tijdje wachten. In die tijd had ik nog geen fancy smartphone met allerlei apps en dus verveelde ik me een beetje. Mijn oog viel op zo’n game-zuil van Playstation. Daar kon je het spelletje LocoRoco op spelen. Dus dat deed ik en ik was meteen verliefd op dit spelletje. Hoe het er uit zag, de muziekjes. Maar ja, ik had geen PSP en om nou een PSP te kopen voor alleen dat spelletje vond ik een beetje zonde. De andere spelletjes voor de PSP vond ik niet zo. Ik ben meer een Nintendo-meisje. (Go Mario!) De jaren gingen voorbij en ik zag LocoRoco (en inmiddels ook deel 2) in de afgeprijsd/uitverkoop bakken belanden. De PSP zelf bleef echter nog steeds te duur naar mijn zin. Elke keer als ik het spel in de winkel zag liggen, pakte ik het, hield ik het vast en legde ik het vervolgens met een pruillip terug.

Inmiddels is het 2013 en 3 maanden geleden was ik jarig. Samen met Kevin ben ik lekker uit eten geweest, maar verder had ik eigenlijk niks van hem gehad. “Je krijgt het nog.”, zei hij mij. Maar de weken en maanden gingen voorbij en ik ging er vanuit dat hij gewoon vergeten was. Toen ik hem op een dag confronteerde met dat feit, zei hij dat mijn cadeau al ‘geregeld’ was, maar dat hij er nog op wachtte. Het was een raar en vaag verhaal wat ik met een “Yeah… Right!”-blik aanhoorde. Vervolgens gingen er weer weken voorbij. Waarschijnlijk was het gewoon een smoesje om mij te doen geloven dat hij het heus niet vergeten was.

Tot ongeveer een week geleden. We liepen in de stad en opeens, uit het niets, zei Kevin: “Nu we hier lopen, baal ik er van dat ik je cadeau nog niet heb kunnen geven.” (of iets in die richting) Uiteindelijk vertelde hij hoe het allemaal in elkaar stak en dat hij dus bezig was met een PSP voor mij met LocoRoco en LocoRoco 2. Tweedehands. De schat! En ik maar denken dat hij het gewoon was vergeten en smoesjes aan het verzinnen was. Voel ik me daar even een partij schuldig…

Inmiddels heb ik de PSP en de twee spellen die ik al jaren wilde hebben. En dan heb ik er ook nog allerlei andere spellen bij, omdat de personen in kwestie die er voor bijna niks ook bij verkochten. De meeste spellen niks voor mij, maar Kevin werd bijvoorbeeld helemaal blij van GTA die er ook tussen zit. Heeft hij er ook nog een beetje wat aan.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

16 Reacties

 • Reageer Jordi de Jonge 18 september 2013 op 12:27

  Locoroco! Goh daar heb ik mij echt uren mee vermaakt.
  Hopelijk komt het eens uit voor de iOS systemen.
  Veel plezier ermee.

 • Reageer tineke 18 september 2013 op 12:33

  Awh, wat lief! Geniet er van! 🙂

 • Reageer Fabienne 18 september 2013 op 12:37

  Erg leuk om te lezen!

 • Reageer Lieke 18 september 2013 op 12:51

  Super leek verjaardagscadeau 😀 Ik heb zelf ook een PSP en beide Loco Roco’s helemaal utigespeeld, super leuke games :3
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Gewonnen: Verzorgingspakket!

 • Reageer Yolande 18 september 2013 op 16:47

  Wat leuk dat hij dat voor je heeft geregeld!! En jij maar denken dat hij het vergeten was haha!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Friends with Kids

 • Reageer Sas 18 september 2013 op 20:36

  Oh leuk! Wij hebben er ook eentje. Zou er eigenlijk alleen wat meer mee moeten doen 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Protected: Even kort.. #2

 • Reageer Simone 18 september 2013 op 21:31

  Ahh jouw post herinnerde me eraan dat ik mijn DS nog ging verkopen. Wel super leuk he Loco Roco! Super blije poppetjes 😀 Geniet ervan!
  Simone heeft onlangs geplaatst..❤ De dag van..!

 • Reageer Willemvk 18 september 2013 op 21:38

  Leuk zo’n cadeautje, het wachten wel waard!
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..The Phantom Menace – Terry Brooks

 • Reageer Nina 19 september 2013 op 11:44

  Wat super leuk, het spel moet ik eerlijk zeggen ken ik niet. Maar ik ben geen fan van online/gamespelletjes.
  Nina heeft onlangs geplaatst..Pesto & Biefstuk

 • Reageer Bo 19 september 2013 op 13:06

  Aahh LocoRoco, tijdje geleden gespeeld! Veel plezier ermeeee
  Bo heeft onlangs geplaatst..Welkom op de vernieuwde Womanistical.nl!

 • Reageer LNNK 19 september 2013 op 16:26

  Aah wat lief! Ik ken het spelletje niet.
  LNNK heeft onlangs geplaatst..Feel good hot chocolat

 • Reageer Maris 20 september 2013 op 08:22

  Wat super lief. Is ook een super schattig spelletje 😀

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 20 september 2013 op 16:55

  Ik ken het spel helemaal niet. Maar wel super lief van Kevin! Veel plezier ermee!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Hersenspinsels

 • Reageer Julian 21 september 2013 op 20:39

  Haha dat is echt wel super lief van hem !!!!

 • Reageer Annouska 22 september 2013 op 16:26

  Wauw wat lief van hem.

 • Reageer Jess 23 september 2013 op 22:23

  Wat een enorm lief cadeautje. Na al die jaren ben ik de dan eindelijk in het bezit van je psp. Gaaf hoor. Heel veel gameplezier:-)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge