Overige

Kerstboom Countdown

Sommige mensen hebben hem al staan. Het liefste zou ik hem nu ook al in de woonkamer willen neerzetten, maar ik moet van Kevin wachten tot de goedheiligman het land weer uit is. Op 6 december komt hij weer naar beneden en kan ik me weer uitleven met de slingers en de kerstballen. Ja, ik ben gek op de (onze) kerstboom!

kerstboom 2011  kerstboom 2012

Op de foto’s zie je onze kerstboom in 2011 en in 2012. Eerst dus een variant met paars en daarna met blauw. Het kleurthema van 2013 is al bekend sinds het aftuigen van de ‘2012-boom’: rood. En alhoewel rood in een kerstboom normaal gesproken met goudtinten wordt gecombineerd, ga ik het gewoon doen met mijn ‘standaard’ kleur. Het wordt dus rood met wit en zilver. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het gaat worden, maar stiekem ben ik er van overtuigd dat het een succes zal zijn. We zullen het zien over precies 2 weken!

En ondertussen vind ik het geen straf om door de Intratuin te lopen en de prachtige kerstbomen daar te bekijken. Kijken, kijken en niet kopen, want dat doen we ná de kerst als alles lekker in de aanbieding gaat. En daarnaast heb ik het grootste gedeelte voor dit jaar al in huis (vorig jaar na de kerst gekocht) en heeft de Action ook prachtige kerstballen voor een vriendelijke(re) prijs.

Trouwens? Valt het jullie ook op dat de etalage bomen (bomen in de winkels), vaak geen slingers meer hebben? Ik zie dat de laatste jaren steeds vaker en om eerlijk te zijn vind ik dat zo jammer! Het maakt niet uit hoeveel kerstballen er vervolgens in gehangen worden, ik blijf toch iets missen in een kerstboom zonder slingers.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

18 Reacties

 • Reageer Joyce 22 november 2013 op 18:56

  ah, jah – kan ook niet wachten! ik vind de kerstboom met blauwe ballen trouwens erg leuk – ben benieuwd hoe je rood-zilver combinatie gaat uitpakken!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..The thankful project

 • Reageer Sylvia 22 november 2013 op 19:08

  Haha, ik ben ook af aan het tellen. Vind 6 december inderdaad wel een mooie datum om ‘m neer te zetten. Al houd ik het bij een mini boompje en alleen lichtjes en slingers, kat Chuck mept toch alle ballen eruit ;P
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Leesvoer

 • Reageer Nikki 22 november 2013 op 19:45

  Gewoon stiekem neerzetten als hij aan t werk is:)
  Nikki heeft onlangs geplaatst..Handlezen! Geluk? Gezondheid? Liefde?

  • Reageer Wendy 22 november 2013 op 19:47

   Ging dat maar Nikki. Ik krijg hem, ben ik bang, niet in mijn eentje naar beneden. Er staan een heleboel zware spullen van hem voor. Anders had ik het wel gedaan. 😉

 • Reageer Marjolein 22 november 2013 op 19:57

  Mooi je vorige creaties! Ben benieuwd naar je nieuwe kleurthema, denk dat rood heel mooi staat met wit en zilver.
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..Travel-Flashback; ‘Ünterweg’

 • Reageer Saar 22 november 2013 op 20:48

  Mooie bomen! Ik moet nog een boom gaan kopen, vorig jaar viel hij ineens om…
  Saar heeft onlangs geplaatst..#Kijkjelangsmijndeur

 • Reageer Veronica 22 november 2013 op 20:51

  Wij kunnen dit jaar eindelijk voor het eerst onze boom opzetten. We hebben hem twee jaar geleden na kerst gekocht maar vorig jaar zaten we midden in de verbouwing. Ik kan echt niet wachten maar ik moet ook wachten tot de Sint weer vertrokken is 🙁
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Creatieve inspiratie

 • Reageer Sas 22 november 2013 op 20:52

  Beide bomen zijn erg mooi! Wij zijn ook aan het aftellen, na volgende week wordt hij opgezet. Mét kerstdorp (zucht) 😛
  Sas heeft onlangs geplaatst..For the first time

 • Reageer Jennn 22 november 2013 op 23:00

  Haha, ik kan ook niet wachten hoor! Als de sint het land weer uit is gaat hij op! Ik zag idd al mensen voorbij komen die hem al hadden staan 😛 Wij hebben altijd een hele bonte boom met allerlei kleuren 😀
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Mijn verstand verloren

 • Reageer Eline 23 november 2013 op 16:31

  Yeaah, eindelijk iemand gevonden die ook niet kan wachten om de kerstboom op te zetten! Ik wacht ook nog heel even, maar na 5 december komt ‘ie er meteen te staan 🙂
  Eline heeft onlangs geplaatst..De stoelen van Project 99

 • Reageer Tamarah 23 november 2013 op 18:05

  Wauw wat leuk dat je ieder jaar een andere kleur in de boom doet! Ik heb laatst wat kerstspullen uitgezocht en weggedaan! Mijn boom bevat ook veel slingers dat maakt het juist zo gezellig en ik heb zilver en paarse kerstballen en niet te vergeten schuimpjes!!

 • Reageer Olga 24 november 2013 op 12:45

  Ik heb voor het eerst een grote boom in huis en ik vind het SPANNEND! Hier stond altijd een boom van 1 meter hoogte met allemaal breekbare ballen, die krijgen natuurlijk een mooie plek in de superboom. Ik denk dat ik voor een wit-zilveren boom ga, hoewel die felle kleuren ook heel gaaf zijn natuurlijk. Wat ze in de tuincentra hebben liggen vind ik in ieder geval erg mooi en ik moet me beheersen om nu niet al allemaal dingen te gaan kopen.
  Olga heeft onlangs geplaatst..Happy list #6

 • Reageer Wanda 24 november 2013 op 12:51

  Slingers horen inderdaad gewoon in de kerstboom! Hoewel ik er eigenlijk nog niet aan moet denken om nu al met kerst bezig te zijn, vind ik het ergens toch ook wel weer leuk… Jammer dat het ook altijd zo weer voorbij is…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Rainy sunday…

 • Reageer Michelle 24 november 2013 op 14:20

  Oeh die paarse variant vind ik mooi zeg! Ben benieuwd naar de rode boom van dit jaar! 🙂
  Je hebt een leuke blog trouwens! Ik volg je nu ^^
  Liefs, Michelle
  Michelle heeft onlangs geplaatst..the way that I’ve been holding on so tight

 • Reageer Lisa 24 november 2013 op 16:01

  Veel plezier met decoreren! Ik wil er nu liever nog niet aan denken, maar over een paar weken zal ik er wel ook wel weer veel zin in hebben 🙂
  Lisa heeft onlangs geplaatst..een veel te lange blogspost over dankbaarheid

 • Reageer robin 24 november 2013 op 18:00

  ik kan ook niet wachten om hem neer te zetten! ben benieuwd hoe die van jou er dit jaar uit ziet (op een foto)
  robin heeft onlangs geplaatst..My Favorite Brushes ♪

 • Reageer Esmée 26 november 2013 op 21:12

  Ik vind bij deze twee vooral de blauwe leuk. Ik ben benieuwd naar die van dit jaar! x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Efteling Decoratie

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge