Beauty + Fashion

Comfy Harembroek(en)

Ik loop altijd een beetje achter de trends aan volgens mij. Ik had al bij meerdere blogs van die comfy, ‘lekker voor de luie dag thuis’, harembroeken voorbij zien komen. In allerlei kleuren en printjes, maar vooral de aztec print zag ik heel veel voorbij komen. Ik zag ze bij de action, op de markt en steeds dacht ik: “Nee, niks voor mij.” Maar hoe vaker ik ze zag, hoe leuker ik ze ging vinden. En ja, ze zien er wel leuker uit dan die iets te korte, saai zwarte joggingbroek die ik nu vaak aantrek als ik een daagje thuis aan het rommelen ben.

En toen stonden ze in de aanbieding bij de Bas (Dirk/Digros). Voor €5,- per stuk. Dus besloot ik er toch maar één of twee te gaan halen. Uiteindelijk werden het er drie, omdat ik niet kon kiezen welke van de printjes ik het leukste vond. Afgelopen week heb ik er regelmatig één aangehad en ik snap helemaal waarom sommige er zo enthousiast over zijn: ze zitten echt lekker! Die te korte joggingbroek zal waarschijnlijk niet heel veel meer gepakt worden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Anne 22 oktober 2013 op 06:16

  Wat een leuke printjes! Ik draag nu ook nog mijn good old uitgezakte joggingbroek, haha. Wellicht als ik er zo een tegenkom dat ik ook zwicht 😉
  Anne heeft onlangs geplaatst..Wie is de Mol? 2014

 • Reageer Dina 22 oktober 2013 op 06:33

  Heerlijk. Zelf heb ik ook een paar van dat soort broeken.
  Dina heeft onlangs geplaatst..Geheimpje

 • Reageer Janine 22 oktober 2013 op 09:12

  Oh men, die wilde ik ook. Ik wist niet dat ze daar in de aanbieding waren *gaat even huilend in een hoekje zitten*. Ik hou van die broeken!
  Janine heeft onlangs geplaatst..Handboek: Hoe om te gaan met …

 • Reageer Saar 22 oktober 2013 op 14:35

  Als ze heerlijk zitten… En ze zijn nog leuk ook! Goed geshopt!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Prachtige Herfst

 • Reageer annouska 22 oktober 2013 op 19:07

  Hoe wel ik ze bij sommige echt leuk vind zitten, vind ik ze niet echt leuk :P.
  annouska heeft onlangs geplaatst..Happy Things #47

 • Reageer Sas 23 oktober 2013 op 15:03

  Leuk! Vooral die printjes… Lekker fel.
  Ik ben ook super blij met m’n 2 broeken van de Action<3
  Sas heeft onlangs geplaatst..Omdat ik het leuk vind om lijstjes te maken(wie had dat nou gedacht)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge