Lifestyle

Insta-Oktober

De wintertijd is weer ingegaan. De kachel is weer aan in huis. De eerste echte herfststorm hebben we gehad. Mijn paarsblauwe auto heeft plaats gemaakt voor een knalblauwe versie. In oktober is genoeg gebeurt. Hier een overzicht van mijn maand oktober in Instagram foto’s.

   

01 Het wordt weer steeds vroeger donker, dus de kaarsjes staan weer met grote regelmaat aan in onze woonkamer. // 02 Een bloemetje in huis maakt mij altijd heel erg vrolijk. // 03 Niet alleen mensen kunnen mijn bakkunsten waarderen. Als ik niet oplet eten Charlie en O’Malley al mijn cupcakes op. // 04 Voor het eerst op de afsluitdijk geweest.

   

05 Af en toe is het wel leuk om een selfie te maken. Hier één in de auto van Kevin. // 06 Charlie is echt een vogelmoordenaar. Dit kwam ik tegen in het halletje bij de wc. // 07 Even naar de winkel. Het winkelcentrum(pje) van Hardinxveld zit voor mij op loopafstand. // 08 Één van mijn drie nieuwe harembroeken met Azteek print. Heerlijk voor de luie dagen thuis.

   

09 Ik kocht een Ultra Sonic sieradenreiniger bij de Kruidvat en zo zag het water eruit nadat ik mijn twee Pandora armbanden een badje had gegeven. // 10 Weer een selfie. Mijn haar is weer best lang al zeg ik het zelf. // 11 Mijn oude auto is eindelijk verkocht en de nieuwe staat voor de deur. Helemaal blij mee. // 12 Met een dekentje op de bank. De katten vinden het dan heerlijk om bij me te komen liggen.

   

13 Prachtige waterdruppels op de motorkap van mijn auto na een regenbui. // 14 Ik hoefde de deur gelukkig niet uit die dag en kon vanachter het raam toch ook wel een beetje genieten van dit natuurgeweld. // 15 Gewonnen bij loislorinde.nl en inmiddels de eerste geurcombinatie al in mijn brandertje gestopt. // 17 Dit lag er op het tafeltje in de kantine van ons werk. Wat een verleiding. Toch netjes alleen mijn boterhammen opgegeten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Sylvia 3 november 2013 op 12:22

  Haha, toch fijn dat je cupcakes zo goed in de smaak vallen ;P En ik ben ook nog op zoek naar zo’n fijne harembroek 🙂 Fijne zondag!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Interviews, nieuwe laptop en herfst

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 3 november 2013 op 12:59

  Wat een leuke foto’s, vooral die met die cupcakes is geweldig 😉 En heerlijk he zo’n geurbrandertje 🙂
  Mirjam – Jewelyz heeft onlangs geplaatst..Reminder: winactie!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 3 november 2013 op 14:33

  Ik vind die foto van de waterdruppels erg mooi! Zag hem ook al op twitter voorbij komen. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Geef mij een naam

 • Reageer Rachel Kromdijk 3 november 2013 op 15:16

  Oh ik ben gek op cheese union chips hahah
  maar ik moet zonder deze week door mijn challange !

  je hebt een erg leuke blog!
  liefs
  Rachel Kromdijk heeft onlangs geplaatst..De maand oktober’

 • Reageer Saar 3 november 2013 op 15:21

  Leuke foto’s!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Sarina’s Favorieten #3

 • Reageer Sas 3 november 2013 op 16:00

  Leuke foto’s! en die harembroeken met Azteek print vind ik super tof<3
  Sas heeft onlangs geplaatst..Things that I really don’t like, that everyone else seems to like

 • Reageer Yolande 3 november 2013 op 16:24

  Wauw wat heb je mooie lange haren op die selfie! Jaloers 😉
  Yolande heeft onlangs geplaatst..Dolfijnen spotten

 • Reageer Simone 3 november 2013 op 18:00

  Wat een leuke foto’s 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Schone lei

 • Reageer Mylène 3 november 2013 op 18:27

  Kaarsjes, ik ben gek op kaarsjes. Dat vind ik dan weer wel leuk aan de herfst en winter.
  Mylène heeft onlangs geplaatst..Nieuwe blog: blog.mylenecybele.com

 • Reageer Esmée 3 november 2013 op 19:15

  Mooie diary. Jouw haar is echt mooi lang! Kaarsjes zijn zo heerlijk, tegenwoordig branden ze bij ons thuis ook weer vaak. x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Favoriet: Zwitsal

 • Reageer Anne 3 november 2013 op 19:50

  Leuk overzicht! Je oktober ziet eruit als een hele fijne maand 🙂
  Anne heeft onlangs geplaatst..Iets met ochtenden

 • Reageer Nina 4 november 2013 op 11:33

  Dat weerkaartje, en dan lekker met rood voor code rood. Nou verschrikkelijk was het echt wel!
  Nina heeft onlangs geplaatst..Sportschool

 • Reageer Sylvia van Iperen 9 november 2013 op 11:51

  Altijd leuk om te zien die foto’s van jou! =)
  Sylvia van Iperen heeft onlangs geplaatst..30 Dagen tekenen–Dag 3–Je lievelingseten

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge