Overige

Ask Me Anything

Al heel lang heb ik in de zijkolom van mijn blog een ‘stel-je-vraag’ box. Helaas heb ik, naast een bedreiging, nooit iets mogen ontvangen via deze box.  Jammer, want het lijkt me juist zo ontzettend leuk om jullie vragen te beantwoorden. Of hebben jullie misschien helemaal geen vragen te stellen aan mij? Niks wat je nog van me zou willen weten? Om dat uit te sluiten, gooi ik er voor vandaag even een Ask Me Anything blogje uit. Het feit dat het me gewoon even ontbreekt aan inspiratie voor iets anders, laten we maar even achterwegen. Hahaha.

Jullie kunnen je vragen stellen op twee manieren:

 1. Jullie kunnen in een reactie op dit stukje jullie vraag (of vragen) achter laten. Dat is dan met een naam erbij.
 2. Als je liever anoniem wat wilt vragen, dan kan dat met de ask.fm widget in dit stukje. Of ik de zijkolom, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Zoals ik al zei: het lijkt me heel erg leuk om jullie vragen te beantwoorden. En nu maar hopen dat het dit keer niet zo’n fiasco word als twee jaar geleden. Toen waren er maar twee mensen die iets te vragen hadden. Dus laten we het volgende afspreken: als er weer bijna geen respons op komt, dan zal ik jullie nooit meer vragen om vragen te stellen. Dan ben ik blijkbaar een open boek en/of willen jullie gewoon niks meer van mij weten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Sylvia 31 januari 2014 op 09:11

  Whaha, ik heb voor 10.00 uur vandaag ook een Ask Me Anything blogje ingepland staan 😛 Hmm, ik ga eens even nadenken over een leuke vraag 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Gezocht: diner recepten

 • Reageer Jess 31 januari 2014 op 09:20

  Wat is je lievelingseten? Wat zijn je toekomstdromen? Wil je trouwen? Wil je kinderen? Uit wat voor gezin kom je?

  Zooooo 🙂 Ik ben benieuwd!
  Jess heeft onlangs geplaatst..Wat je je beter niet kunt afvragen…

 • Reageer Manon 31 januari 2014 op 10:27

  Waar zie jij jezelf over 5 jaar? Wat vervelend trouwens dat je een bedreiging hebt gehad, pff rare mensen op de wereld.

 • Reageer Saar 31 januari 2014 op 19:29

  Geel of rood?
  Links of rechts?
  Hardixveld of Sliedrecht?
  Cola of thee?
  Australie of Oostenrijk?
  Saar heeft onlangs geplaatst..Haak je Warm

 • Reageer Wanda 31 januari 2014 op 21:01

  Waarom ben je ooit met bloggen begonnen?
  En wat voor soort blogs vind je leuk om te volgen?
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Snap Shots Januari 2014

 • Reageer Eline 1 februari 2014 op 12:29

  Leukleuk! Mijn vraag: welk land of welke stad zou je nog graag eens bezoeken?
  Eline heeft onlangs geplaatst..Style Icoon Doutzen Kroes

 • Reageer Debbie Peteri 2 februari 2014 op 19:20

  Omdat ik dit artikeltje heel stoer van je vind en ik het toch wel heel erg leuk zou vinden om weer eens wat met mijn ‘Vraag van de Week’ te doen (ook al is het online), zou ik je via deze weg willen vragen om eens een van mijn vragen op jouw blogsite te beantwoorden. Mocht je dat leuk vinden tenminste. Je kunt alle vragen via deze link vinden: http://debbiepeteri.nl/tag/vraag-van-de-week/ 😀
  Debbie Peteri heeft onlangs geplaatst..FEEST! Geniet mee én WIN!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge