Beauty + Fashion

Review Skin79 BB Creams

Een tijdje geleden won ik bij Vienna van Overvanallesennogwat.nl een Skin79 Mini BB Cream Set. Ze vroeg me toen of ik het leuk vond om ook een review over deze BB Creams te schrijven. Nou ben ik geen beautyblogger, maar proberen kan natuurlijk altijd.

Eerst maar even iets over het merk Skin79. Ik val nu gelijk door de mand als wannabe beautyblogger, want ik had hiervoor nog nooit van dit merk gehoord. Het is een Koreaans merk voor huidverzorging en make-up en schijnt ook redelijk bekend te zijn. Is dit even een goede manier om zelf ook bekent te raken met dit merk.

Ik heb de set gekregen via BBCreamshop.eu en naast de set van 4 mini’s, ontving ik ook nog twee samples van deze online shop. Laten we eens bekijken wat het allemaal precies is.

skin79

skin79

 • VIP Gold Super Plus Beblesh Balm
 • Hot Pink Super Plus Beblesh Balm
 • Diamond The Prestige Beblesh Balm
 • Diamond Luminous Pearl Beblesh Balm
 • Super Plus Triple Functions BB Vital Cream
 • Snail Nutrion BB Cream

Helaas was de tekst op de verpakkingen voornamelijk in het Koreaans (?) en dus heb ik even online gezocht wat nou precies de verschillen zijn tussen al deze BB Creams. De VIP Gold is voornamelijk bedoelt voor de droge en/of rijpere huid. De tegenhanger van deze (voor de normale of wat vettere huid) is de Hot Pink. In de BB Creams van de Diamond collectie is diamant poeder toegevoegd en de Pearl versie heeft nog meer shimmer. De Triple Function is ongeveer gelijk aan de Hot Pink, alleen heeft deze een hogere zonbescherming (SPF 50 in plaats van 25). En als laatste de Snail Nutrion versie is een BB Cream met 40% slakkenslijm.

De Diamond versies spraken mij het minst aan. Op de foto zie je het niet, maar vooral de Luminous Pearl bevat heel veel shimmer. Misschien leuk voor een speciale gelegenheid, maar niet als mijn alledaagse BB Cream. Daarbij waren deze twee ook gewoon te licht voor mijn huid. (Wauw, dat gebeurt bijna nooit!) De VIP Gold en de Hot Pink, kwamen qua kleur wel in de buurt van mijn eigen huid en afgaande op de omschrijving, zou ik dan gaan voor de Hot Pink versie, aangezien mijn huid normaal of wat vetter is.

skin79

De Snail Nutrion en de Super Plus Triple Function hadden ook eigenlijk niet de goede kleur. De ene was te roze en de andere te geel qua ondertoon. Jammer, vooral van de slakkenslijm BB Cream. Slakkenslijm heeft over het algemeen wel een positieve werking op mijn huid.

skin79

Al met al een brede keuze aan allerlei verschillende soorten BB Cream. Op deze manier zit er voor iedereen wel iets tussen. Verder kan ik zeggen dat ik de geur van de BB Creams lekker vond. Eén deed me zelfs sterk denken aan Niveau, wat ik echt heerlijk vind. Ze dekken goed, maar door de wat dikkere substantie vond ik ze persoonlijk wel wat minder fijn met opbrengen. Deze BB Creams zijn te koop in verschillende formaten.

Nou, dat was mijn poging tot het schrijven van een beautyblogger waardig stukje. Yea or Nay? Ik, als niet beautyguru, heb mijn best gedaan. Het is weer eens wat anders dan dat wat ik normaal doe. Of zulke stukjes vaker voor gaan komen? Ik weet het nog niet.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Sylvia 19 januari 2014 op 11:53

  Ik vind dat je het voor een eerste keer boven verwachtingen doet! Vooral de uitleg wat nou waarvoor is vind ik fijn.
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Artiestenbeurs 2014

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 19 januari 2014 op 14:07

  Ik doe het je niet na. Leuk gedaan. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..De happy challenge: waardevolle waarden

 • Reageer Jess 19 januari 2014 op 14:21

  Ik vind het altijd wel fijn om reviews te lezen van niet beautybloggers. Dus een yay!
  Jess heeft onlangs geplaatst..Instagram diary #11

 • Reageer Vintagirie 19 januari 2014 op 19:40

  Je doet het heel goed al weet ik niet precies wat dat inhoudt. Iedereen doet het op zijn eigen manier
  Vintagirie heeft onlangs geplaatst..Ask me anything! Answers!

 • Reageer Sas 21 januari 2014 op 19:42

  Ik gebruik altijd de BB Cream van garnier 🙂 Heel tevreden mee
  Sas heeft onlangs geplaatst..Bezig met nieuwe layout!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge