Overige

Welkom terug Sylvia!

Ergens begin 2011 maakte ik schaamteloos reclame voor de blog van een vriendin. Helaas, door allerlei redenen en omstandigheden, heeft deze blog zijn eerste verjaardag nooit gehaald. Maar inmiddels was het tijd voor een herstart en is Syl-via.nl weer terug in de lucht. Voor mij weer een reden om deze blog even onder de aandacht te brengen.

Natuurlijk bloggen we voornamelijk voor ons zelf, maar er is geen blogger die niet gelukkig wordt van groeiende bezoekersaantallen en leuke reacties van anderen. Vooral de reacties van andere vind ik persoonlijk erg fijn om te krijgen. Het motiveert me om te blijven schrijven, ook als het allemaal een beetje minder gaat. En als het goed gaat, je wat te vieren hebt, dan vieren de bezoekers lekker met je mee.

En dat, dat gun ik Sylvia uiteraard ook. Ze is haar blog gelijk goed begonnen door de 30 Days Challenge aan te nemen en te gaan doen. Iets wat ik al meerdere keren heb willen doen, maar als ik de onderwerpen zie en ga bedenken wat ik zou kunnen schrijven, dan houd ik het weer voor gezien. Respect voor Sylvia dat ze het al bijna 20 dagen volhoudt! En ze houdt het niet alleen vol, ze schrijft ook nog eens goede stukken.

Dus. Brengen jullie ook even een bezoekje aan haar blog?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Sylvia 11 oktober 2013 op 15:17

  Haha! Wat een leuke blog! Thnx 😉 nu hopen dat ik het ook echt vol ga houden.
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Day 19 – Something you regret

 • Reageer Sylvia 11 oktober 2013 op 17:40

  Haha, ik zat bij de titel echt even van: huh? 😛
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..De zachte Heelmeester

 • Reageer Malou 11 oktober 2013 op 18:31

  Leuk!
  Ik ga even kijken 🙂
  Malou heeft onlangs geplaatst..NAGELVERZORGING VAN TRIND

 • Reageer Mamavanjenthe (Kelly) 12 oktober 2013 op 18:46

  Echt leuk! Heb meteen een reactie achter gelaten.
  Mamavanjenthe (Kelly) heeft onlangs geplaatst..★ Regenlaarsjes

 • Reageer Debbie 12 oktober 2013 op 19:27

  Leuk ga gelijk even kijken
  Debbie heeft onlangs geplaatst..{24}Friday-linkparty-day

 • Reageer Jennn 12 oktober 2013 op 21:33

  Leuk, ik ga zeker even kijken
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Wát zoek je? Part 3

 • Reageer Miranda 13 oktober 2013 op 19:50

  Leuk, ik ga gelijk een kijkje nemen!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Altijd blijven lachen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge