Beauty + Fashion

NEW IN: True Spirit Horloges

Als kind had ik een horloge. Een zilveren met een wit bandje. Ik heb alleen geen idee meer of ik deze wel eens droeg. Misschien deed ik dat toen al niet. Net als nu. Ik heb na die kinderhorloge nooit meer een horloge gehad. Ik vergat ze toch om te doen, dus ik vond het ontzettend zonde van mijn geld. En eigenlijk miste ik het ook niet. Op school had elk lokaal wel een klok en thuis had ik ook altijd wel een klok in de buurt. En anders had ik altijd mijn mobiel nog waar ik de tijd ook op kon zien.

Maar toen ik ging werken, ging ik dat horloge soms wel missen. We mogen geen mobiel bij ons dragen en die optie om de tijd te zien, valt dus al af. Op elke groep hing wel ergens een klok, maar die was door hoeken, kasten en andere belemmeringen niet altijd vanaf overal te zien. Die horloge om me pols ging toch steeds interessanter lijken.

Dus ging ik steeds meer kijken naar horloges. In folders, in de winkels en bij andere om hun pols. Maar ja, de vraag was nog steeds: ga ik die horloge ook trouw dragen? Ga ik hem niet steeds vergeten? Want als ik dat doe, is het natuurlijk zonde van het geld.

Vorige week zat ik door de folders te bladeren en zag ik bij de Kruidvat een aanbieding voor True Spirit Horloges. Ik besloot dat ik het dan zo maar eens moest proberen: leuke horloges en voor een zeer leuke prijs. Alsof het zo moest zijn, kreeg ik via email nog een bericht dat ik met mijn ‘Jouw extravoordeelkaart’ nog extra korting kreeg bovenop de aanbieding. Dus ging ik naar de Kruidvat en verliet ik de winkel met twee horloges: een zilverkleurige met een wit bandje en steentjes op de kast en één met een zwart bandje en een kleinere kast.

De witte vind ik leuk. Zoiets zou ik wel in een duurdere variant willen kopen. De zwarte is meer voor als het niet te opvallend en netjes moet. De witte dragen ik nou al een week iedere dag, dus dat goed. Zien of ik het vol ga houden of dat ik hem op den duur toch weer ga vergeten.

True Spirit Horloges

De horloge in de aanbieding voor €4,99 per stuk. Ze hadden best wel veel verschillende soorten, dus keuze genoeg. Geen idee hoe de kwaliteit is van de True Spirit Horloges, maar voor mij is het om te proberen vast voldoende.

True Spirit HorlogesTrue Spirit HorlogesTrue Spirit HorlogesTrue Spirit Horloges

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Jess 22 januari 2014 op 08:36

  Ik draag sinds ik niet meer voor de klas sta geen horloges meer. Vroeger ook niet trouwens. Ik ben er uiteindelijk eentje gaan dragen omdat het wel handig was in het onderwijs. In mijn eigen lokaal hing een klok maar als ik dan een keer een lokaalwijziging had, hing er soms geen klok. Moest ik de hele tijd aan leerlingen gaan vragen hoe laat het was. Niet handig.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Alle dingen waarvan ik riep dat ik ze nooit zou doen…

 • Reageer Manon 22 januari 2014 op 10:23

  Ik vind die horloge met die witte band super mooi!
  Manon heeft onlangs geplaatst..L’oreal Nagellak | 406 Burgundy Diva

 • Reageer Joyce 22 januari 2014 op 11:40

  leuke horloges!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Winnen! 2x Catrice

 • Reageer martina 22 januari 2014 op 14:25

  ik vind de laatste het mooiste!
  martina heeft onlangs geplaatst..22 Januari 2014 – Face finity foundation max factor

 • Reageer Mirjam - Jewel-Nails.nl 22 januari 2014 op 15:14

  Oh ik vind het witte horloge erg mooi, en geen geld ook!
  Mirjam – Jewel-Nails.nl heeft onlangs geplaatst..Nieuw: Miss Sporty – Crush on You!

 • Reageer Esmée 22 januari 2014 op 16:45

  Wat een mooie horloges, ik vind het eerste horloge het mooist! x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Het Swatch So Sweet Event

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 22 januari 2014 op 17:55

  Ik vind de witte erg mooi! Maar ik draag zelf ook geen horloges. Kan er niet tegen.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..De dinsdagavond op 3

 • Reageer Anne 22 januari 2014 op 18:50

  Woo, dat is wel echt heel goedkoop 😮 ik vind de zwarte heel tof! Steentjes zijn niet echt mijn ding 😉
  Anne heeft onlangs geplaatst..Straten waar ik danste en kroegen waar ik zong

 • Reageer Wanda 22 januari 2014 op 20:34

  Is inderdaad niet duur joh! Leuk om te proberen, dus zeker doen! Ik heb al jaren een horloge van Fossil en zou echt niet meer zonder kunnen, kijk er regelmatig op en vind het gewoon mooi staan…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Onderzoek | Top 10 van meest gewaardeerde Nederlandse steden…

 • Reageer Jennn 22 januari 2014 op 23:29

  Leuk zijn ze! IK hou van steentjes, dus de witte vind ik het leukst 🙂 Hij lijkt een beetje op mijn horloge.
  Jennn heeft onlangs geplaatst..The Fairytale Tag

 • Reageer Eline 23 januari 2014 op 11:02

  die is mooi hoor!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Model Femke – Januari 2014

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 23 januari 2014 op 21:42

  Oh echt mooie horloges! De witte lijkt heel erg op mijn horloge van Guess, maar ik moet toegeven dat ik de laatste tijd amper nog een horloge draag.

  X Sara
  Sara – Window On My Wardrobe heeft onlangs geplaatst..Soft Everyday Look with Benefit Cosmetics

 • Reageer Sas 24 januari 2014 op 10:00

  Mooie horloges. Vooral die witte is erg sierlijk!
  Sas heeft onlangs geplaatst..The Awesome List: If you change the way you look at things, the things you look at change

 • Reageer annouska 25 januari 2014 op 09:06

  Wauw die zijn prachtig!!! ^^
  annouska heeft onlangs geplaatst..Friday Favourite #70

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge