Challenges + Tags

Liebster Award VI

Jullie zijn het vast nog niet vergeten dat ik afgelopen maand een Liebster Award kreeg. Drie dagen nadat ik mijn stuk hierover online had gezet, kreeg ik weer een nominatie voor deze award. Één van de door mijn genomineerden, had een ander genomineerd en die nomineerde vervolgens mij weer.

liebster award

Omdat ik geen spelbreker wil zijn en ik de vragen die mensen verzinnen toch altijd wel weer leuk vind om te beantwoorden, zal ik dat ook gewoon doen. Het nomineren van andere laat ik wel even achterwegen. Het is immers net twee weken geleden dat ik al negen andere had genomineerd.

Dit keer ben ik voor de Liebster Award genomineerd door Jenny van suavementes.wordpress.com (Bedankt meid!) en hieronder zie je de elf vragen die ze mij stelde en mijn antwoorden hierop.

 • Wat vind je niet leuk aan bloggen?
  Ik vind het niet leuk dat er opzich best wel wat tijd in gaat zitten. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar ik kom soms echt gewoon tijd te kort wat betreft de dingen die ik wil doen rondom mijn blog. En dan gaat het niet alleen over het bijhouden van mijn eigen blog, maar ook het bijhouden van de blogs van andere. Ik kom graag bij andere lezen en het liefst wil ik dan ook overal reageren. Maar soms dan zit ik lekker een rondje Bloglovin’ te doen en dan ben ik nog niet op de helft van alles wat ik al wil lezen en bedenk ik me: “Ik moet nog naar de winkel, stofzuigen, dweilen, de was doen, …!”
 • Is er iets dat je graag zou willen doen, maar niet durft?
  Bungeejumpen. Het lijkt me zo ontzettend gaaf, maar ik durf het niet. Ik ben namelijk heel bang dat er iets mis gaat in mijn lijf om het moment dat je het eindpunt van het elastiek bereikt en die klap op je lichaam krijgt. Heupen die uit de kom gaan of een knie die ontwricht. Een kennis van mij heeft dat laatste wel eens meegemaakt. Brr, krijg er de rillingen van als ik er aan denk.
 • Lijk je op je ouders?
  Ja, zowel uiterlijk als innerlijk. Qua uiterlijk lijk ik veel op mijn moeder. Het is wel eens gebeurt dat we als zussen werden aangezien. Maar ik heb wel de ogen van mijn vader. Ik heb ook de nodige karaktertrekken van mijn ouders geërfd en ik ben niet op al die trekjes even trots. Als kind roep je vaak: “Ik word nooit zoals mijn ouders!”, maar volgens mij kan je er soms ook gewoon niet omheen. Je bent niet voor niets hun vlees en bloed
 • Zijn er onderwerpen waar je liever niet over blogt?
  Ik blog liever niet te veel over mijn werk. Soms komt het wel eens voorbij, maar ik zou er bijvoorbeeld nooit over schrijven als ik een rot dag heb gehad op mijn werk. Je weet nooit wie er allemaal op je blog terecht komen en wat ze dan wel of niet lezen. Ook heb ik vroeger wel eens uitgebreid geblogd over een ruzie met iemand. Die stukjes staan inmiddels al een paar jaar op privé. Ondanks dat ik het achter een wachtwoord schreef, heb ik het toch allemaal offline gehaald en zou ik dat nu echt niet zo snel mee doen.
 • Als je een bekend iemand zou mogen interviewen voor je blog, wie zou dat dan zijn? En wat wil je per se van diegene weten?
  Moeilijke vraag! Er is niet echt een bekend iemand die me zo één-twee-drie te binnen schiet. Als ik een beautyblogger was, zou ik misschien een bekende visagist noemen of als fashionblogger een bekende modeontwerper. Voor mijn blog schiet me alleen niemand te binnen.
 • Waarmee kan iemand jou verrassen?
  Met een klein, lief en onverwachts gebaar. Een vriendin die langs komt en dan bijvoorbeeld chocolaatjes mee neemt. Of een ‘zomaar’-kaartje die door de brievenbus valt. Een bosje bloemen van mijn vriend, gewoon zonder reden (HINT!).
 • Heb je weleens een heldendaad verricht?
  Nee. Althans, als ik dat ooit gedaan hebt, ben ik me daar niet bewust van geweest.
 • Wat is je mooiste herinnering?
  De eerste die me op dit moment te binnen schiet, is een moment waar ik het toevallig de avond voor ik dit schrijf over gehad heb met een vriendin. Het is namelijk het moment dat ik voor het eerst de Main Street van Disney Land Parijs op liep. En dat als meid van al een jaar of twintig. Ja, ik durf er voor uit te komen. Ik voelde me even een meisje van zes en heel erg gelukkig.
 • Vertel eens over je grootste blunder!
  Tijdens de gymles op de middelbare school was ik gevallen en had ik zo’n branderige schaafwond (heel fijn die sporthalvloeren). Ik was in de kleedkamer geweest om het even onder de kraan te koelen. Toen ik weer terug de zaal ik kwam, zat iedereen op de grond bij de gymleraar die uitleg gaf over de volgende activiteit. Ongemerkt aansluiten bij de rest zat er niet in en ik rende richting de groep om mijn medeleerlingen niet langer te laten wachten. En daar ging ik, terwijl de hele klas toekeek: Bam! Vraag me niet hoe ik het voor elkaar kreeg, ik weet alleen nog dat ik half strompelend aankwam bij de groep, met een rood hoofd ging zitten, terwijl de rest zat te gniffelen.
 • Welke boodschap zou je je lezers mee willen geven?
  Wees jezelf en wees daar trots op.
 • Wat doe je op een vrije zondag?
  Meestal heb ik geen specifieke plannen op zondag. Ik zie vaak wel wat er die dag op me af komt. Als het mooi weer is, ga ik graag naar buiten. Als het minder is, dan vermaak ik me prima met een film, tv of bloggen. En soms, dan moet ik gewoon echt aan de slag met het huishouden.
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Sylvia 12 januari 2014 op 10:41

  Haha, hij blijft tof hè, die tag 😉 En er duiken toch elke keer weer mooie, nieuwe vragen op, leuk 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Diary: week 2

 • Reageer Jenny 12 januari 2014 op 12:10

  Leuke antwoorden op mn vragen! Ik moest stiekem ook even griffelen om die gymblunder. En leuk die hint voor je vriend, hopelijk vat ie ‘m. haha
  Dat wat je zegt over bungeejumpen, begrijp ik helemaal. Nooooit van mn leven. Helemaal niet nu ik opeens hoogtevrees heb gekregen :s Zal de leeftijd wel zijn…
  Jenny heeft onlangs geplaatst..January: a photo a day | Dag 7 t/m 14

 • Reageer Kevin 12 januari 2014 op 13:00

  Hopelijk snapt je vriend de hint 😉

  • Reageer Wendy 12 januari 2014 op 13:01

   Ja, die tweede vriend hopelijk wel. Dankje schat! 🙂

   • Reageer Kevin 12 januari 2014 op 13:02

    Beetje jammer schat dat ik daar hier achter moet komen.. 😛

 • Reageer Mirjam - Jewel-Nails.nl 12 januari 2014 op 14:04

  Leuk om te lezen! En tja ik heb soms ook van die blunders, moet je gewoon vergeten 😉
  Mirjam – Jewel-Nails.nl heeft onlangs geplaatst..Nailart: Pink glitter dipping

 • Reageer Melissa 12 januari 2014 op 14:18

  Gefeliciteerd! Erg leuk om je antwoorden te lezen.
  x

 • Reageer Sylvia 12 januari 2014 op 16:29

  Leuke vragen en antwoorden! Vooral die blunder, meestal ben jij toch niet zo onhandig,
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Huilen met de pet op

 • Reageer Sas 12 januari 2014 op 17:25

  Leuk beantwoord, deze vragen komen bij mij morgen online 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..#TheBurningHouse

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 12 januari 2014 op 20:33

  Dat Disneyland Parijs moment had ik op mijn 24e. Dus je bent niet de enige, hihi! 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Stop met piekeren!

 • Reageer Miranda 13 januari 2014 op 12:55

  Ik heb hem ook al een keer gedaan maar vind de vragen die jij hebt gekregen ontzettend leuk en origineel.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Hoe doen andere vrouwen dat toch?

 • Reageer Jennn 13 januari 2014 op 14:03

  Leuk om te lezen!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Speuren tussen de foto’s #80

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge