Challenges + Tags

Favoriete Kerstfilm

Nu het weer vroeg donker is en het buiten steeds kouder wordt, breng ik mijn vrije avond uurtjes graag door voor de televisie. Lekker op de bank, met een warm dekentje om mijn koude voeten warm te krijgen en een warm drankje in mijn handen. Ik kijk dan het liefste naar een leuke film. Nou kan ik die film gaan halen bij de videotheek, aangezien we een abonnement hebben, maar tegen de kerst is er ook altijd genoeg keuze uit allerlei verschillende kerstfilms op tv.

Sommige films worden elk jaar weer van de plank gehaald, zoals de ‘Home Alone’ en ‘The Santa Clause’ films. Een film die je niet echt een kerstfilm kan noemen, maar die in mijn kinderjaren wel elk jaar rond die tijd werd uitgezonden was ‘Jumanji’. Ik kan die film wel dromen, zo vaak heb ik hem samen met mijn zusje, liggend op het bed van papa en mama, gekeken. Inmiddels is het alweer best wat jaartjes geleden dat ik hem gezien heb. Blijkbaar wordt hij nu niet meer elke kerstperiode uitgezonden op de televisie. Toen ik de zin “favoriete kerstfilm” zag, was dit ook de eerste die in mij op kwam. Ik vind het nog steeds een erg leuke film, maar zoals ik al zei: het is niet een echte kerstfilm.

Als ik dan nog een keer nadenk en dan een echte kerstfilm moet kiezen, dan kies ik toch voor de ‘The Santa Clause’ films. Stiekem ook geen grote verassing als je weet dat ik een groot Disney fan ben. Elk jaar weer geniet ik van deze films en ze vervelen me nog steeds niet. Het eerste deel, maar ook deel twee en drie: ik kijk ze steeds met veel plezier. Dit jaar zal hij vast wel weer op tv verschijnen en ik durf te wedden dat ik dan weer voor de buis zit.

kerstfilmkerstfilmkerstfilm

Foto’s: IMDB.com

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Saar 1 december 2013 op 20:04

  Ik ben dol op kerstfilms!
  Saar heeft onlangs geplaatst..December Photo-a-Day: Red

 • Reageer annouska 1 december 2013 op 20:49

  Oh heerlijk, het is inderdaad weer tijd voor echte kerst films. Mijn favoriet is toch ‘Love Actuality’ ^^

 • Reageer Joyce 1 december 2013 op 21:26

  Heerlijk, kerstfilms! Ik ga morgen middag lekker een kerstfilm aanzetten. Even kijken of netflix een mooi aanbod heeft.
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Blogmas: DIY Candy cane syrup

 • Reageer Tineke 1 december 2013 op 21:50

  Heerlijke kerstfilm! Ik vind de Harry Potter films ook altijd leuk met kerst, maar mijn favoriet is de serie sissi, al is dat niet echt een kerstfilm haha! :p

 • Reageer Sylvia 2 december 2013 op 08:02

  Haha, die film blijft inderdaad leuk, maar ik sluit me aan bij Tineke: Sissi! <3
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Sneue single?

 • Reageer Eline 2 december 2013 op 11:59

  ik kijk ook graag naar kerstfilms!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Bye Bye November !

 • Reageer Willemvk 2 december 2013 op 19:31

  Ik kan het wel met Annouska eens zijn Love Actually is toch wel een erg leuke Kerstfilm. Maar The Holiday staat toch ook wel vrij hoog.
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..13 Jaar

 • Reageer Wanda 2 december 2013 op 21:01

  Dat vind ik altijd wel leuk aan december, al die heerlijke kerstfilms, vind vooral The Holiday erg leuk maar ach, een leuke disney kerstfilm is ook prima hoor!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Snap Shots november 2013

 • Reageer Sas 4 december 2013 op 15:20

  Al een aantal keren gezien inderdaad…
  Sas heeft onlangs geplaatst..Over het spelen van hints met de kerstcadeaus

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge