Challenges + Tags

Je plannen voor kerst 2013

Dinsdag 24 december – kerstavond

Op dinsdag heb ik mijn laatste werkdag voor mijn (welverdiende) vakantie. Ik moet werken tot zes uur, maar met een beetje geluk zijn de kinderen al vroeg opgehaald in verband met kerstavond. Natuurlijk kan en moet ik daar niet vanuit gaan en dus zijn er verder geen plannen voor die avond. Ik heb geen idee of Kevin nog dingen moet doen voor zijn bedrijfje, dus weet ik nog niet of ik die avond alleen ben of niet. Wel is de kans groot dat Kevin ‘s avonds nog even in de kroeg wilt gaan kijken. Dat is een soort van traditie van hem geworden op kerstavond. Misschien ga ik mee, maar dat zie ik die avond zelf dan wel weer.

Woensdag 25 december – Eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag vieren we bij mijn ouders. Het idee is om ‘s middags met z’n alle naar de film te gaan. Net zoals die oude kersttraditie waar ik eerder in deze challenge over schreef. Er draait weer een Disneyfilm in de bioscoop, namelijk Frozen. Het lijkt mij weer een hele leuke Disneyfilm, maar er is helaas één probleem: in de bioscopen hier in de buurt draait hij bijna alleen maar in 3D. En laten wij allemaal nou niet echt fan zijn van de 3D films. Vooral mijn vader maak je denk ik niet blij met zo’n brilletje op zijn neus. De enige bioscoop waar de film ook gewoon 2D draait, is in de Pathé in Rotterdam. Die zit alleen nu al bijna helemaal volgeboekt en zit je dus met je neus bijna boven op het scherm. Hier moet dus nog even over nagedacht worden.

Daarna (einde van de middag en ‘s avonds) gaan we gourmetten en cadeaus uitpakken.

Donderdag 26 december – Tweede Kerstdag

De plannen voor Tweede Kerstdag zijn nog niet gemaakt op dit moment. Kevins moeder heeft nog gebeld of wij plannen hadden, maar omdat hun er verder niet heel veel aan doen, hebben we de eerste keus aan mijn ouders gegeven qua dag. Mijn moeder wilde het liefste het op Eerste Kerstdag vieren en dus kunnen we op Tweede Kerstdag wellicht wat met Kevin zijn moeder (en misschien zijn vader) gaan doen.

Misschien kunnen we deze dag ook ons kerstontbijtje doen.

Vrijdag 27 december – “Derde Kerstdag”

Eindelijk! Tijd om echt even helemaal te gaan genieten van mijn vakantie. Heel dit jaar hebben wij eigenlijk nog geen vakantie gehad. We hebben beide wel twee weken vrij gehad in de zomer, maar toen zijn wij bezig geweest met vrijwilligerswerk in het dorp. Niet echt een vakantie dus. En nu kunnen we eindelijk even vier dagen achter elkaar alleen maar met z’n tweeën zijn. Lekker genieten dus!

‘s Ochtends zullen we de auto in stappen en afreizen naar Center Parcs Het Heijderbos in Limburg.

plannen

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Sylvia 23 december 2013 op 09:12

  Ik ga toevallig vanavond naar Frozen, wel de 3D versie. Alvast fijne kerstdagen gewenst! 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Cadeaus, sushi en kerstborrel

 • Reageer Miranda 23 december 2013 op 10:30

  Klinkt als een hele fijne week die je tegemoet gaat. Geniet ervan!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Birthday Wishes.

 • Reageer Joyce 23 december 2013 op 10:34

  Heerlijke planning, geniet ervan!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Blogmas: leuke kerst blog van andere bloggers

 • Reageer Tessa - sdlovefashion 23 december 2013 op 11:16

  Wat een leuke plannen!

  Ik wil je laten weten dat ik je nomineer voor een liebster award!
  Het artikel komt vandaag online, op mijn blog kan je zien wat je moet doen. singdancelovefashion.wordpress.com

  Liefs, Tessa

 • Reageer annouska 23 december 2013 op 15:12

  Ah wat een heerlijke planning. 😀 Een hele fijne kerst gewenst.
  annouska heeft onlangs geplaatst..Monday Special #9

 • Reageer Marjolein 23 december 2013 op 16:10

  Leuk vooruitzicht! Vooral een weekendje weg zal wel even lekker zijn :), geniet er van!
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..DIY; hergebruik je panty

 • Reageer Joyce 23 december 2013 op 16:52

  Je gaat leuke dagen tegemoet! Ik wens je heel veel plezier, fijne feestdagen en geniet van je vrije tijd 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..25 DAYS OF CHRISTMAS | Dag 23: Mijn plannen voor kerst 2013

 • Reageer Debbie 23 december 2013 op 19:10

  Dat worden dus zeker hele leuke dagen, geniet ervan.

 • Reageer Manon 23 december 2013 op 20:25

  Heerlijke planning heb je gemaakt, oja, mocht je op kerstavond niet weggaan, lekker voor de buis naar all you need is love kijken!!! Frozen lijkt mij echt een super leuke films, ik hou wel weer van 3d
  Manon heeft onlangs geplaatst..Win actie gewonnen bij | Thebeautymagazine.nl

 • Reageer Veronica 23 december 2013 op 23:56

  Fijn he zulke dagen? Ik kan er ook echt van genieten! Ik wens jullie alvast veel plezier en een fijne dag in Center Parcs!
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Een weekendje Groningen

 • Reageer Sas 24 december 2013 op 10:17

  Alvast veel plezier deze dagen!!
  Veel plezier in Centerparcs.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Iedereen hele fijne kerstdagen gewenst!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge