Challenges + Tags

Liebster Award V

Nog net vlak voor het einde van 2013, mag ik zeggen dat ik weer een nominatie heb ontvangen voor de Liebster Award. De vijfde keer alweer dit jaar. In februari werd ik niet één, maar twee keer genomineerd en in april en september werd ik nog een keer genomineerd. En aangezien ik nog steeds onder de 200 (Bloglovin’) volgers zit (één van de eisen om genomineerd te mogen worden voor deze award) ben ik nu gewoon weer genomineerd. Dit keer kwam de nominatie bij Tessa van singdancelovefashion.wordpress.com vandaan. Dankjewel Tessa!

liebster award

Maar zoals ik al zei is dit nog maar een nominatie. Om echt de award te mogen ontvangen, moet je een aantal opdrachten uitvoeren. Wat mij trouwens opvalt als veelvuldig genomineerd blogger, is dat die regels/opdrachten steeds weer een beetje anders zijn. Maar goed, ik houd me aan de regels zoals Tessa ze beschreven heeft op haar blog.

 1. Noem degene die jou heeft genomineerd. (CHECK!)
 2. Beantwoord de elf vragen van degene die jou heeft genomineerd.
 3. Nomineer zelf negen bloggers met 200 volgers of minder.
 4. Stel deze bloggers elf vragen.
 5. Breng de genomineerde bloggers op de hoogte.

Opdracht 1 is al gedaan, dus we kunnen gelijk door naar het beantwoorden van de elf vragen van Tessa.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Wat precies de reden is geweest om te gaan bloggen, weet ik niet meer. Ik weet niet meer hoe ik in aanraking ben gekomen met bloggen en wat mij er toe zetten om het zelf ook te gaan doen. Jammer eigenlijk, want het is inmiddels wel mijn grootste hobby en ik kan dus eigenlijk niet vertellen waar die hobby vandaan komt. Wel weet ik dat ik altijd al graag bezig was met computers en (toen het daar was) met het Internet. Ik denk dat mijn CU2-profiel mijn eerste eigen stukje Internet was en ik was altijd druk met het leuk maken van die pagina. De basis HTML-dingen heb ik dan ook in die tijd mezelf aangeleerd.

Wat is je favoriete onderwerp om over te bloggen?
Ik blog over van alles wat in kleine of grote maten in verband staat met mij. Over dingen die ik mee maak en die ik gedaan heb. Dingen die me bezig houden of die ik simpelweg gewoon leuk vind. Soms is mijn blog dus ook best gevarieerd en de andere keer is dat weer veel minder.

Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Toen ik besloot om een eigen domein te nemen, moest er een naam komen waarvan ik wist dat die altijd bij me zou passen, waar ik ook over zou gaan bloggen in de toekomst. Iets wat me niet te snel zou kunnen gaan vervelen en wat ook niet te moeilijk zou zijn voor andere om te onthouden. Ik stelde mezelf een vraag: waar zou alles op mijn site, nu of in de toekomst, mee in verband staan. Het antwoord was simpel: met mij. En wie ben ik? Wendy! Gewoon Wendy.nl vond ik wel een beetje saai, dus gaf ik er een twist aan en ‘It’s Wendy’ was geboren.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Ik ben nog niet in heel veel landen geweest. Naast de Benelux kan ik Duitsland, Frankrijk en Turkije aan mijn lijstje toevoegen en dan ben ik klaar. Van die landen is Frankrijk mijn favoriete vakantiebestemming. Ik ben op meerdere plekken in Frankrijk geweest en ik vind het geweldig. Zoveel verschillende keuzes qua natuur en bezienswaardigheden. En in de zomer is het er vaak heerlijk weer. Ja, Frankrijk is mijn favoriet. Al zijn er nog veel meer andere plekken en landen die ik graag een keer zou willen bezoeken.

Waar word jij gelukkig van?
Van mooi weer, leuke/gezellige momenten met vrienden en/of familie en heerlijk iets samen doen met Kevin.

Wat doe je naast het bloggen?
Ik werk (meestal) drie dagen in de week in de Kinderopvang. Ik heb een nul-urencontract en de dagen zijn daardoor wel eens wisselend en soms kan ik iets minder werken (bijvoorbeeld in de vakantietijd als veel kindjes op vakantie zijn). Verder doe ik (probeer ik) het huishouden bijhouden. Ik merk alleen dat door de wisselende dagen de laatste tijd, ik mijn ritme een beetje kwijt ben en soms het schoonmaken heel erg laat versloffen. En verder probeer ik zoveel mogelijk andere leuke dingen naast het bloggen en buiten de deur. Met vrienden afspreken, winkelen of lekker een paar uurtjes gaan geocachen.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Eigenlijk kan ik hier wel een beetje herhalen wat ik op de vorige vraag antwoordde, alleen dan zonder het werken en schoonmaken. Vooral even buiten de deur gaan of iemand op bezoek krijgen, doet mij goed. Even andere mensen om me heen.

Wat is je favoriete film?
Ik vind zulke vragen altijd zo moeilijk om te beantwoorden. Hoe kan ik nou één film kiezen die ik echt de allerleukste vind? Er zijn er altijd meer. Ik ben groot fan van Disney, maar ook de Harry Potter films vond ik geweldig. Pirates of the Caribbean is ook super, maar ook Fast & Furious keek ik graag. Een avondje zwijmelen bij Titanic doet het ook altijd goed, al kan je me ook blij maken met de Paranormal Activity films. Zoals ik al zei: ik kan gewoon niet kiezen. Hoe langer ik nadenk, des te meer films komen er in me op waarvan ik denk: “Ow, maar die vind ik ook heel erg leuk!”

Wat is je favoriete boek?
Met boeken gaat het eigenlijk hetzelfde als met films, alleen heb ik bij films wel een bepaald genre wat echt favoriet is. Doe mij maar een lekker makkelijk weg te lezen boek, zoals een chicklit. Ik ben ooit begonnen aan een de Shopaholic-reeks na aanbevelen van een klasgenootje en sindsdien ben ik verslingerd aan de chicklit-boeken.

Wat is je favoriete seizoen?
De zomer is mijn favoriet. Door de hogere tempraturen en de grootste kans op echt prachtig weer. En omdat ik in dat seizoen lekker een paar weekjes vrij ben en (bijna) altijd lekker op vakantie ga.

Wie is jou grootste inspiratie?
Ik haal inspiratie uit van alles en kan dus niet echt iets, of in dit geval iemand, noemen die mijn grootste inspiratie is.

Dat waren dan mijn antwoorden op de elf vragen van Tessa. Nu is het aan mij om negen andere bloggers te nomineren, hun daarvan op de hoogte te stellen en hun elf vragen te stellen. Dat nomineren heb ik de laatste keren overgeslagen, omdat ik het idee had dat de Liebster Award al zo’n beetje bij iedereen in het blogwereldje was langs geweest. Sowieso bij diegene met minder dan 200 volgers die ik volg. En daarom ga ik het een beetje anders doen en ga ik willekeurige blogs via Bloglovin’ uitkiezen met minder dan 200 volgers. De volgende mensen nomineer ik voor een Liebster Award:

Oké, de laatste is niet helemaal willekeurig gekozen. Sylvia is een vriendin van mij, maar die heeft de ook minder dan 200 volgers en nog geen Liebster Award ontvangen. Ik hoop dat de andere dames ook nog geen Liebster Award hebben ontvangen. Ik heb er op hun blogs naar gezocht, maar niets over terug kunnen vinden. En zo wel: helaas. Ik ben ook vijf keer genomineerd, dus wat maakt het uit.

Voor deze dames heb ik ook nog eens elf vragen verzonnen, die zij mogen gaan beantwoorden. Ik zou graag hun antwoord horen op de volgende vragen:

 1. Als je een dier zou zijn, wat zou je dan willen zijn en waarom?
 2. Stel je wordt wakker en je huis staat in brand. Je kan maar vijf dingen meenemen. Wat neem je mee?
 3. Hoe zie jij jezelf/je leven over 10 jaar van nu?
 4. Je wint een miljoen: wat zou je er mee doen?
 5. Als je één ding in je leven anders kon doen, wat zou dat dan zijn?
 6. Wat zou jij de hele dag wel kunnen eten?
 7. Zou je liever blind zijn of doof?
 8. Wat vind jij zo leuk aan bloggen?
 9. Waar ben jij goed in?
 10. Welke quote past het beste bij jou?
 11. Wat vond je van deze vragen?

Nou dames, gefeliciteerd met de nominatie voor deze Liebster Award. Ik hoop dat jullie de award in ontvangst willen nemen, de vragen willen beantwoorden en de opdrachten willen uitvoeren!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Manon 26 december 2013 op 09:59

  Leuk dat je genomineerd bent, je hebt leuke antwoorden gegeven
  Manon heeft onlangs geplaatst..NYC top coat | Een feestelijk lakje

 • Reageer Sylvia 26 december 2013 op 10:31

  Yeaaah, mijn eerste nominatie! Zal er eens goed voor gaan zitten! Dank je! X
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Kerstdiner 2013

 • Reageer Laura 26 december 2013 op 14:35

  Super leuk, dankjewel! Leuke antwoorden heb je gegeven, geocoachen heb ik al meer over gehoord, het klinkt het leuk! De zomer is ook mijn favoriete seizoen, hoewel ik alle seizoenen eigenlijk wel wat vind hebben.
  Laura heeft onlangs geplaatst..2/7 days of gratitude – gebroken hart

 • Reageer Esmée 26 december 2013 op 15:57

  Lief dat je mij genomineerd hebt. Ik heb hem helaas al eens gedaan dus ik sla hem over.
  Ik wens jou ook nog hele feestdagen toe & alle geluk van de wereld voor in het nieuw jaar! X Esmée
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Merry Christmas to everyone!

  • Reageer Wendy 27 december 2013 op 01:37

   Dankjewel.

   En ja, als je hem dan deze keer over slaat, snap ik dat. Ikzelf heb hem dus al vijf keer gehad en blijft het leuk vinden, omdat de vragen steeds anders zijn.

 • Reageer Femke 26 december 2013 op 20:00

  Leuke tag vind ik dit altijd 😀

  Ik wens je nog fijne dagen,

  liefs,
  Femke
  Femke heeft onlangs geplaatst..De top 2000

 • Reageer Sas 27 december 2013 op 17:35

  Super leuk om te lezen altijd deze lijstjes 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Recap: Christmas Edition

 • Reageer Anouk 28 december 2013 op 12:46

  Hi Wendy,

  Leuk, zo’n tag. Geen idee of ik helemaal aan de opdracht kan voldoen, maar ik ga mijn best doen. Binnenkort online mijn poging. Eerst eens eventjes lekker bij jou rondneuzen 🙂
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Ontdekking van het jaar

 • Reageer Anouk 13 januari 2014 op 10:00

  En…. online! 🙂
  Anouk heeft onlangs geplaatst..Eleven things about me

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge