Challenges + Tags

Makkelijkste persoon om cadeaus voor te kopen.

Cadeautjes kopen vind ik altijd hartstikke leuk om te doen, maar zoals iedereen waarschijnlijk wel eens heeft ondervonden vindt je voor de ene persoon makkelijker een leuk cadeau dan voor de ander. Ook ik loop hier tijdens de feestdagen steeds weer tegen aan. Voor wie ik het het moeilijkst vind om cadeaus te kopen, vertel ik later in deze challenge. Vandaag vertel ik voor welke perso(o)n(en) ik het makkelijkst een cadeau weet te vinden.

De aller makkelijkste persoon waarvoor ik cadeaus zou kunnen kopen, ben ik uiteraard zelf. Zelf weet je natuurlijk het beste wat je wel en niet wilt hebben. Maar dat is natuurlijk niet de insteek van deze vraag en daarbij koop ik voor de feestdagen geen cadeaus voor mezelf. Ik koop wel cadeautjes voor mijn vader, moeder, zusje en Kevin. Van die vier personen vind ik het het makkelijkst om te shoppen voor de dames, oftewel mijn moeder en mijn zusje. Dat wat wij mooi, lekker, leuk en fijn vinden, ligt wel ongeveer op dezelfde lijn. Daarbij komt ook nog eens dat zij meestal wel een verlangenlijstje hebben met wensen voor de feestdagen.

Als ik van hun twee er dan weer één zou moeten kiezen die echt het aller makkelijkst is om cadeaus voor te kopen, dan is het mijn zusje. Het is en blijft je zusje en vaak heb je dan toch echt wel een goed idee van wat zij leuk en niet leuk vindt. Je gaat immers (bijna) je hele leven al met elkaar om. En naarmate je ouder wordt, maakt het leeftijdsverschil ook steeds minder uit. Vroeger maakte je haar bijvoorbeeld blij met een pop, terwijl ik daar al ‘veel te groot voor was’. Nu we 23 en 26 zijn, merk je dat dat steeds minder een verschil is.

Het enige ‘jammere’ bij mijn zusje is dat ze nog niet op zichzelf woont. Anders had ik, denk ik, helemaal tassen vol voor haar kunnen shoppen. Nu moet ik me met sommige dingen nog een beetje inhouden en meer denken aan dingen waar ze nu ook wat aan heeft. Leuk natuurlijk, allemaal cadeaus voor je uitzet, maar als dat allemaal in dozen is opgeborgen achter het schot op zolder, lijkt het me toch ook jammer als je niks hebt gekregen voor het hier en nu.

makkelijkste persoon

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Silvy 9 december 2013 op 14:17

  Je zus (of natuurlijk jezelf) is inderdaad de makkelijkste persoon om iets leuks voor te kopen. Voor andere mensen wordt het meteen al ietsje lastiger om iets leuks te vinden ^^
  Silvy heeft onlangs geplaatst..Winactie: Win een mini portable speaker van Muvit!

 • Reageer Lieke 9 december 2013 op 19:06

  Ik vind het het makkelijkst om cadeautjes te kopen voor mijn moeder 🙂 Mijn vader, vriend en broer willen alleen maar dure dingen, haha :p
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Snapshot! (dec 2013 #2)

 • Reageer Fabienne 9 december 2013 op 20:19

  Leuk artikel! Cadeautjes voor mezelf kopen blijft het makkelijkst haha
  Fabienne heeft onlangs geplaatst..Kerst Wishlist 2013

 • Reageer Wanda 9 december 2013 op 21:54

  Ik moet dit jaar voor mijn moeder op pad en dat is inderdaad heel gemakkelijk, ten eerste staat er van alles op haar lijstje en ten tweede weet ik precies wat ze leuk vindt. Vorig jaar had ik mijn vader en dat was een stuk lastiger, hij wist niks, ik wist niks, dus ja, dat was wel even zoeken…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Everybody loves…

 • Reageer Jennn 10 december 2013 op 14:30

  Leuk stuk! En ik weet niet of ik dat al eens gezegd had, maar ik vind je header fantastisch!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge