Travel + Trips

Artiesten- en Evenementenbeurs

Zo als sommige van jullie wellicht wel weten, doe ik al een paar jaar in de zomer vrijwilligerswerk. Ik zal daar verder niet te veel over uitwijden, maar kort samengevat is het een evenement voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar aan het einde van de zomervakantie. Per dag krijgen we bezoek van rond de 800 kinderen en dat is, al zeg ik het zelf, best veel. Meer weten? Dan moet je zeker even kijken op de website Speel-In.nl. Ik ben daar begonnen als medewerker, daarna heb ik een paar jaar meegedraaid in de organiserende team, maar nu draai ik weer mee als ‘gewone’ medewerker.

Een paar jaar geleden kwam het idee vanuit het organiserende team om eens een kijkje te gaan nemen op de Artiesten- en Evenementenbeurs in Beursgebouw Eindhoven. Ik meen me te herinneren dat dat was in verband met een jubileumjaar van de Speel-In, maar dat weet ik niet meer zeker. Op de beurs konden we dan wellicht leuke ideeën op doen en contacten leggen met mensen die misschien wat voor ons konden betekenen. En tegelijkertijd was het natuurlijk een leuk teamuitje.

De afgelopen twee (?) jaar ben ik niet mee geweest, maar dit jaar was ik vrij en leek het me weer leuk om gezellig mee te gaan. Dus afgelopen maandag gingen we met een bescheiden groepje van vier man (of eigenlijk twee man en twee vrouw), richting Eindhoven. Een veel kleinere groep dan de eerste jaren, maar minstens zo gezellig. En datzelfde gold voor de beurs zelf: in de loop der jaren zijn de hoeveelheid stands een stuk minder geworden. Toch blijft het leuk om er rond te lopen.

We hebben weer van alles gezien en ook gedaan. Dat laatste vind ik misschien stiekem wel het leukste van de beurs en het levert altijd weer leuk beeldmateriaal op.

AEB - kopie (2)

AEBAEB - kopieAEB - kopie (3)AEB - kopie (4)AEB - kopie (5)

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Nina 15 januari 2014 op 10:42

  Wat ontzettend leuk en die foto’s haha, echt grappig!
  Nina heeft onlangs geplaatst..Diary #27

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 15 januari 2014 op 15:43

  Haha, geweldige foto’s!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Mijn bucket list

 • Reageer Jennn 15 januari 2014 op 16:46

  Leuke foto’s!!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..JaNEWary: waarom ik awesome ben!

 • Reageer Saar 16 januari 2014 op 12:41

  Leuke foto’s!

 • Reageer Amy 16 januari 2014 op 23:10

  leuke foto’s xx
  Amy heeft onlangs geplaatst..unboxing

 • Reageer Sas 18 januari 2014 op 10:24

  Wat een leuke foto’s!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Tv Show: Crime Scene Investigation (CSI)

 • Reageer annouska 18 januari 2014 op 11:12

  Tof om te zien. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Friday Favourite #69

 • Reageer Robin 19 januari 2014 op 16:08

  Geniale foto in die auto. 😛
  Robin heeft onlangs geplaatst..Komedie in de tram

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge