Travel + Trips

Backstreet Boys, here I come! Finally!!

In 1996 verschenen ze opeens in de hitlijsten. Ik was toen negen jaar en vast niet meteen een fan, maar ik weet wel dat ik in 1999 dolgraag naar hun “Into the Millennium Tour” wilde. Maar ja, ik was nog geen 12 jaar toen ze in de Amsterdam Arena hun optreden gaven en ben dan ook niet geweest. Wel heb ik het later op tv gezien en wat me het meeste is bijgebleven was het ‘zweven’ boven het publiek wat ze tijdens het optreden deden. Ik vond het geweldig. Je kan je vast wel voorstellen dat ik dan ook vreselijk jaloers was toen ik een paar jaar later hoorde dat Kevin destijds wel bij dat concert is geweest!

backstreet boys

De jaren gingen voorbij, de muziek van de Backstreet Boys werd door mij grijs gedraaid en ook toen ze minder populair werden, bleef ik hun muziek luisteren. Zowel de oude nummers als hun nieuwe muziek. In 2012 kwam ik er achter dat ze weer zouden optreden in Nederland. Er was alleen één ‘maar’. Dit concert was namelijk niet alleen de Backstreet Boys, maar een samenwerking met New Kids On The Block. Tja, die kon ik dus niet of nauwelijks. Dus vond ik het het waard om toch wel dure kaartjes te kopen voor een concert waar ik misschien maar 50% van ken? Na veel wikken en wegen ging ik niet, met veel spijt als gevolg toen ik fragmenten van dit concert zag.

Maar toen kwam vorig jaar die mededeling tijdens een optreden bij Radio 538: de Backstreet Boys hadden een nieuwe cd en zouden in verband met hun 20-jarig jubileum ook weer gaan toeren!! Ik kon mij geluk niet op, want wat er ook gebeurt: ik zou hoe dan ook naar dat concert gaan! Ik zocht het hele internet af of ik ergens datums kon vinden en wanneer de voorverkoop begon, maar op dat moment was daar nog weinig informatie over te vinden. Ik zocht later nog een paar keer, maar echt meer werd er nog niet bekend. En toen opeens, zonder dat ik er maar iets van gehoord had, was de verkoop van de kaartjes begonnen en waren er alleen nog wat losse stoelen helemaal op de achterste rijen. Nee, nee, nee!! Stiekem pinkte ik een traantje weg en besloot ik dat het me gewoon niet gegund was. Ik vroeg hun nieuwste cd voor Kerstmis en dat was het dan.

backstreet boys

Maar toen kreeg ik iets meer dan een week geleden een smsje van mijn moeder: 30 maart nog een concert van de Backstreet Boys in de Heineken  Music Hall hoor ik net op de radio. Kaartverkoop begint vrijdag. Say What?! En ja hoor, ze had gelijk. Er kwam een extra concert! Het is me dan misschien toch wel gegund! Vrijdag kon ik helaas niet bellen en/of online bestellen, ik moest namelijk werken, maar ik duimde heel hard dat de kaartjes daarna ook nog wel te koop zouden zijn.

backstreet boys

En dat was zo! En ik heb ze! Op zondag 30 maart om acht uur ‘s avonds (waarschijnlijk al eerder, want ik wil wel een beetje vooraan staan) sta ik te stuiteren in de Heineken Music Hall. ♥♥♥

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

16 Reacties

 • Reageer Manon 29 januari 2014 op 09:33

  Wat gaaf mijn zus was daar altijd heel erg fan van, ik was meer fan van de spice girls haha

 • Reageer Jana 29 januari 2014 op 10:15

  Ik ben toen in 1999 of zo wel naar de concerten geweest van BSB, in Vorst Nationaal in Brussel. Ik ben twee keer geweest, ik was toen denk ik 9 en 10 jaar oud.
  We zaten op stoeltjes boven in de zaal waardoor we eigenlijk niet super konden zien, maar goed… Als 9-jarige was ik al blij dat ik ze eens zag!
  Van de concerten herinner ik me bijna niks meer, maar wat ik wel nog weet, is hoe hard al die meisjes daar aan het gillen waren! My god, zo hard dat ik de muziek bijna niet meer hoorde. En al die knuffels die op het podium werden gesmeten! De zaalmedewerkers veegden die om de zoveel minuten weg met een grote bezem, haha! (mijn zus en ik hadden stiekem ook zo’n zak vol knuffels meer, maar we zaten tientallen meter vanaf het podium, lukte dus niet haha – belachelijk ook nudat ik erop terugdenk).

  Tegen mijn 11 jaar was ik er wel totaal geen fan meer van en sloeg mijn hele muzieksmaak om. Maar toch, goeie herinneringen aan BSB 😀 Veel plezier!

 • Reageer Jennn 29 januari 2014 op 10:17

  OOh gaaf!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Mijn Bodieboost bucketlist

 • Reageer Maris 29 januari 2014 op 10:23

  Haha jakkes. Nooit fan van geweest. De spice girls daarentegen 😉
  Maris heeft onlangs geplaatst..10x moeder frustraties

 • Reageer Sophie 29 januari 2014 op 10:49

  Haha, wat super leuk! Blijkbaar is het je toch gegund, gelukkig maar! Heel veel plezier dan alvast haha 😀

 • Reageer Vanessa 29 januari 2014 op 12:19

  Oh wat leuk! Ik heb The Backstreet Boys enkele jaren geleden live aan het werk gezien en ze waren heel goed, al vond ik de oude 90’s nummers beter dan hun nieuwe, maar dan komt waarschijnlijk omdat ik geen échte fan ben. Ik had het meer voor de jongens van Five 😉 alvast veel plezier!
  Vanessa heeft onlangs geplaatst..Mijn avondroutine: gezichtsverzorging

 • Reageer Jenny 29 januari 2014 op 12:35

  Die nieuwe single (die ze bij GTST deden?) is best ok. Voor de rest was en ben ik nooit echt fan geweest. Maar ik wens je veel plezier!!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Wat eten wij deze week

 • Reageer Sylvia van Iperen 29 januari 2014 op 17:12

  YEAAAAH! Het is je toch nog gelukt, super leuk! Heel veel plezier en ik wil precies weten hoe het geweest is, have fun!
  Sylvia van Iperen heeft onlangs geplaatst..Van Blondie naar Brownie

 • Reageer Marjolein 29 januari 2014 op 18:34

  Aaaaah wat ontzettend gaaf zeg! Ik was meer een Spice Girls meisje maar de BSB nummers ken ik ook uit mijn hoofd haha.
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..Snapshots of our place

 • Reageer Eline 29 januari 2014 op 20:25

  Wat ontzettend leuk!! Heel erg veel plezier!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Fitspiration

 • Reageer Sas 30 januari 2014 op 09:13

  In 2012 ben ik er geweest, dream came true. Sinds het begin al fan<3
  Sas heeft onlangs geplaatst..Wie bewaard die heeft wat

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 30 januari 2014 op 18:23

  Gaaf dat je ze nu dan toch live kan gaan zien!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Lezen | Sebastian Fitzek

 • Reageer Alexandra 30 januari 2014 op 19:11

  Wat leuk zeg! Geniet ervan alvast! 😉

  Xx Alex

 • Reageer Eline 1 februari 2014 op 16:06

  als ik niet zwanger zou zijn, zou ik ook willen gaan!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Going for a walk…

 • Reageer Dina 1 februari 2014 op 17:12

  Waaaauw wat leuk dat je daar naar toe gaat!
  Dina heeft onlangs geplaatst..Een stukje over kokosbloesemsuiker

 • Reageer Eva 1 februari 2014 op 18:28

  Wat gaaf! Ik was altijd meer van Five maar de kans dat die ooit nog samenkomen is heeeel klein volgens mij :p
  Eva heeft onlangs geplaatst..Film: The Spectacular Now

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge