Challenges + Tags

Inpakpapier of geschenkzakken?

Bij deze vraag hoefde ik niet lang na te denken. Hier kan ik heel kort en krachtig over zijn: inpakpapier! Ik ben echt gek op het inpakken van cadeautjes. Het lukt me niet altijd even netjes, zeker niet als het niet een mooi rechthoekig doosje is, maar ik heb enorm veel plezier in het uitzoeken van papier en het eventueel verder versieren met strikken, tape, lint en stickers. De Hema is momenteel dan ook mijn allergrootste vijand, want ik zou bijna al het geld wat ik nodig heb om de daadwerkelijke cadeaus te kopen, uitgeven aan de leuke stationary spulletje die ze daar momenteel hebben. Tape, stempels, labels en momenteel mijn grootste favoriet op het lijstje ‘die-moet-ik-hebben!’: de lettertang/ label maker.

Ja, ik kan uren zoet zijn met het inpakken van cadeaus. Eerst een leuk papiertje er omheen. Soms met een leuk druk printje en soms met een effen kleurtje, zodat ik het zelf verder kan versieren. Langzaam wordt mijn verzameling aan lintjes, strikjes en verschillende tape steeds groter. Ik koop zelf af en toe wat en als ik iets tegen kom wat ik kan hergebruiken (denk bijvoorbeeld aan de doosjes, het vloeipapier en het lintje van de Glossybox), dan wordt dat bewaard.

Soms koop ik kant en klare strikken voor op een cadeau, maar ik maak ze ook graag zelf. Toevallig pasgelden nog gedaan voor het Sinterklaasavondje met collega’s. Iedereen dacht dat ik de strikken zo gekocht had en stiekem is dat natuurlijk best een leuk compliment om te krijgen. Dit jaar zit ik heel erg te twijfelen wat ik ga doen: gewoon weer de namen op het inpakpapier schrijven of ga ik toch de Hema nog een bezoekje brengen voor labels, stempels en de lettertang? Stiekem denk ik dat ik het antwoord al weet: ik betrap mezelf er net op dat ik stiekem op de klok kijk om te kijken of de Hema nog open is of niet.

inpakpapier

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Fabienne 12 december 2013 op 11:27

  Inpakpapier! Ziet er vaak zo mooi uit.
  Fabienne heeft onlangs geplaatst..The Body Shop Kerstproducten

 • Reageer Vanessa 12 december 2013 op 13:48

  Ik hou ook van inpakpapier. Wat is er anders nog aan om cadeautjes uit te nemen? Ik heb laatst twee rollen gekocht in de Action, spotgoedkoop!
  Vanessa heeft onlangs geplaatst..Yes To Cucumbers Face Cleansing Gel

 • Reageer Joyce 12 december 2013 op 15:28

  Ik vind beide erg mooi, ik vind kleding krijgen in een mooie tas leuk!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Vier kerst met Bobbi!

 • Reageer Joyce 12 december 2013 op 15:52

  ik ben het helemaal met je eens ;)!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..CHRISTMAS CHALLENGE | day 12: wrapping paper or gift bags?

 • Reageer Sas 13 december 2013 op 18:25

  Inpakpapier is zo leuk!
  Sas heeft onlangs geplaatst..It’s not Christmas without…

 • Reageer Wanda 13 december 2013 op 20:41

  Ik laat het meestal inpakken in de winkel omdat ik er zelf ontzettend slecht in ben, je kunt altijd direct zien dat het van mij afkomstig is, tenzij het gewoon een normaal formaat heeft, dan red ik me er nog wel mee maar anders…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Kerstmarkten: oubollige gezelligheid of niet?

 • Reageer annouska 15 december 2013 op 14:24

  Ik vind het beide wel iets hebben.. 🙂
  annouska heeft onlangs geplaatst..Two weeks until 2014

 • Reageer Eline 15 december 2013 op 21:04

  inpakpapier is veel leuker!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Bye Bye November !

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge