Challenges + Tags

Kerst 2013 verlanglijstje

Ik weet al een jaar van te voren dat het er weer aan zit te komen en elk jaar weer moet ik op het allerlaatste moment weer snel iets verzinnen als er naar mijn verlanglijstje wordt gevraagd. Uiteindelijk bestaat mijn lijstje meestal uit: beauty- of verzorgingsproducten die bijna op zijn en dus vervangen mogen worden, een Disney klassieker, een bordspel, een chicklit en random huishoudelijke producten zoals bijvoorbeeld hand- en theedoeken omdat die aan vervanging toe zijn. Al met al niet echt het meest boeiende verlanglijstje, vind ik zelf. Maar goed, Kerstmis gaat natuurlijk niet om de cadeaus. Ik hecht veel meer waarde aan het feit dat we rond deze dagen gezellig samen zijn met elkaar en met familie.

Ook dit jaar heb ik op het moment van spreken nog geen verlanglijstje, dus een mooi moment om deze in het kader van deze challenge gelijk maar te maken.

Laat ik beginnen met de Disney Classics. Onder het mom van “Spaar ze allemaal!’ zou ik met Kerstmis graag uitbreiding voor mijn verzameling ontvangen. Er zijn er nog een heleboel die ontbreken, want ik heb er pas 13 van de 54 die er momenteel zijn. Om de keuze wat makkelijker te maken: dit jaar is de klassieker ‘De Kleine Zeemeermin’ uit de Disney kluis gehaald en uitgebracht als Diamond Edition. Uiteraard zijn andere klassiekers die ik nog niet heb ook van harte welkom.

Het volgende wat ik op mijn lijstje kan zetten zijn boeken. Ik ben gek op de boeken van Madeleine Wickham (aka Sophie Kinsella), dus ik heb even bekeken welke boeken er zijn die ik nog niet van haar heb. Het boek ‘Ik krijg je wel’ is haar nieuwste boek en deze gaat dus zeker op mijn verlanglijstje. Daarnaast heeft ze ook nog andere boeken geschreven die ik nog niet heb, zoals ‘De Tennisparty’ en ‘De Vraagprijs’. Deze zijn recentelijk opnieuw uitgeven onder haar pseudoniem, maar zijn eigenlijk de eerste twee boeken die ze schreef.

Sinds ik mijn nieuwe autootje heb, wil ik ook een andere radio. Niet dat mijn huidige radio niet meer (goed) meer werkt, maar ik wil graag een radio met meer mogelijkheden. Voornamelijk wil ik een radio met bluetooth, zodat ik handsfree kan bellen en eventueel ook de mogelijkheid om de muziek en navigatie van mijn mobiel over de speakers van mijn auto te horen.

Eigenlijk heb ik al best wel een voorraadje, maar toch vind ik het leuk om te vragen, namelijk ScentChips. Ik heb eind deze maand lekker (bijna) twee weken vrij en dan zal ik mijn brandertje regelmatig langer aan hebben staan. Het voorraadje waxmelts wat ik heb, zal dan waarschijnlijk best snel gaan. Ook ben ik eigenlijk nog opzoek naar iets waarin ik de waxmelts kan bewaren, dus ook dat zet ik op mijn verlanglijstje.

clip_image004

Als laatste voeg ik nog wat cadeaukaarten toe aan mijn verlanglijstje. Ik vind het leuker om te krijgen dan geld en kan ze altijd wel gebruiken. Mijn voorkeur gaat uit naar cadeaukaarten van H&M, Intratuin, Hema en Ikea. En verder laat ik het over aan de creativiteit van de gever. Verras me, want stiekem zijn dat soms de leukste cadeaus om te krijgen.

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Sylvia 2 december 2013 op 11:31

  Haha, dan heb je inderdaad nog wat Disney films te gaan 😉 Ach, mooi doel om naartoe te werken toch?
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Sneue single?

 • Reageer Eline 2 december 2013 op 11:48

  mooi lijstje!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Bye Bye November !

 • Reageer Saar 2 december 2013 op 12:15

  Leuk lijstje!

 • Reageer Anne 2 december 2013 op 12:41

  Leuk lijstje :)! Wij doen niet echt aan kerst, maar vaak wil mijn moeder toch vanalles voor mij kopen hihi. Ik denk dat ik er dus alsnog over na moet denken!
  Anne heeft onlangs geplaatst..Motivatie op maandag

 • Reageer Joyce 2 december 2013 op 13:19

  die drie boeken van Sophie Kinsella heb ik nog niet gelezen, maar ik wil ze nog wel graag lezen! Net als de laatste drie delen van de shopaholic serie trouwens! Mooi lijstje 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..CHRISTMAS CHALLENGE | day 2: wishlist 2013

 • Reageer Mira 2 december 2013 op 16:07

  Leuk lijstje! Die Scent Chips wil ik oooook hihi

 • Reageer Kelly 2 december 2013 op 16:11

  Mooi lijstje!
  Kelly heeft onlangs geplaatst..OPI – My Favorite Ornament.

 • Reageer Wanda 2 december 2013 op 21:02

  Leuk lijstje! Ik mocht er dit jaar eigenlijk geen boeken opzetten omdat mijn ouders en vriendlief het zo saai begonnen te vinden maar ik heb er toch nog een kookboek op gezet. Scentchips zijn ook erg leuk om te krijgen, daar heb ik helaas niet aan gedacht…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Snap Shots november 2013

 • Reageer Chahrazad 2 december 2013 op 21:33

  Cadeaukaarten zijn altijd handig. Leuke lijstje!
  Chahrazad heeft onlangs geplaatst..Glossybox of November

 • Reageer Joyce 2 december 2013 op 22:03

  Zo leuk die Disney Classics! Ik zou ze eigenlijk ook allemaal wel willen voor kinderen later, maar dat komt dan wel haha
  Joyce heeft onlangs geplaatst..25 DAYS OF CHRISTMAS | Verlanglijstje 2013

 • Reageer Lotte 3 december 2013 op 15:46

  Ik hou van kerst! Ik ga je dus zeker volgen 🙂
  Wat leuk dat ik niet de enige ben die ook Disney Classics spaart.. zijn gewoon zo leuk! Ik heb er alleen nog maar 7 want ik vind ze best duur en koop dan eerder een leuke romantische komedie! Boeken van Sophie Kinsella/Madeleine zijn ook altijd leuk! Ik heb die hier boven staan alle 3 en ik kan je vertellen dat het leuke boeken zijn!
  Lotte heeft onlangs geplaatst..Mag ik even?

 • Reageer Jenny 4 december 2013 op 12:02

  Je kunt de waxmelts leuk en mooi bewaren in een theedoosje. In de verschillende vakjes doe je dan de waxmelts gesorteerd.
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Broertje ‘van’

 • Reageer Sas 4 december 2013 op 15:26

  Leuke lijst! Disney is ALTIJD leuk 😉
  Sas heeft onlangs geplaatst..Over het spelen van hints met de kerstcadeaus

 • Reageer Amy 4 december 2013 op 21:17

  leuk lijstje.! xx

 • Reageer Jennn 6 december 2013 op 00:02

  Wat leuk dat je ook disneyfilms spaart 🙂
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Hoor de Sint waait door de bomen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge