Beauty + Fashion

NEW IN: Hot Item Enkellaarsjes

Afgelopen zondag was ik voor een paar uurtjes te vinden in Rotterdam. Kevin had spulletjes verhuurt aan een weddingevent in Spijkenisse en moest die spullen om vier uur weer ophalen. Omdat we verder geen plannen hadden, besloten we begin van de middag weg te gaan en dan even naar Zuidplein te gaan. Niet omdat we iets nodig hadden, maar gewoon om even samen weg te zijn. Toch besloot ik dat er wel iets was wat ik echt nodig had: nieuwe enkellaarsjes. Degene die ik nu had, heb ik al jaren en dat begin je te merken. Ze hebben al eens een bezoekje gebracht aan de schoenmaker, omdat de hakken helemaal schuin afgesleten waren, maar nu begon de rest van de zool het langzaam aan ook te begeven. Aan de zijkant kwamen de scheuren er in en aan de onderkant ontstond inmiddels ook een gaatje waardoor ik bij nat weer geen droge voeten hield.

enkellaarsjesenkellaarsjesenkellaarsjes

Bijna altijd koop ik mijn schoenen bij de Scapino, de Schoenenreus of de Bristol. Dit waren dan ook de schoenenwinkels die door mij bezocht gingen worden. Bij de Scapino en de Bristol vond ik niets naar mijn smaak, maar bij de Schoenenreus liep ik bij binnenkomst al tegen leuke enkellaarsjes aan. Toch ging ik ook nog even boven kijken en daar vond ik een paar van Hot Item wat ik nog net even wat leuker vond. Even passen: ze zaten perfect. Niet langer over nadenken, afrekenen en meenemen.

enkellaarsjes

Het zijn weer ongeveer dezelfde laarsjes, maar toch anders. Ze zijn dus van de Schoenenreus en ik betaalde er €34,99 voor. Naast deze beige/taupe variant zijn er ook nog een zwarte en donkerblauwe versie te koop.

Voorlopig kan ik dus weer even vooruit qua enkellaarsjes. Nu nog opzoek naar mooie lange laarzen die niet véél te wijd zijn voor mijn smalle kuiten. Iemand die op dat gebied nog (budget) tips heeft, is welkom. Ooit kocht ik bij de Schoenenreus mooie zwarte met een veter aan de achterkant, zodat ik ze kon aanpassen aan mijn smalle kuiten. Helaas kom ik dat dus nooit meer tegen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Manon 27 januari 2014 op 17:32

  Leuke enkellaarzen!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Glossybox | Januari 2014

 • Reageer Josanne 27 januari 2014 op 18:50

  Leuk zijn ze!

 • Reageer Rosebird 27 januari 2014 op 18:57

  Leuk zijn ze, mooie kleur! Wat knap dat je zo lang met die oude hebt gedaan! 🙂
  Rosebird heeft onlangs geplaatst..Happychallenge 2 ~ Mijn droom in een gifje

  • Reageer Wendy 27 januari 2014 op 19:28

   Ik doe eigenlijk altijd best lang met mijn schoenen. Ik blijf er mee lopen tot het echt niet meer kan. Zo moet ik inmiddels eigenlijk ook echt opzoek naar nieuwe sneakers. Dat is voor de volgende keer. 😉

 • Reageer Rosa 27 januari 2014 op 19:09

  Taupe vind ik altijd een mooie kleur voor schoenen:)
  Rosa heeft onlangs geplaatst..Color Series: Groene make-uplook

 • Reageer Wanda 27 januari 2014 op 19:11

  Leuk! Vooral de kleur vind ik erg leuk! Zelf kan ik vaak maar moeilijk slagen bij 1 van die winkels, vaak zitten ze net niet lekker genoeg. Ik koop meestal schoenen bij Ziengs of bij Schuurman Schoenen en dat bevalt me erg goed…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Hello winter…

  • Reageer Wendy 27 januari 2014 op 19:27

   Ik kan me best voorstellen dat niet iedereen bij dezelfde winkels kan slagen. Zo heb ik bijvoorbeeld ook dat de spijkerbroeken van de H&M echt perfect zitten bij mij, maar ik hoor heel vaak mensen die die broeken waardeloos vinden.

 • Reageer Eline 27 januari 2014 op 19:46

  die zijn erg mooi!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Going for a walk…

 • Reageer Sylvia 27 januari 2014 op 20:46

  Oew, dit is ook wel mijn smaak 🙂 Laat ik nu ook nog nieuwe laarsjes nodig hebben.. 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..In de spotlight: top reageerders

 • Reageer Mirjam - Jewel-Nails.nl 27 januari 2014 op 22:07

  Ah wat een leuke laarsjes! Mooie kleur ook.
  Mirjam – Jewel-Nails.nl heeft onlangs geplaatst..Nailart: So blue without you

 • Reageer Saskia 27 januari 2014 op 22:34

  Ze zijn ontzettend leuk zeg!! De kleur vind ik ook erg mooi!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Welcome to my Life! (week 4)

 • Reageer Sas 28 januari 2014 op 11:37

  Zien er erg leuk uit, hoewel ik mijn laarsjes altijd langer heb. Vind ik toch net wat prettiger
  Sas heeft onlangs geplaatst..In één woord of zin

 • Reageer annouska 28 januari 2014 op 14:37

  Oeh die zijn ontzettend leuk. Ik ga ook eens kijken op zuidplein of ze er nog zijn. 😀

 • Reageer Tamarah 28 januari 2014 op 18:49

  Je laarsjes zijn leuk zeg!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Nieuwe Lay-out!

 • Reageer Danielle 28 januari 2014 op 22:03

  Leuke laarsjes , en wat goed dat je zo lang met je schoenen kan doen !

  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge