Challenges + Tags

Je favoriete kerstavond traditie

Eigenlijk hebben wij geen traditie op kerstavond. Vroeger bij mij ouders al niet, maar ook tegenwoordig niet. Althans, Kevin vind het leuk om naar de kroeg te gaan op kerstavond. Ik vond dat in het begin echt zo stom: kerstavond wil je toch samen door brengen? Niet met een stelletje bezopen mensen in de kroeg? Dus ging hij alleen en zat ik alleen thuis voor de tv. Nee, dat was nou ook weer niet wat ik wilde. Alleen is ook maar zo alleen. Dus besloot ik een keer met hem mee te gaan. En het was wel oké. Ongeveer zoals een kroegavondje in het weekend, alleen nu gingen de mensen eerder naar huis in verband met de plannen de dagen daarna.

Of we dit jaar weer in de kroeg zullen zitten? Ik weet het niet. Ik verwacht ergens dat Kevin dat zelf wel op de planning heeft staan. Als er niks beter mijn pad kruist en Kevin gaat ook daadwerkelijk, dan zal ik waarschijnlijk wel weer mee gaan (ook een beetje afhankelijk van hoe mijn werkdag is geweest). Maar we gaan het dan sowieso niet laat maken. Lijkt me nou niet echt gezellig om knikkebollend aan de gourmet te zitten.

kerstavond

En dat was het dan: de 25 Days of Blogging Christmas Challenge zit er op. Ik ben best wel een beetje trots op mezelf, want ik had eigenlijk een beetje verwacht dat ik het niet helemaal netjes zou bijhouden. Toch is dat goed gelukt. Ik vond het heel erg leuk om al jullie reacties te lezen en ik hoop dat jullie het ook allemaal een beetje leuk vonden om te lezen. Ook heb ik gemerkt dat er wat nieuwe mensen op mijn blog terecht zijn gekomen: welkom!

De rest van dit jaar (wat dus nog maar een week zal zijn), zal het wellicht wat stiller zijn op ItsWendy.nl door de feestdagen. Ik zal proberen nog wat blogs in te plannen, maar goed: ik ga natuurlijk ook even goed genieten van de vakantie.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Manon 24 december 2013 op 09:40

  Op kerstavond kijken wij altijd all you need is love , eerste kerstdag bij opa en oma eten en tweede kerstdag gaan wij dit keer uiteten.

  Fijne feestdagen!! x

 • Reageer Eva 24 december 2013 op 12:57

  Bij ons wisselt het elk jaar weer, dit jaar vanavond naar m’n vader en ik heb er zooooveel zin in 🙂
  Fijne feestdagen!
  Eva heeft onlangs geplaatst..Fijn kerstmus!

 • Reageer Tamarah 24 december 2013 op 14:28

  Geniet lekker van de feestdagen!

 • Reageer Saar 24 december 2013 op 19:27

  Geniet van de feestdagen en vrije dagen!
  Saar heeft onlangs geplaatst..De Kersttag

 • Reageer datzitwersnor 24 december 2013 op 23:42

  Ik kijk alle kerstfilms die maar op tv worden uitgezonden.

 • Reageer Tamara 25 december 2013 op 17:29

  Met mijn oude vriendengroep ook gedaan. Zo leuk! Lekker naar een foute kroeg vooral haha. Dit jaar ben ik wezen bingoen Maar helaas niks gewonnen maar R wel.
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Christmas tag

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge