Overige

Sinterklaasdobbelspel

Het is bijna pakjesavond en dat betekend dat ik binnenkort weer een gezellig avondje ga hebben met mijn collega’s. Vorig jaar kwamen we al bij elkaar om lekker te eten en cadeautjes uit te wisselen en dit jaar doen we dat weer. Veel mensen doen met Sinterklaas lootjes trekken, maar wij doen het anders. Net als vorig jaar spelen we het sinterklaasdobbelspel. Dit jaar zal ik het spel verzorgen en alles ligt al klaar. Spelregels, opdrachtkaartjes en de kaarten met wat je moet doen bij welk aantal gegooide ogen op de dobbelsteen. Ben je benieuwd naar dit spel en wat het precies inhoud? Kijk dan even op sinterklaasdobbelspel.nl

sinterklaasdobbelspel

We maken allemaal wat lekkers om te eten en voor het dobbelspel moeten we minimaal drie cadeautjes kopen van in totaal 8 euro. Bij elk cadeautje moet er ook een gedichtje geschreven worden, wat een hint geeft over wat er in zit. Mijn cadeautjes staan ingepakt en voorzien van een gedichtje, klaar. Het zijn er vier geworden. Ik ben hartstikke benieuwd wie uiteindelijk naar huis gaat met welk cadeautje en of ze het leuk vinden. En natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar wat de andere hebben verzonnen.

sinterklaasdobbelspel

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Jess 27 november 2013 op 11:10

  Dat spel is leuk! Ik heb het ook vaak gespeeld met vriendinnen. Dit jaar niet omdat we nu met Sam Sinterklaas gaan vieren. Het is inderdaad een erg geinig spel.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Levensvuur

 • Reageer Wanda 27 november 2013 op 16:33

  Ik hoor mijn collega’s er ook altijd over, zelf doen we niet aan Sinterklaas maar aan kerst, maar op zich zou het natuurlijk dan ook wel kunnen. Hoewel, we zijn maar met zijn viertjes, wel wat weinig, denk ik…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Waarom ik weer…

 • Reageer Sylvia van Iperen 27 november 2013 op 20:26

  Alleen al om de verpakking zelf zou ik de cadeautjes leuk vinden. Ik zou ze gewoon zo op mijn kamer laten staan om er naar te kijken 😛 Veel plezier meid! Ze vinden het vast super!
  Sylvia van Iperen heeft onlangs geplaatst..4,5 jaar samen met die lieve Ger

 • Reageer Lotte 28 november 2013 op 00:41

  Wij gaan dat spel ook doen volgende week! Een stuk beter dan prullen aan die eeuwige surprises!
  Lotte heeft onlangs geplaatst..Ik at vanochtend een beschuitje en vergat een paar leuke mannen..

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge