Tech

NEW IN: eBay wallet case

Sinds augustus 2013 ben ik de eigenaresse van een HTC One: de telefoon waar ik het tot juni 2015 mee moet doen. Tot nu toe ben ik echt super blij met mijn telefoon: hij draait soepel en hij maakt prachtige foto’s. Ik ben er dus ook erg zuinig op. Maar ja, een ongelukje zit in een klein hoekje en een krasje is zo gemaakt. Zeker als je je telefoon in je tas vervoerd inclusief sleutels, pennen, agenda’s met een ringband en andere kras-makende-voorwerpen.

Toen ik mijn telefoon ‘kreeg’, bestelde ik op eBay gelijk een lichtblauwe wallet case en ik was er ontzettend blij mee. Maar ja, voor die paar euro kon ik natuurlijk geen eeuwig leven verwachten. Zeker niet als je je telefoon een keer uit je handen laat vallen. Het hoesje deed zijn werk: mijn telefoon had geen krasje! Het hoesje zelf daar in tegen overleefde de val niet: een deel van het plastic gedeelte waar je de telefoon in klikt, was afgebroken. Dus dook ik achter mijn laptop voor een nieuwe plaats vervanger.

wallet case

Dit hoesje is het geworden. Weer een wallet case, want dat beviel me erg goed. Ook weer van eBay, want ze hebben daar gewoon zoveel keuze! En natuurlijk weer voor een zeer vriendelijke prijs.

Dit keer niet een egaal licht blauwe hoesje, maar een witte versie met een printje van een kussende kat en vis. Ik vond hem gewoon super schattig, maar verder ook lekker simpel en niet te druk. De magneetsluiting sluit precies de andere kant op dan mijn vorige hoesje en daar moet ik even aan wennen. De binnenkant is precies hetzelfde als mijn vorige, alleen heb ik nu één vakje voor pasjes minder. Geen ramp, want er passen ook makkelijk twee pasjes in één zo’n vakje.

wallet case

Het hoesje is zo gemaakt dat je hem ook als standaard kan gebruiken. Ik gebruik deze mogelijkheid niet heel vaak en met mijn vorige hoesje merkte ik ook dat de stevigheid verloren gaat naar mate je het hoesje langer gebruikt. Op den duur bleef mijn telefoon gewoon niet meer zo staan. Of dat met deze ook het geval gaat zijn, zal de tijd me leren.

wallet case

Verder heeft het hoesje alle benodigde openingen op de juiste plaatsen. Aan de achter kant twee voor de camera en het microfoontje waar omgevingsgeluid mee weg gefilterd word. Aan de zijkant één voor de volume knop en de openingen voor USB en mijn koptelefoontje zijn ook goed bereikbaar.

wallet casewallet case

Ik hoop dat ik weer net zo tevreden ben over dit hoesje, als over mijn vorige exemplaar. Voor de geïnteresseerde: ik kocht dit hoesje bij deze eBay verkoper en hij kostte nog geen €2,50 inclusief verzendkosten. Het hoesje viel een week later bij mij door de brievenbus.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Alyssa 21 januari 2014 op 00:22

  Wat een schattig hoesje! Hopen dat ‘ie lang mee gaat!
  Alyssa heeft onlangs geplaatst..Flashback: last year’s January

 • Reageer kelly jaspers 21 januari 2014 op 09:08

  erg leuk en veel plezier ermee!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com
  kelly jaspers heeft onlangs geplaatst..Biker Chick + Video

 • Reageer Eline 21 januari 2014 op 11:06

  ooh die is leuk!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Model Lindsey – januari 2014

 • Reageer Lieke 21 januari 2014 op 12:17

  Wat toevallig! Die wilde ik eerst ook kopen, haha 😀 Maar ik ben toch weer voor een andere gegaan. Alle hoesjes zijn zo leuk en het is zo moeilijk om te kiezen.
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Disney Princess Movie Challenge!

 • Reageer Laura - What about her 21 januari 2014 op 13:04

  Wat een leuk hoesje!

 • Reageer Eveline 21 januari 2014 op 13:28

  Haha, leuk! En toevallig, want met mijn verjaardag had ik van mijn vriend toevallig dit hoesje ook gekregen, maar dan in een versie waarbij je hem er achterop moet klikken! Ik vond hem wel fijn, maar de print ging er helaas erg snel af, maar aan je foto’s te zien is deze print er heel anders op gemaakt als op mijn hoesje. Dus ik denk dat dat goed komt bij jou! Leuk! 🙂
  Eveline heeft onlangs geplaatst..Tag: Crazy Cat Lady

 • Reageer Kimberly 21 januari 2014 op 14:33

  Die is echt zo cute! super leuk <3
  Kimberly heeft onlangs geplaatst..Currently Love – Januari #2

 • Reageer DQ 21 januari 2014 op 15:56

  Ontzettend leuk hoesje! En handig. X

 • Reageer Felicia Rodrigues dos Santos 21 januari 2014 op 18:04

  Super cute hoesje 🙂
  Felicia Rodrigues dos Santos heeft onlangs geplaatst..Chocolade- en aardbeidenmasker van de Kruidvat

 • Reageer Eva 21 januari 2014 op 18:37

  Wat ideaal zeg, en wat een schattige print!
  Eva heeft onlangs geplaatst..Monday Madness 09

 • Reageer Sas 21 januari 2014 op 19:51

  Och wat een schattig plaatje staat erop!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Bezig met nieuwe layout!

 • Reageer Saskia 21 januari 2014 op 20:58

  Oooh wat een onwijs schattig hoesje, echt heel leuk!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Review: Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover

 • Reageer Rosebird 22 januari 2014 op 12:25

  Wat een onwijs schattig hoesje! Echt heel lief! En voor zo weinig geld, superaankoop lijkt mij!
  Rosebird heeft onlangs geplaatst..Thuisbioscoop ~ 1

 • Reageer Tamarah 24 januari 2014 op 20:55

  Wat een onwijs leuke case! Me like cats!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge