Overige

Bloglovin’ Chaos

De blogs die ik volg, volg ik via Bloglovin’. Ik vind deze site ontzettend handig werken, vooral omdat ik door middel van het Bloglovin’ frame tijdens het lezen een post kan liken en door kan klikken naar de volgende of vorige online gekomen post. Er is naar mijn mening eigenlijk maar één nadeel: ik krijg er maar geen fatsoenlijke orde in.

Je kan bij Bloglovin’ groepen maken om de blogs die je volgt in te delen. Dat lijkt handig, alleen krijg ik maar geen goede indeling verzonnen. Dat komt voornamelijk omdat de meeste blogs meerdere onderwerpen/gebieden beslaan. Bijvoorbeeld beauty en fashion. Of DIY en Lifestyle. En waar zet ik de desbetreffende blog dan, want ik kan maar één groep kiezen bij de indeling op Bloglovin’?

Van het weekend heb ik mijn Bloglovin’ lijst even helemaal leeggegooid. Een klein deel van de blogs heb ik weer toegevoegd, maar nog steeds weet ik niet goed hoe ik het moet indelen. Wie heeft hier de perfecte techniek voor? Of moet ik gewoon niet beginnen aan groepen en leven met de chaos?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

25 Reacties

 • Reageer Eva 28 oktober 2013 op 12:03

  Misschien een groep met DIY / Lifestyle, eentje met Beauty / Fashion en nog een met Food? Zoiets? Ik heb eerlijk gezegd geen indeling gemaakt nog omdat ik het te veel gedoe vond, maar wil er binnenkort wel aan beginnen.
  Eva heeft onlangs geplaatst..Movies to watch

  • Reageer Wendy 28 oktober 2013 op 12:12

   Maar wat doe je dan weer met de blogs die schrijven over bijvoorbeeld Fashion en Lifestyle? Er zijn zoveel verschillende combinaties mogelijk. 😉

 • Reageer Saar 28 oktober 2013 op 12:03

  Ik heb niks in groepen, kijk alleen naar nieuwe posts.
  Saar heeft onlangs geplaatst..Weekje In Instagram #13

 • Reageer Esmée 28 oktober 2013 op 12:56

  Bloglovin’ is bij mij soms ook een rommeltje, ik kijk namelijk alleen naar de nieuwe berichten, maar dat zijn er soms zoveel! x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Review: Pickwick Green Hammam

 • Reageer Anne 28 oktober 2013 op 13:11

  Oh Bloglovin… Bij mij is het ook one big mess. Ik volg veel te veel blogs die nooit meer plaatsen bijvoorbeeld, of die ik eigenlijk niet meer zo super vind. Maar dat gaan opruimen of indelen? Wat een werk… Als je trouwens een goede manier van ordenen hebt gevonden, please share 😉

 • Reageer Alyssa 28 oktober 2013 op 13:42

  Het is inderdaad lastig te organiseren! Ik heb groepen als Beauty, Fashion, Food, Travel, etc., maar gebruik ook groepen ‘Nederlands’ en ‘Engels’, waar ik blogs onder verdeel die niet specifiek ergens tussen passen 🙂

 • Reageer Nikki 28 oktober 2013 op 14:14

  Ik snap je wel.

 • Reageer Fabienne 28 oktober 2013 op 14:15

  Alle blogs die ik volg, volg ik ook via bloglovin’. Ik heb alleen geen idee hoe je er echt orde in krijgt.
  Fabienne heeft onlangs geplaatst..10x Musthave Wintertruien + Blogger bij Feel Magazine

 • Reageer Maris 28 oktober 2013 op 14:18

  Ik gebruik feedly. Heerlijke reader vind ik dat. fijner dan blogkovin.

 • Reageer Dina 28 oktober 2013 op 14:39

  Precies dit probleem heb ik ook met BL. Ik weet ook niet zo goed hoe ik dit kan indelen!
  Dina heeft onlangs geplaatst..Lekkerrrr hoorrr

 • Reageer Meiryems 28 oktober 2013 op 15:16

  Ik heb de groepen beauty, personal, food en lifestyle. En om eerlijk te zijn krijg ik er ook geen orde in.
  Meiryems heeft onlangs geplaatst..Weekoverzicht #31 | Bloggen is soms gewoon een baan

 • Reageer Anne 28 oktober 2013 op 16:59

  Weet je dat ik pas net ontdekte dat je überhaupt groepen kunt maken? Ik ga die van mij niet in groepen doen want ik ben bang dat ik dan iets mis 😉
  Anne heeft onlangs geplaatst..Motivatie op maandag | update

 • Reageer Sylvia 28 oktober 2013 op 17:57

  Ik gebruik nooit Bloglovin groepen, wist niet eens dat die optie bestond 😛 Ik lees gewoon alles door elkaar, dus ben bang dat ik je qua verdeling geen advies kan geven 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Spotlight

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 28 oktober 2013 op 19:09

  Ik heb geen groepen. Bij mij staat alles gewoon lekker door elkaar!
  Sorry, geen tip voor je dus. Succes!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Geef mij een naam

 • Reageer marlyssa 28 oktober 2013 op 20:27

  Bij mij is het ook een puinhoop haha! Een handig site, maar wel een zooitje

 • Reageer Janine 28 oktober 2013 op 20:32

  Om heel eerlijk te zijn heb ik er echt geen systeem in, meestal klik ik het bovenste ongelezen bericht aan om te kijken of ik dat leuk vind en voor de rest, het grootste deel lees ik en ander klik ik op mark read. Maar ik ben sowieso niet van de ordelijkheid..
  Janine heeft onlangs geplaatst..School en alle shizzle die daarmee samenhangt, ja shizzle mensen

 • Reageer Simone 29 oktober 2013 op 09:11

  Ik heb ze niet gegroepeerd. En eigenlijk kijk ik ook altijd alleen naar de nieuwe blogposts.
  Simone heeft onlangs geplaatst..RECEPT: Prei pasta met ham & kaas

 • Reageer Nina 29 oktober 2013 op 11:15

  Ik heb gewoon 1 groep. En daar zitten alle blogs in die ik leuk vind. Niets geen extra groepen, straks zie ik door de bomen het bos niet meer.
  Nina heeft onlangs geplaatst..11 dagen in afwezigheid

 • Reageer Saskia 29 oktober 2013 op 11:54

  De perfecte uitvinsing moet ik hier zelf ook nog voor uitvinden.
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Gezond en lekker: Nakd repen

 • Reageer Jenny 29 oktober 2013 op 20:36

  Ik wist niet dat je kon groeperen op bloglovin! Ik vind het soms ook een niet door te komen lange lijst haha
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Mijn weekend

 • Reageer Aranka 30 oktober 2013 op 10:38

  Ik heb ’n lijstje met kleine/groteblogs en een lijstje van food/beauty/fashion. Anders is het echt níet te overzien. Ik wil inderdaad ook veel blogs volgen maar zit nu eigenlijk wel aan m’n max, anders kom je er gewoon niet meer doorheen met lezen!
  Aranka heeft onlangs geplaatst..New In; shoplog!

 • Reageer Sas 30 oktober 2013 op 20:42

  Ik vind Bloglovin helemaal niet handig. Ik gebruik dan ook een externe RSS reader 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Wat ik dus nog ook nog deed op mijn huwelijksreis..

 • Reageer Veronica 30 oktober 2013 op 21:13

  Ik groepeer ze gewoon in de categorie waarin ik ze vind thuishoren. Ik heb dan ook gewoon hele brede categorieën. Maar heel overzichtelijk is het inderdaad niet.
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Dagje Parijs

 • Reageer kato 31 oktober 2013 op 21:05

  Vind bloglovin super handig! xx

 • Reageer annouska 3 november 2013 op 19:58

  Oh kan je groeperen dan op bloglovin. Dat heb ik nooit geweten joh, daar ga ik straks meteen even naar kijken. Ik heb toevallig van de week ook een grote opruiming gehouden, want ik was het een beetje zat al die blogs waarvan ik de helft niet meer interessant vind. (Jou blog valt daar niet onder ;))
  annouska heeft onlangs geplaatst..Friday Favourite #61

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge