Challenges + Tags

Meest Memorabele Kerst

Naast dat de kerst van 2010 redelijk memorabel was in verband met de spanning of we wel of niet het huurhuis toegewezen zouden krijgen, is er nog een andere kerst die me gelijk te boven schiet als ik aan ‘memorabele kerst’ denk. Namelijk de kerst van 2004.

Tijdens die kerst zijn we met de familie van mijn moeders kant wezen eten bij de wok in Leerdam. In totaal waren we met z’n zestienen: opa en oma, twee tantes, twee ooms, twee neefjes, drie nichtjes en dan natuurlijk nog mijn vader en moeder, zusje en ook Kevin was er bij. Het was namelijk ook nog eens de eerste Kerst die Kevin en ik samen vierden, dus dat is natuurlijk al een memorabel moment.

Op zich was deze kerst verder niet heel erg bijzonder, maar het was (als ik me goed herinner) wel de laatste keer dat we zo met heel de familie uit eten zijn geweest. Het was leuk, gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Mijn jongste neefje en nichtje waren er toen ook al en ik ben altijd gek op ze geweest. Op de foto zie je mij en Kevin samen met mijn nichtje. Overigens de enige foto die ik nog kon vinden van die avond, terwijl ik er nog een aantal zou moeten hebben.

En natuurlijk zijn er nog wel een aantal Kerstmissen die we memorabel kunnen noemen, zoals de eerste kerst in ons eigen huis. Ook zullen er in de toekomst (hopelijk) nog genoeg memorabele kerstmissen komen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste kerstmis als getrouwde vrouw of de eerste kerstmis met een kindje. Maar goed, dat is allemaal nu nog toekomstmuziek. Eerst maar eens genieten van de kerst die dit jaar voor ons in het verschiet ligt. En wie weet wordt dat ook nog wel een memorabel moment.

Memorabele kerst

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Sylvia 8 december 2013 op 14:32

  Niks fijner dan de hele familie bij elkaar 😉 Op naar de volgende memorabele Kerst!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Single, bios & powervrouw

 • Reageer Wanda 8 december 2013 op 15:25

  Ik kan me vooral de kerst van vroeger thuis met de hele familie nog goed herinneren en inderdaad de eerste kerst met vriendlief erbij, de afgelopen 10 jaar lijken ze veel op elkaar maar dat neemt niet weg dat het altijd wel heel gezellig is.
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Nog helemaal niet in de kerststemming, jij wel?

 • Reageer Eline 8 december 2013 op 16:10

  echt gezellig he!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Bye Bye November !

 • Reageer Lisa 8 december 2013 op 17:17

  Aw, wat een lieve foto! 🙂
  Lisa heeft onlangs geplaatst..lasergamen is HEEL gevaarlijk

 • Reageer Jess 8 december 2013 op 17:31

  Leuk om te lezen. Ik vond inderdaad de eerste kerst met een kindje heel speciaal. Het lijkt me erg leuk om met de hele familie te gaan eten maar op de één of andere manier komt dat er nooit van met onze grote familie. Fijn kerst alvast!
  Jess heeft onlangs geplaatst..Instagram diary #6

 • Reageer Eline 8 december 2013 op 19:49

  Mooi om te lezen en wat een superlieve foto :-)!
  Eline heeft onlangs geplaatst..We love jeans

 • Reageer Sas 11 december 2013 op 13:12

  wat een leuk stukje met lieve foto!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Een armbandje met betekenis

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge