Travel + Trips

Lekker lunchen met Sylvia

In de dagen voor Kerst, toen ik nog druk bezig was met alle cadeautjes bij elkaar krijgen, ging Sylvia een keer gezellig met me mee shoppen. Konden we ondertussen weer even bijkletsen. Toen Sylvia bij me was, kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk nog niet geluncht had. Ook Sylvia had nog niet gegeten. We besloten eerst even in Sliedrecht de dingen te gaan kopen die ik wilde halen en daarna zouden we wat simpels eten. Gewoon iets bij de supermarkt halen of zoiets.

Maar toen liepen we in de Hema en besloten we, zonder al te veel woorden, dat het eigenlijk ook wel leuk was om gewoon ergens te gaan zitten om te lunchen. Dus we wilde bij de Hema iets eten en drinken. Helaas hadden ze daar nog maar weinig keuze en dus stelde Sylvia voor om dan bij het zaakje naast de Hema te gaan zitten: Brasserie De Dijk.

Ik ben daar in mijn leven wel honderden keren voorbij gelopen, maar ik heb daar nog nooit iets gegeten of gedronken, dus ik was reuze benieuwd. We begonnen onze lunch met een kop warme chocomel met slagroom. Wat smaakte dat goed zeg! Maar toen was het toch echt tijd om te beslissen wat we verder nog wilden: wat moesten we gaan eten?

Wat stonden er veel lekkere dingen om de menukaart. Dat maakte het niet makkelijk om een keuze te maken. Zou ik voor mijn standaard broodje Gezond of broodje Filet American gaan? Of juist iets totaal anders kiezen? Ik deed het laatste en koos voor een Club Sandwich met roomkaas, zalm, ei en tomaat. Sylvia koos voor de biefstuk van de haas met stokbrood en kruidenboter.

Terwijl we zaten te kletsen kwam de geur van Sylvia haar biefstuk ons vanuit de keuken al tegemoet drijven. Dat wekte de eetlust goed op. Dat mocht ook wel, want wat kregen we een bord vol! En wat zag het er goed en lekker uit. Als twee echte bloggers hebben we eerst even foto’s zitten maken en toen konden we eindelijk gaan smullen. En dat deden we zeker. We hebben uiteraard ook even van elkaars gerecht gesnoept en wat smaakte het heerlijk. Iets simpels bij de supermarkt halen is het dus niet geworden, maar spijt hadden we er zeker niet van!

lunch

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Tamarah 27 december 2013 op 08:36

  Ziet er heerlijk uit en leuk dat je uit je comfort zone bent gestapt en voor iets anders hebt gekozen!

 • Reageer Eline 27 december 2013 op 10:27

  dat zag er lekker uit!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Fijne feestdagen iedereen!

 • Reageer Tamara 27 december 2013 op 11:21

  Altijd leuk zo’n spontaan momentje lekker lunchen. Ziet er lekker uit!
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Christmas tag

 • Reageer Manon 27 december 2013 op 11:36

  Dat ziet er lekker uit, altijd leuk als er spontaan met elkaar wordt gelunched
  Manon heeft onlangs geplaatst..NYC | Sweet Splash Gloss Stick

 • Reageer Jess 27 december 2013 op 12:51

  Wat grappig, ik ging daar vroeger vaak met een vriendinnetje eten als ik bij haar was. Tegenwoordig werkt ze bij de Hema in Sliedrecht.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Sam 16 maanden

 • Reageer Saar 27 december 2013 op 17:03

  Ik wist niet dat het daar zo goed was. Ik heb er weleens in de zomer op het terras gezeten maar toen moest ik zolang wachten pfff.
  Maar ik zal het eens onthouden!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Kerstfeest

 • Reageer Sas 27 december 2013 op 17:43

  Ziet er gezellig uit 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Recap: Christmas Edition

 • Reageer Sylvia 27 december 2013 op 19:05

  Oeww, ziet er goed uit! Al moest ik wel even twee keer de titel lezen, zo vaak zie ik ‘mijn’ naam niet terug in blogs 😛
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Christmas presents!

 • Reageer Wanda 27 december 2013 op 20:21

  Het is dat ik net heb gegeten maar krijg er zowat weer trek van! Beide gerechten zien er erg lekker uit!
  Met welk programmaatje maak je trouwens je collages? Ziet er erg leuk uit namelijk!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..The Christmas Tag…

 • Reageer Veronica 27 december 2013 op 23:50

  Ziet er lekker uit! En het is natuurlijk ook veel gezelliger zo samen wat eten!
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Hoe begin je met scrappen?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge