Overige

Kerstcadeaus

Het is alweer even geleden dat het Kerstmis was en iedereen is weer bezig met zijn normale, dagelijkse leventje. De kerstbomen, ballen, slingers, lichtjes en andere kerstversiering is weer opgeborgen en de eerste dagen zag het er binnen maar saai, kaal en donker uit. Maar ook daar raken we weer aan gewend. Gelukkig hebben we de cadeautjes nog om ons aan Kerstmis te laten herinneren.

Eerder schreef ik al eens over mijn kerst verlangenlijstje. Een geüpdatete en uitgebreide versie ging naar mijn moeder, zusje en Kevin en hieronder kan je zien en lezen welke kerstcadeaus ik uiteindelijk gekregen heb.

Het grootste cadeau was mijn nieuwe autoradio. Ik wilde graag een radio die ik via bluetooth kon verbinden met mijn telefoon, zodat ik handsfree kon bellen en de muziek en navigatie op mijn telefoon over de speakers van mijn auto kon horen. Daarnaast kan deze radio ook muziek afspelen vanaf USB-stick of SD-kaart (en natuurlijk ook vanaf CD). Maar dat is nog niet alles. Op deze radio zit namelijk ook MIXTRAX. Op de site van Pioneer omschrijven ze MIXTRAX als volgt:

Met MIXTRAX kan je in je wagen non-stop clubmixen met diverse effecten creëren met je muziek. De kleur en intensiteit van de verlichting veranderen afhankelijk van de geluidskenmerken van elk liedje.

Als ik muziek afspeel vanaf een USB-stick of SD-kaart en ik activeer MIXTRAX, dan worden er automatisch overgangen gecreëerd tussen de verschillende nummers. Alsof er een DJ je liedjes aan elkaar mixt. En om het af te maken, doet de verlichting van de radio ook gezellig mee. En zelf kan je daar nog allemaal instellingen aan meegeven. Bijvoorbeeld welke kleur verlichting je wilt zien of dat de verlichting niet knippert en je kan ook bepalen welke soort overgangen je wel of niet wilt horen.

Hij zit nog niet zo heel lang in mijn auto, maar tot nu toe ben ik er heel blij mee. Eindelijk veilig kunnen bellen in de auto en ook nog eens mijn eigen mini discotheek.

Bij die radio kreeg ik gelijk ook maar een nieuwe USB-stick. Ik deed echt al jaren met mijn 256MB USB-stick, maar daar past niet echt veel muziek op. Met deze 16GB versie kan ik voorlopig weer een lange tijd vooruit.

Ik hou van de Intratuin! Ik vind het heerlijk om gewoon een beetje rond te neuzen en één keer in de zoveel tijd doe ik een rondje voor nieuwe plantjes in huis. Deze twee cadeaukaarten zijn daarom hartstikke fijn om te krijgen.

Het nieuwste boek van Sophie Kinsella is ‘Ik krijg je wel’ en deze heb ik deze kerst gekregen. Ik heb dus weer lekker wat te lezen voor het slapen gaan. Ik ben benieuwd naar dit boek. Tot nu toe vind ik alle boeken van Sophie Kinsella ontzettend leuk om te lezen.

Mijn Disney Klassiekers verzameling is ook weer uitgebreid. Dit keer met de Blu-ray van De Kleine Zeemeermin. Inmiddels heb ik de film ook alweer bekeken en zong ik weer mee met het liedje “Dat is mijn wens” en “Diep in de zee”. Ik vind het ook altijd erg leuk om alle extra’s te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat er eerst ook nog een rol was voor Harald de Meerman? Dit personage is in de uiteindelijk film alleen niet gebruikt.

Mijn verzameling Pandora bedels is ook weer uitgebreid. Dit keer met een bedel van een foto camera. Grappig verhaal nog. Mijn moeder draagt ook Pandora. Ik, mijn moeder en mijn vader zijn alle drie op dezelfde dag naar de juwelier geweest. Een van de medewerkers daar, woonde vroeger als jong meisje vlakbij ons en kent ons dus. Vol enthousiasme vertelde ze aan mijn moeder (en later aan mijn vader) dat ik (en mijn moeder) ook al geweest waren. “Ik heb Wendy alleen niet geholpen, dus ik weet niet wat ze gekocht heeft.” Gelukkig maar, anders was het geen verassing meer.

Waxmelts van Scentchips! Ik kreeg een medium formaat doosje gevuld met allerlei lekkere geurtjes. Ik kan dus weer lekker vooruit met het branden van waxmelts.

Ook kreeg ik een paar heerlijk warme sloffen. Ik had vorige winter al een paar sloffen voor thuis gekocht, maar die waren helemaal kapot gelopen. Sloffen zijn echt een must voor mij in ons huis. Ons huis heeft maar voor een deel een betonnen ondervloer. Juist bij het zitgedeelte is de ondervloer van hout en heeft de kou uit de kruipruimte extra veel invloed op de temperatuur van de vloer. Erg koud dus af en toe en dan zijn sloffen echt heerlijk.

Verder kreeg ik ook nog de nieuwste CD van de Backstreet Boys, maar deze lag in de auto en heb ik dus niet op de foto gezet. Het waren heerlijke dagen en ik ben lekker verwend met al mijn leuke cadeaus.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

21 Reacties

 • Reageer Mirjam - Jewelyz 8 januari 2014 op 08:36

  Je bent goed verwend, leuke cadeautjes! Vooral die bedel van de fotocamera vind ik erg mooi, en scentchips zijn heerlijk!
  Mirjam – Jewelyz heeft onlangs geplaatst..Nailart: Winter Blue Glitter

 • Reageer Sylvia 8 januari 2014 op 08:43

  Ah, leuk die bedels 🙂 Ben benieuwd wat je van het boek vindt!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Modifast: week 1

 • Reageer Simone 8 januari 2014 op 09:58

  Die pandora-bedel is echt heel leuk zeg!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Persoonlijke update

 • Reageer Anne 8 januari 2014 op 10:01

  Leuke cadeautjes heb je gekregen!

 • Reageer Maurits 8 januari 2014 op 10:03

  Gaaf zo’n radio. Eigenlijk zou je je hele auto vol moeten hangen met verlichting die veranderd op de muziek 😉
  Maurits heeft onlangs geplaatst..Citytrip: Barcelona (1)

 • Reageer Manon 8 januari 2014 op 10:32

  Leuke cadeaus heb je gekregen!

 • Reageer Sylvia van Iperen 8 januari 2014 op 10:42

  Echt super leuke cadeautjes, je bent flink verwend! Je moet maar alvast gaan verzinnen wat je voor je verjaardag wil hebben!
  Sylvia van Iperen heeft onlangs geplaatst..Vogelen met mijn lay-out

 • Reageer Vanessa 8 januari 2014 op 10:46

  Wat een leuke cadeautjes! Vooral die autoradio is heel cool.

 • Reageer Malou 8 januari 2014 op 13:13

  Leuke cadeaus!
  Malou heeft onlangs geplaatst..INSPIRATIE: WINTER IN HUIS

 • Reageer Jenny 8 januari 2014 op 15:15

  Leuk! En een autoradio met bluetooth is super handig!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Ted talks

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 8 januari 2014 op 16:18

  Mooie cadeaus! 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..De fase van ontkenning: Ben ik chronisch ziek?

 • Reageer Jennn 8 januari 2014 op 20:28

  Wat een fijne cadeau’s!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Bloggersboekje

 • Reageer Sas 8 januari 2014 op 20:52

  Leuke cadeaus heb je gekregen! 🙂 Voor Intratuin is altijd leuk om dingen te kopen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Badkamer inspiratie op OTTO

 • Reageer Femke 9 januari 2014 op 09:12

  Hele leuke cadeaus heb je gekregen! EN ohhhhh de kleine zeemeermin <3 ik ben echt gek op disney en dus ook op die film haha!

  liefs,
  Femke
  Femke heeft onlangs geplaatst..Mijn Esprit wishlist

 • Reageer Jess 9 januari 2014 op 10:14

  Wat een leuke bedels heb jij aan je Pandora. Die van mij is nog steeds een beetje kalig. Ik ben nog steeds op zoek naar fijne sloffen. Heb steeds enorm koude voeten in huis.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Meet Johnny Walker

 • Reageer Laura Louise - Fablouise 9 januari 2014 op 12:58

  Wat heb je een leuke cadeautjes gekregen en ooohhh de kleine zeemeermin, love it!!
  Laura Louise – Fablouise heeft onlangs geplaatst..New in – Huawei Ascend G510

 • Reageer Saar 9 januari 2014 op 15:08

  Wat handig zo’n radio! Veel plezier ermee!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Het Vervolg van #Pepernotenleed

 • Reageer Eline 9 januari 2014 op 19:19

  amai, leuke cadeaus!!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Kleine Ukkepuk nog eens kunnen bewonderen…

 • Reageer Olga 9 januari 2014 op 21:44

  Ben je met zo’n dure armband niet HEEL ERG BANG om ‘m ergens te verliezen? 🙁
  Olga heeft onlangs geplaatst..Vintage: New shoes

  • Reageer Wendy 9 januari 2014 op 22:20

   Klinkt misschien een beetje gek, maar ik ben helemaal niet bezig met de geldwaarde van mijn armband. Zelf heb ik er namelijk bijna niks aan uitgegeven. De emotionele waarde daar in tegen… Op dat gebied zou ik enorm balen als ik ze zou verliezen. Maar ik gok de kans erg klein dat ik hem zal verliezen, ik heb soms zelf al ontzettend veel moeite om het sluiting open te krijgen, dus spontaan open gaan…? Het lijkt me sterk dat dat gebeurd. Het bandje is van zichzelf best dik en stevig, dus zomaar breken doet hij ook niet. En van mijn pols schuiven kan hij ook niet en als dat wel kan doordat hij (door het gewicht van de bedels) is opgerekt, laat ik hem inkorten. Nog steeds is het geen 100% garantie, daar ben ik me bewust van, maar bang ben ik er eigenlijk niet voor.

 • Reageer Jana 11 januari 2014 op 09:01

  Wat een toffe cadeautjes ! Leuk zo dat je een autoradio hebt gekregen ! x

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge