Overige

Tijd voor Verjonging

Afgelopen week stapte ik rond 6 uur ‘s avonds in de auto van mijn vader. We hadden allebei thuis even snel iets kleins gegeten. Het echte avondeten zou op de terugweg ergens onderweg wel komen. We moesten namelijk een flink eindje gaan rijden. Ongeveer 110 kilometer heen en dan uiteraard ook weer terug. Het doel: kijken bij mijn (eventuele) nieuwe auto. En inmiddels kan ik zeggen dat het binnenkort ook echt mijn auto gaat worden. Binnenkort daarover meer.

Maar dat betekend ook dat ik afscheid ga nemen van mijn huidige autootje. Mijn trouwe automobiel die me toch een aantal jaar netjes van A naar B heeft gebracht. Hij gaat niet weg omdat hij slecht is, het niet meer doet of uit elkaar valt van ellende. Ik was gewoon toe aan een nieuwer model. Net zoals hij zijn voorganger verving. Dus stiekem is dit ook een beetje reclame. Ik zoek namelijk nog een nieuw “baasje” voor dit kleine scheurmonstertje.


Untitled-1

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Jess 3 oktober 2013 op 14:16

  Fijn een nieuw scheurijze 😉 Jammer genoeg zijn wij al voorzien maar heel veel succes met de verkoop.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Lekker visje, mmm…

 • Reageer Anne 3 oktober 2013 op 14:37

  Wat een hip kleurtje! Ik heb ook een oud autootje, maar die wil ik nog laaaang niet wegdoen.. Al begint-ie steeds meer tegen te sputteren, haha!
  Anne heeft onlangs geplaatst..Kleine gelukzaligheden #5

 • Reageer Simone 3 oktober 2013 op 15:37

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe autootje! Ik heb al een autootje, maar succes met de verkoop 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Blog 1 jaar! + Ask Me Anything

 • Reageer annouska 3 oktober 2013 op 20:31

  Aan alles komt een eind, dus ook aan je autootje. Ik hoop dat je veel plezier aan je nieuwe gaat beleven. 😀

 • Reageer Evi 3 oktober 2013 op 22:04

  Jammer genoeg heb ik geen auto nodig! Ben benieuwd naar je nieuwe dan want deze ziet er nog goed uit
  Evi heeft onlangs geplaatst..Olly Murs

 • Reageer Janine 4 oktober 2013 op 18:10

  Oh wat leuk, een nieuwe auto. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat voor eentje hoor 😉
  Janine heeft onlangs geplaatst..Liebster award #2

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 4 oktober 2013 op 18:26

  Wat een leukerd. Mooi kleurtje!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Vrijwillig thee drinken

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge