Challenges + Tags

Het beste cadeau dat je hebt gegeven.

Ik moest even nadenken wat ik het beste cadeau vind dat ik ooit heb gegeven, maar ik ben op een cadeau uitgekomen wat ik vorig jaar heb gegeven aan Kevin. Het was iets wat hij echt niet verwachtte, waar ik van wist dat hij het heel leuk zou vinden en het was stiekem ook nog iets wat ik leuk vond.

Eigenlijk was het een combinatie van een verjaardags- en kerstcadeau, maar dat mag de pret niet drukken. En pret hadden we zeker, want het cadeau was twee kaartjes voor De Grote Improvisatieshow. Na het uitpakken van het cadeau, moest hij nog wel even geduld hebben, want de show begon pas weer in maart. Toen schreef ik er ook over op mijn blog.

Hoe ik precies bij dit idee kwam, weet ik niet meer. Volgens mij had ik reclame er voor gezien op tv en kwam ik er uiteindelijk achter dat er niet alleen een tv show van kwam, maar dat het ook een theatershow was. Het ideale cadeau voor iemand die zelf niets weet te verzinnen, maar wel altijd de grootste lol had bij het tv programma De Lama’s. En zoals ik al zei: ik deed mezelf er ook gelijk een plezier mee, want om nou één kaartje alleen voor hem te geven, is ook niets natuurlijk.

Het was een leuke en gezellige avond en voor mij ook de eerste keer in het Nieuw Luxor theater in Rotterdam. Jammer dat ik er dit jaar een beetje te laat achter kwam dat de shows nog steeds draaien, anders had het misschien wel leuk geweest om er weer naar toe te gaan of om een televisie opnamen van de tv show mee te maken. Dus nee schat, dit keer geen kaartjes voor De Grote Improvisatieshow onder de kerstboom. Je verzint maar wat anders, hihihi.

beste cadeau
Foto: Falco Hassing

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Lisa 15 december 2013 op 14:11

  Dat is zeker een leuk cadeau! Dingen doen is altijd goed 🙂 Succes met het cadeau voor dit jaar!
  Lisa heeft onlangs geplaatst..over niet aan dingen toekomen

 • Reageer Sas 15 december 2013 op 15:06

  Wat een leuk cadeau!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Gezellig high-tea’en

 • Reageer Nina 15 december 2013 op 16:22

  Super leuk!!!
  Nina heeft onlangs geplaatst..Diary #25

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge