Challenges + Tags

Things I Love About Winter #1

In de herfst ging de ‘Thing I Love About Fall’ tag de ronde in het blogwereldje. Overal zag je hem verschijnen en ik besloot ook lekker mee te doen en de tag over te nemen. Toen ik bezig was met plaatjes zoeken, besloot ik ook alvast wat plaatjes bij elkaar te zoeken over de winter. Op Pinterest zag ik mijn bij elkaar gepinde plaatjes weer voorbij komen en aangezien de winter al een tijdje geleden is begonnen, vond ik dat het tijd werd voor een Things I Love About Winter tag. Neem hem gerust over als je dat wilt. Ik deel die van mij in tweeën, want ik had wel heel veel plaatjes bij elkaar gezocht. Bij deze deel 1 en morgen deel 2.

things i love about winter

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Miranda 29 december 2013 op 10:26

  Wat een ontzettend leuke tag, ik ga hem onthouden,
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Terugblik feestdagen en herinnering winactie!

 • Reageer Manon 29 december 2013 op 10:40

  Heel veel dingen vind ik ook leuk die je hier benoemd hebt !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk | Nieuwe layout

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 29 december 2013 op 13:43

  Ah kan niet wachten op de sneeuw! En heerlijke warme chocolademelk 🙂
  Mirjam – Jewelyz heeft onlangs geplaatst..Jaaroverzicht 2013

 • Reageer Tamara 29 december 2013 op 18:40

  Ik ben al wat logjes aan het maken voor volgend jaar en ga deze zeker meenemen als idee
  Tamara heeft onlangs geplaatst..37 weken!

 • Reageer Sas 29 december 2013 op 21:09

  Wat een fijn winter-blogje! Ik vind de winter ook fijn, hoewel ik de sneeuw dit jaar niet echt mis 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week 52 in foto’s: De laatste week van 2013!

 • Reageer Jenny 29 december 2013 op 22:06

  Ik ga winter zo bijna nog leuk vinden ook! haha
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Liebster award

 • Reageer Miss Happinez 31 december 2013 op 13:39

  Leuke tag! Ik hou juist helemaal niet van de sneeuw haha 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge