Challenges + Tags

Favoriete Stocking Stuffer

Een “Stocking Stuffer” is zo’n Amerikaanse traditie die wij hier in Nederland eigenlijk niet kennen. Ik moest dus ook even zoeken wat hier mee bedoeld werd. Wat een “Stocking” is, wist ik wel, maar wat dan een Stocking Stuffer was, dat was mij onbekend. Na wat googlen, werd mij duidelijk dat ik het eigenlijk wel een beetje kan vergelijken met de schoencadeautjes van Sinterklaas. Kleine cadeautjes. Ondanks dat wij hier in Nederland dus eigenlijk niet doen aan Stocking Stuffers, kan ik er toch wel wat over schrijven. Ik ken het principe schoencadeautjes maar al te goed en die favorieten gelden dus voor nu ook.

Iets lekkers om te snoepen doet het bij mij altijd goed. Kikkers en Muizen hebben ze nu niet meer, maar een chocolade Kerstman is ook van harte welkom! En kerstschuimpjes of een candy cane zijn natuurlijk ook lekker! Kleine beauty dingetjes zoals een lipgloss of een nagellakje zijn ook leuk om te krijgen. Of een leuke ketting. Of een setje oorbellen. Klein maar fijn!

Natuurlijk kan je nog veel meer kleine cadeautjes verzinnen, maar met één van deze doe je het bij mij altijd goed. Onze Stocking Stuffers liggen straks lekker onder de kerstboom bij alle andere cadeaus. Of wat wij ook wel eens doen met van die kleine cadeaus, is dat we er een lintje of iets dergelijks aan vast maken en ze tussen de slingers en de kerstballen in de boom hangen. Ook hartstikke leuk maar ook weer net een beetje anders dan anders.

Stocking Stuffer

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Jess 19 december 2013 op 08:27

  Wat een leuk idee ok die kleine cadeautjes in de boom te hangen. Snoepgoed is hier ook altijd welkom haha!
  Jess heeft onlangs geplaatst..Kerstmenu voor kiddies

 • Reageer Saskia 19 december 2013 op 18:33

  Wat grappig van die kleine cadeautjes wist ik ook niet 🙂
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Maak je eigen (eetbare) lipscrub!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge