Overige

Koopjesjagen

Nederlanders zijn koopjesjagers en ik ben er ook zeker één. Dat koopjesjagen doe ik op verschillende manieren. Zo vergelijk ik de prijzen van een product in verschillende winkels. De folders worden, zodra ze binnenkomen, even goed doorgebladerd. En soms probeer ik, zoals jullie hier eerder hebben kunnen lezen, door acties te combineren aan koopjes te komen. Maar er is één ding die ik altijd doe als ik online aan het shoppen ben: voordat ik daadwerkelijk ga afrekenen of bestellen ga ik google-en naar kortingcodes.

Bijvoorbeeld die keer dat ik ons weekendje weg naar Center Parcs boekte. Hartstikke leuk natuurlijk, die Center Parcs parken. Helaas betaal je er ook wel wat voor. Voor jonge gezinnen en 55-plussers hebben ze standaard leuke aanbiedingen, maar als je daar buiten valt, moet je soms een beetje extra zoeken. Gelukkig hebben ze vaak allerlei verschillende aanbiedingen, je moet ze alleen net vinden. En op zo’n moment zijn sites als Couponcode.nu echt ideaal. Alle aanbiedingen netjes onder elkaar. Lekker overzichtelijk.

En ook vindt je bij Couponcode.nu mode met online kortingscodes. Iets waar ik ook standaard naar opzoek ga zijn codes voor gratis verzending. Dat scheelt toch altijd weer tussen de 5 á 10 euro. Op die manier is er bijvoorbeeld voordeel te halen bij de H&M. Dat geld voor die verzendkosten geef ik dan liever uit aan één of twee basic tops. Datzelfde kun je natuurlijk ook bij allerlei andere winkels doen.

Ben jij een echter koopjesjager? Dan moet je bij je volgende online aankoop zeker even bij Couponcode.nu kijken.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Maris 7 oktober 2013 op 13:46

  O dat ken ik helemaal niet. Ga er eens kijken. Bedankt voor de tip!

 • Reageer Dina 7 oktober 2013 op 15:21

  Wat handig zeg, die website. Ik maak eigenlijk nooit gebruik van kortingscodes etc., maar vorige week heb ik voor het eerst iets besteld met een code. En dat kan inderdaad erg veel schelen!
  Dina heeft onlangs geplaatst..Ik heb het jullie gewoon bespaard

 • Reageer Jennn 7 oktober 2013 op 22:07

  Ik kende hem al, handige site inderdaad.
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Ben je mindfull of is je mind full?

 • Reageer Nina 8 oktober 2013 op 16:24

  Nog nooit bij gekeken, maar ga nu zeker eens even doen!
  Nina heeft onlangs geplaatst..De halve marathon die ik niet ga lopen!

 • Reageer Annouska 11 oktober 2013 op 20:36

  Ik vind het een hele fijne site. 😀

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge