Challenges + Tags

Moeilijkste persoon om cadeaus voor te kopen?

Schreef ik gisteren nog dat het beste cadeau dat ik ooit heb gegeven een cadeau voor Kevin was, ga ik nu schrijven dat hij de moeilijkste persoon is om cadeaus voor te kopen. Maar ja, ik heb uiteraard niet altijd van die geniale ingevingen als toen dat jaar.

Sowieso vind ik het heel moeilijk om cadeaus te moeten vinden voor de mannelijke leden uit de familie. Een vrouw maak je al snel blij met een plantje, een bloemetje of een geschenksetje met een lekkere shampoo of bodylotion. Maar de mannen (mijn vader en Kevin) waarvoor ik cadeaus ‘moet’ kopen, doe ik daar toch niet echt een plezier mee.

Maar ondanks dat kan ik voor mijn vader altijd wel weer wat verzinnen. Hij is Suske en Wiske fan en met grote regelmaat worden daar nieuwe stripboeken van uitgegeven. Aangezien hij ze nooit zelf koopt en ze dus niet intensief spaart, is er altijd wel een exemplaar te vinden die hij nog niet heeft. Inmiddels zijn ze bij nummer 324 en ik zie er altijd een grote uitdaging in om een stripboek te vinden die zo dicht mogelijk aan het begin van de telling zit. Ik maak het mezelf dus niet makkelijk door de nieuwste te pakken. Ook houdt mijn vader wel van een teken-/animatiefilm op zijn tijd. Zo heeft hij inmiddels alle dvd’s van Ice Age en zijn er wel meer dvd’s.

Maar Kevin, die is toch echt de moeilijkste. Hij heeft een dure hobby (dj-apparatuur en discoverlichting) en daarvoor kan hij vast een lange lijst vol schrijven met wensen. Maar ik heb voor het meeste gewoonweg geen geld. Nee, ik kan niet zomaar een line array uit mijn mouw schudden, hoe graag ik dat ook voor hem zou willen.

Maar goed, hij heeft ook muziek nodig, dus een cd is dan gelukkig altijd nog een optie. Al is het wel zo dat meneer me vaak te snel af is met het kopen van dat soort dingen. De nieuwste Hitzone word meestal diezelfde week nog gekocht en op het jaarlijkse verzamelalbum wat nu net uit is, bevat natuurlijk dezelfde nummers als de cd’s die hij al heeft. Een beetje overbodige luxe dus.

En verder heeft meneer niet echt andere hobby’s. Film kijken doet hij eigenlijk nooit en er is ook niet echt een serie op tv die hij graag volgt. Hij leest geen boeken en de tijd van ‘I Love You’ knuffeltjes zijn we ook wel een beetje voorbij. Als het aan hem ligt, dan leg ik een envelopje met geld voor hem onder de kerstboom. Maar dat vind ik natuurlijk een ontzettend stom idee. Ik moet dus nog maar eens hard gaan verzinnen wat ik hem kan geven.

moeilijkste
Bron foto: Wikipedia

Geschreven als onderdeel van de 25 Days of Blogging Christmas Challenge.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Joyce 16 december 2013 op 09:39

  Een enveloppe met geld zou ik ook niet zo snel onder de kerstboom leggen voor hubby, maar ook hier vind ik cadeautjes kopen voor hubby erg lastig. Gelukkig verzint hij zelf altijd wel iets uiteindelijk 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Instagram diary – Week 50

 • Reageer Kelly 16 december 2013 op 14:25

  Inderdaad lastig!
  Kelly heeft onlangs geplaatst..Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eye Color Set – Echo.

 • Reageer Sylvia 16 december 2013 op 19:33

  En toch ben je vandaag weer geslaagd met het kopen van een cadeau voor beide!;)
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Christmas Challenge–Echte of neppe boom?

  • Reageer Wendy 18 december 2013 op 23:46

   Maar we zijn er nog niet hoor. Moet er echt nog iets bij gaan verzinnen.

 • Reageer Kimsje 16 december 2013 op 23:58

  Wauw ik kom voor het eerst op je site en moet zeggen dat je echt een mooie layout hebt! 🙂 Heel schattig!

  Kerstshoppen is écht zo moeilijk! Ik heb afgelopen week ook de hele middag in de stad rondgelopen voor drie cadeau’s… Maar het is mij gelukt!

  • Reageer Wendy 18 december 2013 op 23:47

   Dankjewel! Ik hoop morgen wat cadeaus te kunnen gaan scoren, want dan ben ik namelijk vrij.

 • Reageer Sas 17 december 2013 op 20:38

  Soms wel lastig om cadeaus te kopen inderdaad, vooral voor je vent 😉
  Sas heeft onlangs geplaatst..Na regen komt toch ècht zonneschijn

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge