Overige

♥ Alweer 10 jaar samen ♥

Zelf kan ik het me soms nauwelijks voorstellen dat het alweer bijna 10 jaar geleden is dat hij het me vroeg. Dat het alweer 10 jaar geleden is dat ik “Ja!” antwoordde op die vraag. Een vraag die hij me eigenlijk pas een week later wilde stellen, maar waarmee hij niet kon en wilde wachten, omdat hij bang was dat er andere kapers op de kust waren. Alweer 10 jaar samen.

10 jaar samen

We konden elkaar al best een lange tijd. Het was ergens rond Pasen 2003 dat ik op mysterieuze wijze was toegevoegd aan zijn MSN lijst. We raakten aan de praat en het was gezellig. Er werd heel lang alleen maar met elkaar gepraat. Gewoon gezellig, als vrienden. Maar hoe langer we praatten, hoe meer ik het idee kreeg dat er meer speelden dan alleen vriendschap. “Dat kan niet. We kennen elkaar alleen van MSN! En wie zegt dat hij wel echt is wie hij zegt?”, is wat ik mezelf zei. En toch voelde ik me enigszins schuldig toen ik een vriendje kreeg. Met lood in mijn schoenen vertelde ik het hem op MSN. Hij was blij voor mij, maar ik merkte ook dat hij het niet helemaal leuk vond. Gelukkig voor hem, hield die relatie niet lang stand en het was na een paar maanden weer voorbij. En dus greep hij zijn kans: hij wilde me in het echt ontmoeten. Hij wilde naar me toe komen.

10 jaar samen

Ik wist niet wat ik moest doen. Zo vaak werd je gewaarschuwd voor oudere mannen die zich op MSN voordeden als jongere jongens om op deze manier jonge meiden te verleiden. Waarom zou ik hem wel vertrouwen? Dus besprak ik het met mijn vriendinnen op school. Toen ik op een gegeven moment zijn naam liet vallen, bleek één van mijn beste vriendinnen hem te kennen. Een aantal andere meiden ook en één daarvan was praktisch een buurmeid van hem. “Met hem kan je best afspreken hoor! Die doet nog geen vlieg kwaad!”

10 jaar samen

Dus spraken we af voor een filmpje bij mij thuis. We hadden afgesproken bij de supermarkt en zouden dan samen een filmpje gaan uitzoeken bij de videotheek. Ik zie hem nog aankomen. Op de fiets en drijfnat van de regen. We haalden ‘Bruce Almighty’ bij de videotheek en hebben zwijgend naast elkaar, op mijn bed, naar de film zitten kijken. Na dat afspraakje, volgende er meer en uiteindelijk kwam daar die zoen. Op de avond dat ik op mijn zusje moest ‘passen’ en hij wel ‘op mij zou komen passen’. “Don’t tell mom I kissed the babysitter!”

10 jaar samen

Het werd februari en toen kwam hij met de mededeling dat hij me ‘die-en-die’ dag (wat Valentijnsdag bleek te zijn) wat moest vragen. Niet veel later werd dat met een week vervroegd om bovengenoemde reden. Hij kwam langs, spendeerde de middag op mijn kamer, maar er werd niets gevraagd. Uiteindelijk werd het 6 uur en riep mijn vader van beneden vandaan dat de patat bijna klaar was en dat ik moest eten. “Dat was het dan, hij heeft zich bedacht.” Maar toen toch, voordat hij de deur uit liep, vroeg hij me naast hem te komen zitten en werd de vraag gesteld. Op 7 februari, rond een uur of zes ‘s avonds, kregen wij officieel verkering.

10 jaar samen

En nu zijn we bijna 10 jaar verder. We zijn 10 jaar samen. We hebben goede en slechte momenten gehad, maar zijn nog steeds samen. Mensen hebben geprobeerd ons uit elkaar te drijven, maar we hebben ons niet kapot laten krijgen. En ook na 10 jaar maken we soms nog flink ruzie, maar uiteindelijk komen we altijd weer tot elkaar. Vrijdag hebben we allebei lekker vrij genomen en gaan we samen een dagje wat leuks doen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

24 Reacties

 • Reageer vanessa 5 februari 2014 op 09:21

  Proficiat met jullie 10 jaar. Mooie foto’s! X
  vanessa heeft onlangs geplaatst..9 x leuke enkellaarsjes

 • Reageer jenny 5 februari 2014 op 10:01

  Wat een mooi verhaal! Leuke foto’s van jullie samen. Ik heb een beetje een soortgelijk verhaal. Mijn inmiddels echtgenoot ken ik ook via internet en ook hij heeft best wel even zijn best moeten doen haha. Met inbegrip van een negen maanden durende verkering die ik destijds met een andere jongen kreeg. Uiteindelijk ook alles goedgekomen en op 7 februari vieren wij vier jaar samenwonen. Fijne dag gewenst!
  jenny heeft onlangs geplaatst..Kleurboek voor volwassenen

 • Reageer Miranda 5 februari 2014 op 10:31

  Wat een bijzonder leuk verhaal. Ik geloof dat elke goede relatie zijn ups en downs wel heeft en dat je daar als stel alleen maar sterker uit kan komen. Gefeliciteerd met jullie 10 jaar samen zijn.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Mijn favoriete gadget! Sony e-reader PRS-T2

 • Reageer Sylvia 5 februari 2014 op 10:32

  Awh, wat een lief stukje 🙂 En van harte gefeliciteerd met het tien jaar samenzijn 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Modifast: week 5 (Het zit erop!)

 • Reageer Simone 5 februari 2014 op 11:30

  Wat een leuk en lief stukje! Alvast gefeliciteerd met jullie 10 jaar samen. Dat jullie er nog maar 10 jaar bij op mogen tellen 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Like: Cabaret

 • Reageer Manon 5 februari 2014 op 11:34

  Mooi verhaal, gefeliciteerd met het 10 jaar samen zijn en dat jullie er nog 90 bij mogen hebben, hihihi x

 • Reageer Ann 5 februari 2014 op 12:15

  mooi stukje! sommige dingen ook herkenbaar, ik heb mijn man ook leren kennen via het internet. Gefeliciteerd met jullie 10 jaar samen ♥ fijne vrijdag!
  Ann heeft onlangs geplaatst..Schotse hooglanders

 • Reageer Joyce 5 februari 2014 op 12:22

  Beide gefeliciteerd!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..LEUKE WEBSHOP: Cecil

 • Reageer annouska 5 februari 2014 op 12:36

  Wauw gefeliciteerd. Ik hoop dat ik ooit ook net zo trots mag zijn als jou wanneer wij 10 maanden samen zijn. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Down to 68: Bye Bye 74: Results #1

 • Reageer joyce 5 februari 2014 op 12:58

  Goeie ouwe tijd! Toen ik nog in mn pubertijden hem maar voor de tv heb gezegt en snel naar boven ben gepeert! Haha. Was voor mij ook heel spannend dat er ineens een jongen over de vloer kwam! En was natuurlijk heeeeeel nieuwachierig naar wat jullie toch allemaal uitspookte

 • Reageer LNNK 5 februari 2014 op 13:46

  Gefeliciteerd! Wat een fijn gevoel 🙂

 • Reageer Tamara 5 februari 2014 op 13:56

  Gefeliciteerd!!!
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Ons meisje is geboren!

 • Reageer Tamarah 5 februari 2014 op 16:01

  Wat super leuk om te lezen en veel geluk nog met elkaar! Geweldige foto’s ook 🙂
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Change: kledingkast reorganisatie!

 • Reageer Femke 5 februari 2014 op 17:18

  Aaaw, wat ontzettend leuk. Gefeliciteerd!!
  Femke heeft onlangs geplaatst..Dear Me, Happy Valentine!

 • Reageer Wendy 5 februari 2014 op 17:53

  Super leuk!!! Gefeliciteerd! Op naar de volgende 10 jaar 🙂

  Ik organiseer een leuke surprise giveway, omdat mijn blog 2 jaar bestaat :). Zou leuk zijn als je meedoet!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 • Reageer Tamara 5 februari 2014 op 18:59

  Gefeliciteerd!!!

  Ik kan me al die avonden door Sliedrecht struinend wel herinneren!! Super dat jullie nog steeds bij elkaar zijn!!

  Geniet van mekaar en maak er maar het dubbele van!

 • Reageer Eva 6 februari 2014 op 12:25

  Aaawh wat leuk!! 😀 Gefeliciteerd!
  Eva heeft onlangs geplaatst..Wat te doen in Keulen?

 • Reageer Eline 6 februari 2014 op 12:50

  nog veel geluk samen !!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Boy or girl?

 • Reageer Jennn 6 februari 2014 op 22:36

  Gefeliciteerd!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Een beetje ziekjes

 • Reageer robin 7 februari 2014 op 09:59

  leuk om te weten! cute dat je alle details nog weet =) en gefeliciteerd met 10 jaar samen zijn.
  robin heeft onlangs geplaatst..My Valentine Nails ♥

 • Reageer Eveline 7 februari 2014 op 12:37

  Wat leuk! En wat lang! 🙂 Hopen dat jullie nog veel en lang van elkaar mogen genieten! Gefeliciteerd!
  Eveline heeft onlangs geplaatst..Mijn Cowboysbag(s)

 • Reageer Sas 7 februari 2014 op 15:35

  Van harte gefeliciteerd zeg! 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Saskia doet Yoga, jaja en gaat het dit keer volhouden (poging 3589654)

 • Reageer lauradenkt 7 februari 2014 op 22:12

  Aaah zo lief! Gefeliciteerd 🙂

 • Reageer Sylvia van Iperen 10 februari 2014 op 09:06

  Het blijft leuk om dit verhaal te lezen/horen! Nog heel veel geluk samen! Jullie kunnen het!
  Sylvia van Iperen heeft onlangs geplaatst..Vertrouwen?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge